[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mirk #95278 Eleget láttam, sokemeletes épületek tetejéről semmibe ugrás, persze előtte fel kell emelni a karunkat, hogy lássák a nézők mennyire művészien kemény dolog ez a 15. századi parkourözés, meg szárítókötélen szaladgálás. Persze ha menekülsz egy osztag elől mindig vedd fel a csuklyádat egyrészt hogy semmit se láss, csak azt ami előtted van, másrészt hogy könnyen követhessenek a feltűnően hülye ruhádban.
Persze aki rajong a játékért annak biztos bejött.
A két angolul beszélő kereskedő-gyilkos-zsoldos Kínában sem győztek meg igazán. Itt még több volt a lehetetlen-jövőbe látó-fizikán felül álló harci mozdulat meg az óriási nevetséges balta.
Akkor röhögtem nagyon amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az öngyilkos osztag bungee jumpingolt a szörnyek szájába. Hogy annak mi a franc értelme volt, hogy mindegyik megölt kettőt, aztán harmadjára kiszedték őket a karikából. Abszurd elmebeteg faszság. Egy szakasz íjász egy sortűzzel több kárt okozott volna, mint ezek a kék ruhás lándzsával ugráló hülyék egy év alatt.
Értemen én, hogy szerinted nem mérvadó a véleményem, mivel kamerás felvételt néztem, de a hülyeségen a full hd sem segít az a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Mirk, 2017.01.14. 12:24:51