1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Színészek / Les Acteurs (2000)

Úgy látszik ha egy filmben összeterelnek egy neves színészgárdát, az számomra nem jól sül el.
    Még akkor sem, ha ezt most a franciák tették, akiket egyébként kedvelek nagy általánosságban..

Ez a különleges filmcsemege elvileg azt hivatott bemutatni, hogy milyen személyiségek is valójában (a vászon mögött) a francia sztárok.
    Akik kevésbé ismerik eme földrész filmjeit, azoknak talán csak a Delon, a Belmondo és a Depardieu név csenghet ismerősen, pedig hazájukban a többiek is ismert sztárok.

Csalódtam, mert biztosan többet vártam: nagy titkok lelepleződését, botrányosabb indulatokat, vagy valami extrát, amit máshonnan nem tudhatnék meg ...(az így készült a film, werket leszámítva ez most nem így lett)

Talán majd sok sok filmmel később és rajtuk túljutva szélesedik még a látóköröm,
    és egyszer kedvezőbben is minősíthetem ezt az alkotást..de addig megy vissza a polcra a lemez..