106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem az a főzős anime volt?
Kép a filmből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
///Jeeeeh, közben meglett:
Anime: Mikakunin de Shinkoukei
Kép:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.26. 21:03:21 -
Prof William #95132 Nekem is. Úgy rémlik viszonylag új anime lehet de nem néztem. -
klasszikus jelenetek. hihetetlen de élmény, aint no sunshine, kutyák és lovak... hugh grant lakótársa, stb stb. -
The Awakwning:
Megnéztem, láttam pár hasonló filmet.
Éreztem már az első 20 percben hogy valami hasonló lesz, nem pont így ahogy történt, de kb. Végülis volt azért meglepő fordulat benne mindent egybe véve.
Izgalmas film volt. Szeretem az ilyeneket, még akkor is ha egy idő után azért nagyjából kiszámítható a végkifejlet.
A legeslegvégét viszont nem teljesen tudtam értelmezni.
7/10
Legvégén nem tudtam összerakni a puzzle-t, mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a csaj életben van, akkor az igazgató látta volna a csajt amikor sétál mellette, ha meghalt, akkor a csávó is öngyilkos lett mert a csávó beszélt vele, látta hogy ott van., ha mindketten halottak, akkor a kis vöröske is aki a cipőfűzőjét kötötte ő is halott mert látta őket, ha ő is halott akkor a családja is akik vitték/hozták és ebből viszont az következik hogy mindenki halott, de akkor az igazgató és a faszi akivel beszélt, csak ők ketten élnek, és körülöttük mindenki szellem volt ezek szerint, de akkor az igazgató pl a többi gyereket meg felnőttet hogy láthatta?
Nem értem. -
Sosem értettem annak a filmnek a népszerűségét --- ha csak nem a két menő szereplő bevonzásával nem mérjük...
Sőt, magam is azok táborát erősítem, akik egyedül Julia Robertset tudták értékelni benne. -
Sztárom a párom.
Legjobb film evör. elmúlt 4 napban 4szer is volt, mindig megnéztem a legközelebbi jó jelenetet. kb hetente megy a tv ben. nem véletlenül. -
Igeeen :)
Sőt, nekem az anime is baromira ismerős volt :) -
Prof William #95126 Tényleg egész kellemes volt. Egy manga sorozatból van sőt a főhős -ha jól rémlik- pont ezt mangát forgatja is kezei között egy jelenetben...
Az egyik kedvenc jelenetem az volt amikor
Kapcsolgatnak az adók között és mindehol mondják hogy megy a zombiapokalipszis stb. de egy adón még éppen anime megy...
Hideo: Nézzétek! A Tokyo TV animét ad! Akkor talán még nem olyan nagy a baj! :)
-
Katalizátor #95125 Passengers
Rosszabbra számítottam, de egész szórakoztató volt. Korrekt hollywoodi termék, végig fent tartotta a "feszültséget", remek látványvilág, egyszerű és közeli karakterek.
Kb ilyet várnék egy Marvel filmtől, hogy ne legyen gagyi. Régebben végül is ilyenek is voltak.
7/10 -
"eredete", vagy hogy fogalmazzak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vörös sárkány (2002), ami Hannibal film, mert ebben az Embervadászban konkrétan ez van benne, csak gondolom később lett olyan jellegű film, amit mi is ismerünk és emelték ki például Lecter-t is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem a Bárányok hallgatnak volt az első "Hannibal" film....
De ez is ahoz tartozik. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 16:06:59 -
hogy milyen 2002-es filmnek az eredete az Embervadász? -
kutyakiki81 #95122 Miért pont Ő?
Közepes darab, James Franco egy ideig elviszi a hátán a filmet, de a végére az Ő karaktere is megfárad.
5/10 -
[2015] - imdb - "I Am a Hero" - 7/10
(2016.12.25) (126 perc, japán)
Ízig-vérig (hehe) japán zombi-akciófilm - hétköznapi, sikertelen, szürke, kicsit amolyan béna-de-annyira-mégse-anime-hősös-jóságos főszereplőnket sokkolja, hogy kedvese kidobja. A sors úgy hozza, hogy másnap olyan fordulatok történnek az életében, hogy a saját bőrét mentve kell menekülnie... mert a kedvese kilép a bőréből, a munkahelyén minden munkatársa bal lábbal kel fel, és az utcán mindenki a kezére és lábára lép... na meg majdnem elütik... meg ilyenek... vagyis, kitör a zombi apokalipszis. :)
Csak hát Hősünket (Suzuki Hideo - a nevét a "hős" jellel kell írni) nem olyan fából faragták, aki a fejében elképzelt hőstetteket meg is tudná valósítani... így csak sodródik az eseményekkel... míg egy ártatlan középiskolás lányka nem szorul a védelmére...
Nem volt ez olyan rossz próbálkozás. Nyilván, az elején bemutatott és látható apokalipszist anyagilag nem engedhették meg a végéig (ahogy 99%-ban egyetlen ilyen típusús film esetében sem), így az eseményeket egy szűkebb, kiesebb helyszínre "vitték" tovább, ahol bonyolódtak a szálak.
Voltak, maradtak kérdések, felvetődtek "de akkor miért nem"-ek, de amúgy elment.
A dokit alakító Nagasawa Masami majd feltűnik a manga- és animesorozathoz készült 2017-es élőszereplős Gintamában is.
Arimura Kasumi pedig főszerepben látható a 2015-ös, valódi eseményeken alapuló Flying Colorsban (Birigyaru). -
"Már régi de én csak most láttam!"
Hanhunter - Embervadász (régen még működött a google fordító amikor a filmek címét fordították magyarra)
Rettenetesn tetszett, nekem ez most azért is nagyon érdekes volt mert erre a filmre nem emlékszem, hogy bárki említette volna hogy ez az eredete úgymond egy 2002-es filmnek ami amúgy meg folytatása egy 3 részes sorozatnak, a főszereplő meg egy hasonló stílusú vagyis krimi sorozatnak a főszereplője manapság is...
Érdekes volt a filmben néha, hogy a főszereplő amolyan monológokat eresztett el.
A gyilkos is elég jól el lett játszva, viszont a végét picit elharapottnak érzem és az "ikonikus" szereplőről kicsit kevésbé volt szó a film 2. felében.
Hát a 7/10 legalább jár neki.
Bárcsak még sok hasonló film lenne amit nem láttam volna eddig és a végén a zene meg azért érdekes, mert kb 2 hete hallottam youtube-on, és megtetszett, itt meg hallani a film végén, hát, nagyon jó érzés volt. :)
Csak vége filmzene, de aki nem látta még a filmet, az ráér meghallgatni....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 13:16:40 -
Banszien #95119 Sosem étettem hogy mi a baj a folytatásokkal. Nagyon sok olyan folytatás van, ami tartja az előző színvonalát, vagy még jobb is. A reboot-ok, meg a remake-k nagy részért én is feleslegesnek érzem, de egy megkezdett történet folytatása nem tudom miért ekkora érvágás. -
Trollkodást félre téve, én kifejezetten utáltam a Prometheus-t. Másodszorra már tudtam rajta szórakozni, talán még azt is elérte, hogy érdekeljen egy esetleges folytatás, hiszen ezer féle irányba lehetett volna tovább menni. Ettől függetlenül, ezt most kicsit jobban várom (és ki tudja, talán még több kapcsolata is lesz az előzőhöz, sem mint gondolnánk)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.25. 17:10:13 -
Ma láttam egy 2 perces trailert egy jövőre bemutatni készülő filmből, és már mindent tudok róla, azt is hogy szar lesz . Meg ne nézze senki!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.25. 17:03:21 -
30 Movies That Are Going To Blow Everyone Away In 2017 --- 90+ %-ban folytatás... 
-
Kajak mi ez a retek szar ? Ekkora ostobaságot.. ugyan az van itt is mint a Terminator filmekkel, ezt is jól elbasszák..
Még az Engineeres story érdekesnek indult, erre kukázzák, mert pár idióta sír, hogy ALIEN-t akar csak amint szétbassza a nyomi kutatókat.. fasza.. -
Szerintem úgy, hogy megpróbálnak előjönni egy eredetibb ötlettel, és nem megint az egy hajó x fős legénysége talál egy tojást aztán futkároznak a folyosón történettel jönnek.
Kétlem, hogy Scott képes lenne ezt frissen előadni...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.12.25. 13:05:02 -
Miért, szerinted hogy kellene elkészíteni, hogy az méltó legyen a régi Alien filmekhez? -
Ridley Scott már a végletekig égeti magát, ugyanolyan mint az öreg minden szart elvállaló színészek... jobb lett volna ha folytatják az engineer.ek történetét, ahelyett hogy megcsinálja ugyanazt amit már egyszer megcsinált sokkal jobban... -
Sima popcorn film lesz, fényévekre a klasszikus Alienek hangulatától. -
Bízom benne, hogy nem kell majd a film okozta idegrángás miatt a "hívja kezelőorvosát vagy gyógyszerészét" dolgot gyakorlatba átültetnem :) -
nekem nem tűnt rángatósnak a kamera... ugye két féle van: amikor direkt rángatják, meg amikor csak kézből kameráznak, szerintem itt az utobbi lesz -
Ez az infó kimaradt nekem, ezért nem értettem, hogy ha lestt volna prométeusz 2 akkor az hogy jön hozzá.
Bár igy sem nagyon értem, hogy a vörös csajszit minek hagyták életben ha nem lesz folytatása a dolognak .
Vagy majd itt lesz egy utalás rá, hogy mi lett vele -
10 évvel a Prométeusz katasztrófa után játszódik. Egy földről indult kutató hajó aki új élhető bolygót keres beletenyerel a tutiba. -
Ugye eleinte úgy volt, hogy Prometheus 2 lesz és Shaw is visszatér David mellett, de aztán névváltoztatások során a történet is változott. És a vége az lett talán, hogy Shaw végül kimaradt. De aztán az is lehet, hogy tévedek, mert már fogalmam sincs, hogy hányadán áll és mit tart meg és mit nem ez a film... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.12.25. 09:48:31 -
Na várjunk csak... ez most így hirtelen nekem sok(k) volt... -
Ez a Prométheusz után játszódik évekkel, mikor már csak David él, és Shaw már meghalt... -
Most ezt hova kell pozicionálni? az első alien elé de a prométeusz után?
Egyáltalán lesz köze egymáshoz ezeknek? vagy a prométeusz vonal az egy teljesen más? -
Hát, nekem a fülön át fertőző alien újdonságnak tűnik...
Most már csak a tömeget kellene megszervezni...
-
Attól hogy egy fps -ben új fegyverek vannak még egy szaros fps lesz = a végeredmény n+1. alien film -
A fülön át fertőző alien nem új? -
Ebben a témában aki újat mutat lecidázom nagytömeg előtt. Lerágott csont nincs ebben már semmi újdonság
-
Én csak azt remélem, hogy nem csak egy sima Alien koppintás lesz. Bolygó-tojás-Alien-kergetőzés-vége... -
Öreg vagyok már... egyetlen arcot ismertem fel... Michael Fassbenderét...
S ez a kamera se 100%-os... lesz majd megint jó kis rángatódzás... meg ez a mindenhol-ilyen-alternatívos-kappanhangon-éneklőst-hallunk trailer zene...
Sebaj, megnézzük. Lesz, ami lesz. -
-
Passengers
Teljesen jó iparos munka. Nekem egy kicsit túl sok volt a romantika, de mivel párban néztük, a feleségemnek pont ezért nagyon tetszett. Férfi szemmel: jó az eleje, jó a vége. Nem gondolkodós sci-fi, nem is végig akció. Semmi olyan újdonság nincs benne, amit már ne láttunk volna máshol, de jól össze van rakva.
8/10 -
bcrics #95094 The autospy of jane doe
Nemvolt ez rossz.
De semmi kiemelkedo.
Film kozben azert mar gondoltam hogy arra megy ki a jatek hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!él a nő, csak azt nem hogy ezt milyen formaban adjak elő.
Es vegulis boszorkany lett... Es persze mindenki meghal a film vegere.