1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Star Wars. Rouge One.

Én abszolút nem voltam előítéletes a filmmel kapcsolatban. Igaz őrült rajongó sem vagyok, aki veri az asztalt hogy az nem lézerkard hanem fénykard meg ionhajtómű meg stb.
    De szeretem a Star Warst.

Nos, a film első két harmada , gyenge. Nevetséges. A neves színészek se mentik meg. A történet olyan szánalmas...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja, pont az esőben kell tárgyalnia a fehérruhás akárkinek Mads Mikkelsen-el, hogy jól célbe vehesse őket a mesterlövészkedő Andor? Miért nem mentek be?
    Mikkelsen lánya 5 perce lázadó! de már ő tart csapat tréninget és lelkesítő beszédet. Most komoly bazd meg? Ez nem olyan mint Han Solo visszatérése az Új Reményben. Itt...értelmetlen. Miért? Bosszú az apjáért? Nem, nem a bosszút látjuk, hanem mert ő most már hű Lázadó aki hajlandó tenni a Nagy Ügyért. Amit 5 perce még telibeszart.

Na meg a vak karatéjozó ember...a következő részbe meg lehetne Jackie Chan mint részeges karate mester, vagy részeges jedi mester...vagy valami.

No de a csata a végén. Az remek. Földön, légkörben, világűrben. Pörög, robban, hullanak a szereplők. Jó kicsit a végére untam a sokadik önfeláldozó meg hősiesen elhulló szereplőt. De jó volt, látványos nagy csata.
    És jó volt az összekötés a új reménnyel, és a kikacsintások.

Az utolsó harmad megmenti a filmet, ami egybként full baromság, gyenge történet hiteltelen rossz karakterek. Ostoba párbeszédek. De a csata, és az átkötés-lázárása a filmek, remek.

Most mondjam még, hogy jó a zene, és a trükkök? Ez csak legyen már alapelvárás manapság.

6/10