1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • darkSectorxxx #95130
    The Awakwning:

Megnéztem, láttam pár hasonló filmet.
    Éreztem már az első 20 percben hogy valami hasonló lesz, nem pont így ahogy történt, de kb. Végülis volt azért meglepő fordulat benne mindent egybe véve.
    Izgalmas film volt. Szeretem az ilyeneket, még akkor is ha egy idő után azért nagyjából kiszámítható a végkifejlet.

A legeslegvégét viszont nem teljesen tudtam értelmezni.

7/10

Legvégén nem tudtam összerakni a puzzle-t, mert:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha a csaj életben van, akkor az igazgató látta volna a csajt amikor sétál mellette, ha meghalt, akkor a csávó is öngyilkos lett mert a csávó beszélt vele, látta hogy ott van., ha mindketten halottak, akkor a kis vöröske is aki a cipőfűzőjét kötötte ő is halott mert látta őket, ha ő is halott akkor a családja is akik vitték/hozták és ebből viszont az következik hogy mindenki halott, de akkor az igazgató és a faszi akivel beszélt, csak ők ketten élnek, és körülöttük mindenki szellem volt ezek szerint, de akkor az igazgató pl a többi gyereket meg felnőttet hogy láthatta?

Nem értem.