1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Kong: Skull Island 2017

Ez a majom egy Papp Laci 2... de komolyan... annyira hitelesen bokszolta le az elején a fél szereplőgárdát, hogy méltó lehet a nagy előd glóriájára. Igaz nem volt túl sportszerű, de legalább teljesen kiegyenlített küzdelemben győzött... haha.

Samuel L. Jackson pedig keményebb mint a vídia. A Konggal való találkozás meg se nagyon hatotta... én a helyében atrioventrikuláris szívfaszt kaptam volna, miközben visítanék mint egy kurva... ő meg szépen leporolta a gúnyáját, és visszament a helikopteréhez baszóbb fegyverekért.

Már csak az érdekel, hogy akkor vajon mit csinálhatott a mandulaszemű vietkongokkal korábban... nem járhattak valami jól. Reilly karaktere volt a legviccesebb. Mondjuk ez is meglepő hogy nem egy depressziós, életunt, lelki roncsot találtak ott újdonsült "hajótörötteink", hanem egy lelkes vidám poéngyárost, akinek minden szituációra volt valami könnyfakasztó megjegyzése... és persze faszául összebarátkozott a helyi őslakossággal, akik nem is tudtak beszélni.

Ez utóbbi fícsör pedig valószínűleg időt és energiát spórolt a stábnak, mert nem kellett azzal vesződni, hogy a színészi adottságokkal nyilvánvalóan nem rendelkező statisztákat a szövegkönyv bebiflázására buzdítsák.

A szigeten mászkálás pedig külön kihívásnak bizonyult, hiszen itt szinte minden élőlény a sokszorosa az eredeti méretének... kíváncsi vagyok mennyi jogdíjat kaszáltak ezért a Drágám, a kölykök összementek producerei... ; ) merthogy tökre ilyen élményei lehettek a Szalinski család gyerekeinek is a házuk kertjében...

Amit keveseltem az az akció, illetve a Kong jelenetek... elég szűkmarkúan lettek adagolva, és mivel az előző Kong filmmel ellentétben itt most bő egy óra mínuszban vagyunk, igazán koncentrálhattak volna a céltalan mászkálás helyett az ádáz szörnyharcokra.
    A final fight kivételével (amit szerintem tisztességesen megoldottak) alig volt valami.

Hogy fogja így leverni Godzillát ez a szerencsétlen, ha csak félszeg tavi oktopuszok, meg kétlábú gyíkférgek ellen vetik be? Az igazat megvallva jobban örültem volna egy konkurens gorillának, mint ezeknek a félbevágott dinoszauruszoknak... nevetségesek voltak.
    Mindenesetre Cézár a Majmok bolygójából fejenállva leszopta volna magát, ha ilyen harcosa lehetett volna mint ez a bokszos Kong.

Ja és remélem hogy Godzillának egy piros rövidgatyában és fehér atlétában eresztik neki. Adna az élményhez... mármint számomra.

6/10