106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #95855 Nekem az a fura még Star Wars Zsiványnál ,hogy annyi kritika és hozzászóló áradozott róla, hogy menyivel jobb. OKé, én elfogadom ízlések és pofonok, mindenkinek más az ízlése. De a film hülyeségei? Hogy lehet azokon átlépni? A vak karatemester, meg amiket még említettem lentebb
Nekem személy szerint a Ébredő Erő jobban tetszett, bár van annak is hibája,sőt sok hibája van , hajaj, lenne mit mondani, és igen működött nálam is a nosztalgia faktor, de egy példa: Ott Harrison Ford mint nagy név, működött.
Itt..Mikkelsen? Forest Wihtaker? Feleslegesek.Withaker karaktere is felesleges, és hülyeség az egész.
Oké, viszont a csata az itt sokkal jobb volt mint az Ébredő Erőben. -
vagy Zatoichi -
Annyira súlytalan volt a film, hogy az valami hihetetlen. Gyenge színészi játék. Továbbra is tartom, hogy 0 darkosság, ennél százszor darkosabb filmek is vannak. Számomra ez nem volt az!
Ha neked tetszett te dolgod én a véleményemet mondtam el nem pedig a másikat minősítettem.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.03.21. 18:00:52 -
"Star Wars - Stormtrooper Target Practice"
Millquas Movies
Published on Jan 14, 2015
-
-
SzinesGeza #95850 De végre már van fekete egyenruha is (bár még mindig fényes, nem matt). :) -
A klónok ráadásul pontosan lőni még mindig nem tudnak.... még egy egyszerű alakot se képesek eltalálni. -
Ha jol emlekszem a zene az ikonikus kis atdolgozasa, az annyira (nekem) nem jott be.
Ja, a vaknal inkabb tovabbmentem, kepzett trooperek nem tavolrol lovik hanem odamennek bottavolsagba. Hehe -
Még mindig nem bírtam folytatni... valahol 30 perc körül hagytam abban megint...
Imádom a nőket.
De amit a két utóbbi Star Warsban a tökös csajok előadtak...
-
DantesHUN #95846 Star Wars. Rouge One.
Én abszolút nem voltam előítéletes a filmmel kapcsolatban. Igaz őrült rajongó sem vagyok, aki veri az asztalt hogy az nem lézerkard hanem fénykard meg ionhajtómű meg stb.
De szeretem a Star Warst.
Nos, a film első két harmada , gyenge. Nevetséges. A neves színészek se mentik meg. A történet olyan szánalmas...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, pont az esőben kell tárgyalnia a fehérruhás akárkinek Mads Mikkelsen-el, hogy jól célbe vehesse őket a mesterlövészkedő Andor? Miért nem mentek be?
Mikkelsen lánya 5 perce lázadó! de már ő tart csapat tréninget és lelkesítő beszédet. Most komoly bazd meg? Ez nem olyan mint Han Solo visszatérése az Új Reményben. Itt...értelmetlen. Miért? Bosszú az apjáért? Nem, nem a bosszút látjuk, hanem mert ő most már hű Lázadó aki hajlandó tenni a Nagy Ügyért. Amit 5 perce még telibeszart.
Na meg a vak karatéjozó ember...a következő részbe meg lehetne Jackie Chan mint részeges karate mester, vagy részeges jedi mester...vagy valami.
No de a csata a végén. Az remek. Földön, légkörben, világűrben. Pörög, robban, hullanak a szereplők. Jó kicsit a végére untam a sokadik önfeláldozó meg hősiesen elhulló szereplőt. De jó volt, látványos nagy csata.
És jó volt az összekötés a új reménnyel, és a kikacsintások.
Az utolsó harmad megmenti a filmet, ami egybként full baromság, gyenge történet hiteltelen rossz karakterek. Ostoba párbeszédek. De a csata, és az átkötés-lázárása a filmek, remek.
Most mondjam még, hogy jó a zene, és a trükkök? Ez csak legyen már alapelvárás manapság.
6/10 -
Szerintem inkább a vontatott a jó szó rá, unalmasnak nem mondanám. Garfield gyerek megint nagyot játszott, jól hozza ezeket az önmarcangoló szerepeket. Ha a 161 percet kicsit feszesebbre veszik és megoldják mondjuk 120-ban jóval néző barátabb alkotás lehetett volna belőle. -
hiper KOCKA #95844 Kong: Skull Island 2017
Ez a majom egy Papp Laci 2... de komolyan... annyira hitelesen bokszolta le az elején a fél szereplőgárdát, hogy méltó lehet a nagy előd glóriájára. Igaz nem volt túl sportszerű, de legalább teljesen kiegyenlített küzdelemben győzött... haha.
Samuel L. Jackson pedig keményebb mint a vídia. A Konggal való találkozás meg se nagyon hatotta... én a helyében atrioventrikuláris szívfaszt kaptam volna, miközben visítanék mint egy kurva... ő meg szépen leporolta a gúnyáját, és visszament a helikopteréhez baszóbb fegyverekért.
Már csak az érdekel, hogy akkor vajon mit csinálhatott a mandulaszemű vietkongokkal korábban... nem járhattak valami jól. Reilly karaktere volt a legviccesebb. Mondjuk ez is meglepő hogy nem egy depressziós, életunt, lelki roncsot találtak ott újdonsült "hajótörötteink", hanem egy lelkes vidám poéngyárost, akinek minden szituációra volt valami könnyfakasztó megjegyzése... és persze faszául összebarátkozott a helyi őslakossággal, akik nem is tudtak beszélni.
Ez utóbbi fícsör pedig valószínűleg időt és energiát spórolt a stábnak, mert nem kellett azzal vesződni, hogy a színészi adottságokkal nyilvánvalóan nem rendelkező statisztákat a szövegkönyv bebiflázására buzdítsák.
A szigeten mászkálás pedig külön kihívásnak bizonyult, hiszen itt szinte minden élőlény a sokszorosa az eredeti méretének... kíváncsi vagyok mennyi jogdíjat kaszáltak ezért a Drágám, a kölykök összementek producerei... ; ) merthogy tökre ilyen élményei lehettek a Szalinski család gyerekeinek is a házuk kertjében...
Amit keveseltem az az akció, illetve a Kong jelenetek... elég szűkmarkúan lettek adagolva, és mivel az előző Kong filmmel ellentétben itt most bő egy óra mínuszban vagyunk, igazán koncentrálhattak volna a céltalan mászkálás helyett az ádáz szörnyharcokra.
A final fight kivételével (amit szerintem tisztességesen megoldottak) alig volt valami.
Hogy fogja így leverni Godzillát ez a szerencsétlen, ha csak félszeg tavi oktopuszok, meg kétlábú gyíkférgek ellen vetik be? Az igazat megvallva jobban örültem volna egy konkurens gorillának, mint ezeknek a félbevágott dinoszauruszoknak... nevetségesek voltak.
Mindenesetre Cézár a Majmok bolygójából fejenállva leszopta volna magát, ha ilyen harcosa lehetett volna mint ez a bokszos Kong.
Ja és remélem hogy Godzillának egy piros rövidgatyában és fehér atlétában eresztik neki. Adna az élményhez... mármint számomra.
6/10 -
Nagyon szar film volt,semmi nézhető nem volt benne,max a táj! -
Egy világban, ahol a fajod (már ha bele tudod képzelni magad a főszereplő helyében) utolsói megöregedtek és elhullottak, ahol a legjobb barátod szépen lassan elvesziti önmagát, ahogy épülsz le egy halálos betegségben, az nem éppen egy egész életvidám móka és kacagás történet.
Akkor sem, ha napfényben játszódik.
Ízlések és pofonok, és mindenkinek megvan a saját véleménye, csak nehéz elhinni, hogy ne legyen valakinek legalább egy kicsit is "darkos" bemutatás az, ahol testközelbe látod a sebeket, a ráncokat, az élethalálért küzdést, a gyerek kínzást, értelmetlen halált halt családokat.. Azt még elhiszem, ha valakinek nem jön be a stílus, vagy kevesli valamelyik aspektusát (legyen még több vér, még több szenvedés, még több szentimentalizmus).
De azt nem hittem volna, hogy valaki teljesen megtagadja ezen hangulat létjogosultságát a filmmel kapcsolatban. Mindig lát újat az ember.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.03.20. 18:09:29 -
MrAndree #95841 És szerintem a Blu-ray változat (csak azért van meg, hogy teljes legyen az Alien és Predator film gyűjtemény, nem, azért mert annyira jó filmnek tartom) még sötétebb mint az eredeti... Na mindegy, kicsit eltérítettem a témát, sorry. -
Prof William #95840 Akkor ezek szerint nem csak én láttam így. Az a film olyan rettenetesen sötét volt hogy erőltetnem kellett a szememet, hogy legalább halványan lássam, hogy mi történik.
Azóta sem értem, hogy hogyan képzelték ezt a készítők. -
MrAndree #95839 Mondjuk ezen a vonala haladva minden idők legdarkosabb filmje az AvP: Requiem. Ott az éjszakai jelenektnél konkrétan nem látsz semmit. Ami a 90 perces filmből kb 78 perc... :) -
hát a Batman v Superman is csak azért volt darkos, mert lehúzták a fényerőt :) -
Logan
Sok jó kritika miatt beültem megnézni és hatalmas csalódás volt. Összeraktak egy gyerek filmet egy mészárlós filmmel. Kiszámítható volt a film és unalmas, végefelé már nagyon nézegettem az órámat mikor lesz vége. Valaki azt mondta darkos lesz. Ez? Minden csak nem az! Batman v Superman, na az darkos volt de ez, sem hangulatában, sem látványvilágában nem volt az. Nem vártam mély mondanivalót tőle és szeretem az X-men filmeket de az utóbbi időben már eléggé lefelé megy a szinvonal.
10/4 -
sgforum #95836 ja meg arról annyit hogy tele volt logikai bukfenccel a film -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a csodálkozás még nem kritika...és vitatkozás is maximum akkor lenne ha írtál is volna véleményt amire reflektálhatnék, azon kívül hogy hány pontos. Mivel nem írtál, ezért csak csodálkoztam, mivel a 9 pontokat szerintem te sem szóród csak úgy... -
Prof William #95834 Pedig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ritkán jól működött a csoportdinamika a csapatban. Egy Star Wars élőszereplős sorozatot lazán megnéznék ezekkel a karakterekkel. :) -
kutyakiki81 #95833 Némaság
Scorsese ide,Liam Neeson oda, nekem ez borzalmasan unalmas volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Cassian kivételével nem voltak az ellenállás számára prominensebb alakok."
Akkor még nem voltak... de itt szerintem nem is az akkori státuszuk a lényeg hanem a későbbi amit a következő részek folyamán töltöttek volna be... elvégre Jyn meg a lázadó srác ketten juttatták ki a létfontosságú adatokat a háborús zónából, azonkívül ők is voltak az akció kezdeményezői... egy ilyen tett után minimum hősöknek számítottak volna a lázadók szemében, és biztos nagyot nőtt volna a renoméjuk a vezetőség előtt. Han Solo is csak beugrott a végén segíteni Luke-nak, alig csinált valamit, de mégis kitüntetést kapott. Szerintem jó okuk volt a készítőknek, hogy elvarrták a végén a szálakat. -
sgforum #95831 most néztem meg, tehát a mondanivalóm: SENKIE SE NÉZE meG!! -
sgforum #95830 azért mondhattad volna hogy ugyan nincs benne belezések, de ez egy olyan gagyi betegagyú lósz-r film hogy 2 forintot nem ér!!!! -
Prof William #95829 Ha még Lucas lenne a főnök ő könnyen megoldotta volna. :)
Simán csakSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jöttek volna a legújabb felújított verziójú SW trilógiák amelyekben a pár jelenet háttérében oda rakják a Rogue One szereplőit. + felvesznek velük pár extra jelenetet.
Probléma Lucasolva. :) -
El Gigante #95828 Köszi! Milyen nyilvánvaló címe van:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazából nem lett volna annyira muszáj kinyírni őket. Cassian kivételéve nem voltak az ellenállás számára prominensebb alakok. 4. rész beli hiányát meg retconolni lehetett volna egyszerűen. No big deal... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A többi szereplő kinyirása annyira nem is volt váratlan, de annyira már nem emlékeztem a sztorira, hogy tudjam közvetlen a 4. Előtt játszódik, így érthető akkor a csaj halála. Mintha olvastam volna olyat is régebben, hogy több részre szerződött, de akkor lehet csak rosszul emlékeztem. Köszi -
I am a Hero -
El Gigante #95824 Sziasztok! Mi annak a japán filmnek a címe, ami egy tök átlagos emberről szól akire rászabadul a zombiapokalipszis? Nemrég olvastam róla! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Muszáj volt meghalni neki... de ha észrevetted, a csapat többi tagja is szinte mind otthagyta a fogát... ez egyszerűen szükségszerű volt... méghozzá a történet időbeli elhelyezkedése miatt.
A film közvetlenül a 4-dik epizód (Új remény) történései előtt veszi fel a fonalat. Ezért is voltak a kikacsintások, amik egyértelműen éreztették hogy ez már majdnem a 4-dik epizód. Pl. Tarkin nagymoff próbálgatja a készülő Halálcsillagot, vagy ott volt az a torzpofájú vadbarom is akit ötvenvalahány csillagrendszerben ítéltek halálra a távollétében... legalábbis ezzel dicsekedett míg Obi-Wan péppé nem zúzta Mos Eisley-ben.
Na most, ha ezek az új karakterek a Rogue One-ból életben maradtak volna, akkor felvetődne a kérdés, hogy miért nem láthatjuk őket a 4-dik részben... nyilvánvalóan azért mert mikor Lucas az Új reményt forgatta, a Rogue One még koncepció sem volt... különben láthattuk volna ezeket a karaktereket a 4-dik részben.
Ez az epizód olyan volt mint a Harry Potterben a 9 és 3/4-dik vágány... két Star Wars rész közé ékelték, méghozzá úgy hogy választ kaphatunk belőle arra, hogyan lettek ellopva azok a bizonyos tervrajzok, amikért Vader papa végighentelte a fél lázadóflottát. -
Blood Fathers (Az utolsó emberig)
Gibson rendezői visszatérése után a színészi visszatérésén volt a sor. Nem volt rossz, de nem is volt egy nagy szám. Ha nem Gibson van benne, akkor valószínű totál elszáll a radar alatt. Vasárnapi matinénak tökéletes volt...
5/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.03.19. 17:20:46 -
Perfetti sconosciuti - Teljesen idegenek
Avagy kinek kellenek ellenségek, ha ilyenek a barátai.
A film lényege elhangzik a vége felé: "Az embereknek meg kellene tanulnia szakítani a másikkal".
A történet: egy "baráti" társaság leül ebédelni, titkokról beszélnek, és arról, hogy mindenki milyen őszinte a másikkal. Kitalálnak hát egy játékot: kiteszik a telefont az asztalra, és ha jön egy üzenet vagy hívást, annak tartalmát megosztják mindenkivel. Soha ilyen játékot, ha bármi apró kis vaj van a füled mögött.. hát még ha ilyenek, mint ezeknek.
A beszélgetés, a sok "jaj de régi és jó barátok vagyunk" tétel bizonygatása ellenére egész reális és bele lehet folyni, de a beérkező üzenetek során, teljesen elmegy a józan ész talaja a szereplők lába alól. Egy megnézést megérhet, többet nem. -
"ja hogy te magadban szeretsz beszélgetni, értem :)"
Nem kell a homorú tükör - arról van szó, hogy másnak a véleményének a kritizálása a saját véleményeden keresztül sehová sem vezet. Azt viszont jól csinálja. A topik 90%-ban sajnos csak erről szól(t a legforgalmasabb időszakában).
Ízlésről (segítek: filmről alkotott véleményről) vitatkozni pedig...
-
ja hogy te magadban szeretsz beszélgetni, értem :) Lehet inkább blogot kellene akkor írnod, vagy naplót vezetned. Még szép, hogy csodálkozom, hogy egy tök átlag filmen mi tetszett ennyire, én semmi különöset nem láttam benne, egy a sok bosszúállós, kemény vagyok mozik közül. Nem volt rossz, de még műfajában sem a legjobb szerintem. -
"csak megosztotta a véleményét a véleményedről, nem olyan nagy baj az :)"
Bizonyára nem lenne az, ha nem erről a fórumról, erről a topikról, és azokról az emberkékről lenne szó, akik sportot űznek a vélemények véleményezéséből, még hozzá nem szokványos módon. -
csak megosztotta a véleményét a véleményedről, nem olyan nagy baj az :) -
Akkor meg miért kérdőjelezed meg?