[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Öngyíkos osztag
Ahhoz képest mennyire le lett húzva ez a film, szerintem teljesen szórakoztató volt, a karakterek Jokert kivéve szerintem egész jól hozták a képregényes figurát, a látvány is rendben volt hellyel közel, egyedül a story volt kicsit ügyetlenül összedobva, de az amúgy sem erőssége az ilyen filmeknek, szóval nem értem a nyavalygókat. Harley majdhogynem egyedül kitöltötte a filmet, ezt persze lehet negatívumként is értékelni, kinek, hogy tetszik, nálam pozitívum.
Legendás senki nem tudja mi is a rendes címe
CGI minden mennyiségben, minimális színészi játékkal, egyedül Colin Farrell karaktere tetszett, jól nyomta a kemény mágust, meg a végén az akciója is nagyon látványosra sikeredett, de hát az egész film ennyi, egy nagy látványos mese, unalmas párbeszédekkel, pár vicces momentummal és semmi egyéb. A főhős kifejezéstelen tekintetére biztos van magyarázat, de ezen információ hiányában számomra rohadtul irritáló volt az egész film alatt.