106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én csak azt nem értem, miért gondolkodik ezen bárki is, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a címe, hogy Cloverfield! Én így végig a szörnyeket vártam, fel sem merült, hogy kamuzik, bár érezhetően ügyesen próbálta ezt sugallni a film. Érthetetlen, hogy miért adták neki ezt a címet, amivel így végül elbaszták a meglepetést. Ez akkor ütött volna nagyot, hanem kötik a Cloverfieldhez, teljesen egyedi címet kap, ami alapján nem asszociálhat az ember
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.01.16. 11:59:11 -
Cloverfield lane 10
9/10, csak a vége miatt nem adok 10 pontot mert számomra egy kicsit 'gagyinak' tűnt.
"Egy nő egy szörnyű baleset után egy pincében tér magához, és attól fél, hogy elrabolták. "Fogvatartója", aki fel van készülve a világvégére, azt állítja, hogy megmentette a nő életét, mivel borzalmas támadás érte a Földet, és emiatt a külvilág már lakhatatlan..."
Végig azon gondolkodsz hogy most tényleg őrült az ürge vagy igazat mond...aztán persze a film végén kiderül.
-
Utazók
Nem volt rossz film de a trailer alapján vártam egy csavart az egészben, mert ott azt mondták, hogy nem véletlenül keltek fel.
Ez alapján én azt gondoltam, hogy lesz valami összeesküvés vagy valami hasonló komoly csavar a filmben. Kicsit ebben csalódtam, több is belefért volna. Volt néhány bugyuta jelenet is, amit kidolgozhattak volna jobban.
Összességében nem jobb sci-fi mint a Mentőexpedíció de mostanában annyira kevés űrhajós normális sci-fi van, hogy jelenleg ez is megteszi.
6/10
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.01.16. 09:54:05 -
hapi #95291 LA LA LAND
Szerettem tetszett, és valljuk be az évi 10 harisnyás maszkos film mellet 10 évente egy ilyen azért jár nekünk, nyilván nem mindenkinek DE!!
4 napja láttam pont újra az ének az esőben-t és hát bazdmeg hol van a 64 évnyi fejlődés? Konkrétan sehol, az ének és a tánc számok nem hogy fejlődtek volna hanem vissza fejlődtek. Ötletben és sebességben össze se lehet hasonlítani a kettőt, tudásban meg hát sértő egyáltalán összehasonlítani. Értékelni így nem is tudom a fentiek miatt. -
Magyar felirat van hozzá? Na meg honnan töltötted le? -
[2016] - (imdb) - "Miljung" (The Age of Shadows) - 7/10
(2017.01.14) (140 perc, dél-koreai)
A múlt század elején járunk, a japán megszállást sínylő Koreában. A japánok célja csírájában elfojtani az összes lehetséges lázadást, így a forradalmi csoportokra vadásznak - még pedig egykor volt koreai tisztségviselőkkel, sőt, lázadókkal, akik mindenkinél jobban ismerhetik a megszállt ország lakóinak észjárását, elkeseredettségét, és módszereit. Song Kang-Ho egy olyan rendőrtisztet alakít, aki egykor még ellenálló volt. Ugyanakkor, maga a Testvériség is módszeresen igyekszik az őket levadászó tiszt megkörnyékezésére, akit végül sikerül is dilemma elé állítani. Mi fontosabb számára, az országa, vagy a szolgálat...
A filmnek magyar vonatkozása is van, igaz, csak érintőlegesen - és nagy kár, hogy az igazi aduász lépést nem merte Kim Jee-woon rendező meglépni: valódi magyar színészt alkalmazni, és hagyni, hogy magyarul szólaljon meg, sőt - és urambocsá - adott helyzet egy jó cifrát elengedni... Ütős és autentikus lett volna.
Apropó "ütős"... a szereplőgárda meglehetősen az volt. Grandiózus munkát végeztek a film majdnem minden aspektusában [igaz, a végén kilógott a lóláb a CGI-nél kissé], és bár nem voltak áll leszakító fordulatok benne, unatkozni nem tudtam a megtekintése során, mert a feszült-izgalmas, véres történet nem hagyta. -
Snare (2017)
Ez röhejes volt... gyakoraltilag történet nulla, nem tudunk meg semmit, csak ki kell szabadulni egy hotel x-edik emeletéről ahová a vicces házmester bezárt 4 gyökeret.
Viszont gyomorforgató film, mivel pár heti bezártság után óhatatlanul előjön a kannibalizmus témája... itt egészen erős a dramaturgia, tán ennek a résznek van a legtöbb érdemi mondanivalója, az összes többi csak egy érthetetlen katyvasz.
3/10 -
Ezek a filmek mind arról szólnak, hogy a mostani felnőtt generáció sikolt a mostani fiatal generáció felé, hogy mentsétek meg a lelkeinket attól a mosléktól, amiben benne élünk és agyhalott zombiként tengetjük a napjainkat. Érzi már a mostani felnőtt korosztály, hogy sikerült kinevelniük egy olyan számító és érzelemmentes generációt, aki a jövendő öregeket majd inkább a falakon kívül látnák a keselyűk között elhullani.
Minden zombis, túlélős, versenyes film erről szól - vagy lehet arról, hogy tinisztárokkal könnyebb a fiatalokat a moziba becsábítani. -
Rég láttam, nagyon vártam, de csak egy pozitívum maradt meg (de lehet rosszul emlékszem :-o ): a "kapuk" olyan távolságra vannak egymástól, hogy nincs időd "kijutni", eljutni egyiktől a másikig. Ez hasznos, ha a nyomort falon belül akarod tartani. -
La Boum 1.-2.
A két rész kis híján 4 órás. Nem is emlékeztem rá, hogy ilyen hosszúak..
Szerintem mindenki ismeri a sztorit, mint ahogy én is, de ennek ellenére érdekes volt közel 35 évvel később újra látni.
Vicces, mert az akkori top slágereket mostanra már a házibulikban senki sem hallgatja.
Divat egyáltalán még a házibuli? Mindegy, nem lényeg.
A filmeken legalább annyira jól szórakoztam, mint a 80-as években, amikor utoljára láttam teljes egészében.
(Persze tudom én, hogy azóta már több tévécsatorna is műsorra tűzte, bele is néztem én pár percre néha néha, de az állandó reklám-megszakítások miatt hamar feladtam. Most viszont, ölembe vettem a kedvenc pattogatott kukoricás tálamat, meg a távirányítókat és igazi házimozi minőségben végigszórakoztam mind a két részt
)
Nekem néha jól esik egy egy régi kedvencet újra megtekinteni...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.15. 13:47:21 -
Ez az Olli Maki érdekes lehet. Utána olvastam, és ha belebotlom majd meglesem. Köszi az ajánlót 
Beugrott róla a Millió dolláros bébi, ami hasonló kategória és rég láttam. Gondoltam megnézem újra.
Miközben kerestem erre bukkantam a polcon..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valamiért akkoriban kimaradt és nem néztem meg. Most pótoltam
Szóval...
The Insider. (A bennfentes) 1999.
Nagyon bejött, ahogy a bizalmat felvázolják benne. Elgondolkoztam: én vállalnék ekkora kockázatot?
Al Pacino zseniális, mint mindig és Russel Crowe is hozta a szokásos kiváló színész szintjét.
Méltán kapott annyi jelölést nem vitás, de hogy ezt én eddig miért nem láttam, az továbbra is rejtély..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.14. 19:35:26 -
B*zmeg, az első bekezdésed maga a játék. Mit vártál? Ha nem játszottál vele, és nem is szereted az ilyet, akkor minek nézed meg? De még ha az előzetest megnézted, akkor is tudhattad mire számíthatsz.
Oké, hogy sok helyen elbaszták a filmet, de amit te ide hibának soroltál fel, az maga az adaptáció, a játék lényege.
A Warcraft filmmel mi volt a bajod? Hogy orkok nem is léteznek? Vagy hogy mitől olyan izmosak, ha akkor még nem is voltak szteroidok? -
Utazók
Nem vártam sokat tőle a trailer alapján,egy csöpögős drámát vártam scifi környezetben,de pozitívan csalódtam benne,végig fenntartja az érdeklődést,jók a színészi játékok,a párbeszédek,a történettel,meg a fő csavar felvezetésével se volt gond,élvezhető film. A látvány néhol elég zseniális volt,az is plusz pont. Jennifer Lawrence meg...
8 pontot akkor adnék,ha több lett volna a csavar,az akció,a dráma,elbírta volna maga a film témája,így csak
7/10 -
Ott a bannerban,
CAM verziós filmet NE PONTOZZ! -
Mirk #95280 Köszi, megnézem. -
Továbbra sem tudom megérteni azokat akik ilyen dolgokon fennakadnak, hogy minek pazarolják az idejüket ezekre a filmekre, ráadásul azt is hulladék minőségben. Azért, hogy utána a neten elmondhassa, mennyire szar és neki fájdalmai voltak közben? Az ember szabadideje szerintem attól sokkal drágább, minthogy olyan dolgokra pazarolja amit nem élvez, persze biztos én látom rosszul.
Ha valószerű filmet akarsz látni ami még jó is, akkor nézd meg az Olli Maki legboldogabb napját. Ezt egyébként is bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.14. 12:48:10 -
Mirk #95278 Eleget láttam, sokemeletes épületek tetejéről semmibe ugrás, persze előtte fel kell emelni a karunkat, hogy lássák a nézők mennyire művészien kemény dolog ez a 15. századi parkourözés, meg szárítókötélen szaladgálás. Persze ha menekülsz egy osztag elől mindig vedd fel a csuklyádat egyrészt hogy semmit se láss, csak azt ami előtted van, másrészt hogy könnyen követhessenek a feltűnően hülye ruhádban.
Persze aki rajong a játékért annak biztos bejött.
A két angolul beszélő kereskedő-gyilkos-zsoldos Kínában sem győztek meg igazán. Itt még több volt a lehetetlen-jövőbe látó-fizikán felül álló harci mozdulat meg az óriási nevetséges balta.
Akkor röhögtem nagyon amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az öngyilkos osztag bungee jumpingolt a szörnyek szájába. Hogy annak mi a franc értelme volt, hogy mindegyik megölt kettőt, aztán harmadjára kiszedték őket a karikából. Abszurd elmebeteg faszság. Egy szakasz íjász egy sortűzzel több kárt okozott volna, mint ezek a kék ruhás lándzsával ugráló hülyék egy év alatt.
Értemen én, hogy szerinted nem mérvadó a véleményem, mivel kamerás felvételt néztem, de a hülyeségen a full hd sem segít az a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Mirk, 2017.01.14. 12:24:51 -
Mirk #95277 Nem igazán romantikus, nagyon is komoly probléma az amivel a filmben szembesül a fickó és pont ezért tetszett, mert nem egy romantikus akciót csináltak belőle. -
A csajban azért van minek rajongani. :) -
Utazók
Kellemeset csalódtam a filmben. Azt hittem, hogy túlságosan csöpögős lesz, de azért bőven jutott látványból, meg akcióból is. Sőt, bizonyos morális kérdéseket is felvetett, amiken a film után is lehet gondolkozni. Én azt mondom, hogy egyszer mindenképp érdemes megnézni, a látvány miatt főleg moziban. A Pratt-Lawrence páros szerintem nagyon jól működött, nem is gondoltam volna, mert egyébként külön-külön egyikükért sem rajongok. 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.13. 23:01:52 -
Persze ,hogy bejött, mert ott látható volt mi történik a filmben :DDD -
Akkor gratulálok a kamerás verziókhoz, úgy tényleg nagy élmény lehetett mindkettő. -
A romantikus sci-fi bejött? -
Mirk #95271 Ezekre? Dehogy mentem.
Az utazókra mentem el moziba és az nagyon is tetszett. -
Ja akkor megvan a ma esti mozi. :D
Nem baj, angolt tartogatom a játékokra. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.13. 22:09:52 -
Van hozzá magyar felirat. Bár annyira bonyolult a film szövegezése, hogy alapfokú angol is sok hozzá .D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.13. 22:09:08 -
Csak magyarul. :D -
Akkor várnom kell magyarra. :/ -
Akkor érdemes volt elmenni moziba :DDDDDDDDDDDD -
Angolul nem is érdemes, annyira borzalmas a szinkron, hogy nem kifejezés. -
Még szép - japán nyelv + angol felirat. -
Eredeti nyelven nézted? :) -
Szerk.: spoilerbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két szellem tulajdonságaiból megszületett egy újfajta szellem - eléggé magáért beszélt, hogy miközben kimászott a kútból (Sadako) Kayako hangját adta ki magából... és a vak kislány szemével azt is láthattuk, hogy mennyire erős lett...
Hétköznapira: igen, "összenőttek".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.13. 21:55:35 -
Mirk #95261 A nagy fal
Unalmas és béna.
nem néztem végig/10
Assassins creed
Nevetséges és béna.
1/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a két szerencsétlen ribi akkor most összenőtt? Vagy mi volt a végén az az elbaszott kreatúra? -
Spoiler
-
Megnéztem tegnap este a "Sadako vs. Kayako"-t.
Tényleg gyenge lett. A három hölgyikén nem múlott, akik a szerepeket kapták. A két igazi főszereplőre nem igazán gyúrtak rá - és a 98 perc is baromira kevés volt.
Alapvetően nem húzom fel a szemöldököm az ázsiai furcsaságokon, de amit a médium és kísérője levágott, az a rosszabb animés klisék rosszabbika volt.
A szép nők miatt egy 5/10-et érdemel.
Ja, és azért az első megjelenés okozta borzongás jó volt. -
Prof William #95257 A jövő hét végén meglesem. Remélem még adják majd akkor a mozik. -
A Nagy fal
Látványos, akciós, ázsiai alapokon nyugvó nyugatiasított néhol vicces (többet nevettem rajta, mint a manapság népszerű vígjátéknak csúfolt valamiken) mese. Aki nem vár komoly dolgot a filmtől az nem fog csalódni, azt amire készült tökéletesen megoldja, nem éreztem egy percig sem azt, hogy több akarna lenni attól ami valójában.
Imy neked ajánlom már csak az ázsiai főhősnő miatt is, meg mert te amúgy is kedveled az ázsiai cuccokat, bár lehet már túlságosan fel van hígítva a te ízlésednek..
Végig jól szórakoztam/10
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.12. 23:22:48 -
Színészek / Les Acteurs (2000)
Úgy látszik ha egy filmben összeterelnek egy neves színészgárdát, az számomra nem jól sül el.
Még akkor sem, ha ezt most a franciák tették, akiket egyébként kedvelek nagy általánosságban..
Ez a különleges filmcsemege elvileg azt hivatott bemutatni, hogy milyen személyiségek is valójában (a vászon mögött) a francia sztárok.
Akik kevésbé ismerik eme földrész filmjeit, azoknak talán csak a Delon, a Belmondo és a Depardieu név csenghet ismerősen, pedig hazájukban a többiek is ismert sztárok.
Csalódtam, mert biztosan többet vártam: nagy titkok lelepleződését, botrányosabb indulatokat, vagy valami extrát, amit máshonnan nem tudhatnék meg ...(az így készült a film, werket leszámítva ez most nem így lett)
Talán majd sok sok filmmel később és rajtuk túljutva szélesedik még a látóköröm,
és egyszer kedvezőbben is minősíthetem ezt az alkotást..de addig megy vissza a polcra a lemez..