1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • darkSectorxxx #95120
    "Már régi de én csak most láttam!"

Hanhunter - Embervadász (régen még működött a google fordító amikor a filmek címét fordították magyarra)

Rettenetesn tetszett, nekem ez most azért is nagyon érdekes volt mert erre a filmre nem emlékszem, hogy bárki említette volna hogy ez az eredete úgymond egy 2002-es filmnek ami amúgy meg folytatása egy 3 részes sorozatnak, a főszereplő meg egy hasonló stílusú vagyis krimi sorozatnak a főszereplője manapság is...
    Érdekes volt a filmben néha, hogy a főszereplő amolyan monológokat eresztett el.
    A gyilkos is elég jól el lett játszva, viszont a végét picit elharapottnak érzem és az "ikonikus" szereplőről kicsit kevésbé volt szó a film 2. felében.

Hát a 7/10 legalább jár neki.

Bárcsak még sok hasonló film lenne amit nem láttam volna eddig és a végén a zene meg azért érdekes, mert kb 2 hete hallottam youtube-on, és megtetszett, itt meg hallani a film végén, hát, nagyon jó érzés volt. :)

Csak vége filmzene, de aki nem látta még a filmet, az ráér meghallgatni....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 13:16:40