106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
  • IMYke2.0.0.0
  • vérpocok
    Akkor őt képzeld el Laraként...
  • IMYke2.0.0.0
    Hirado.hu-n botlottam bele:

Az új Lara Croft nem fog heves szívdobogást okozni - Alicia Vikander nem elég vadító
  • LasDen #95931
  • PhantomAss
    Annál azért több nézőnek szemet fog szúrni szerintem, mivel a pc játék sorozat az alapja.
    A marvel / dc filmeknél sem hátrány ha a szuperhősök hasonlítanak a képregényben rajzolthoz, és szerintem itt is jó lett volna.
    De mondhatnám az Assassin's Creed filmet is, stb. Azért lehetett volna jobban hasonlító színésznőt is találni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.28. 13:51:31
  • IMYke2.0.0.0
    S hozzá arányos fej is.
    A fiatalabbnál olyan, mintha kapott volna egyet szívlapáttal.
  • Prof William
    Nem rossz de azért homlok itt is van bőven. :)
  • Tikal #95927
    jó csaj volt...
  • CalebJoe
    Nekem sem jön a nagy homloka meg elég vékony is a karakterhez, néhány kilót felszedhetett volna mint anno Jolie.
  • LasDen #95925
    Szerintem meg jó is lehet és egy-két kép alapján nem lehet dönteni. És amúgy is kukik vagytok...
  • dzsagon
    100 nézőből kb.3 lesz, aki játszott is a játékkal.
  • IMYke2.0.0.0
    "Ez ilyen ultimate megoldás, mert bármilyen helyzetbe is kerül indokolt lesz a soványsága."

Nagyon akarod, hogy igazolható legyen a színésznő :)))
  • Yodamest12
    Mivel az új survival játékok alapján készül, simán lehet, hogy a filmbéli Lara nem talál majd elég élelmet az erdőben, éhezni fog stb. és akkor már nehezen tudnának egy jó combos csöcsös macát belehelyezni a filmbe. Ez ilyen ultimate megoldás, mert bármilyen helyzetbe is kerül indokolt lesz a soványsága.
  • Bokafix2
    Tomb Raider - Anorexia Edition...

Talán a mi portörlő partvisunk nyele is igen vastagabb mint a hölgy lába. Nem értem mire jó ez az éktelen soványság.
  • Yodamest12
    Ez jó :) És milyen igaz! Prometheusban is ugyanez volt, találnak bazz egy szétnyíló puncigenyót, amiből egy kígyószerű lény tekeredik kifelé és bámul a csávó arcába. Erre reakció? Hát persze, hogy oda kell nyúlni megsimogatni, mintha valami kiscica lenne. Nem értem ezeket, annyira nem életszerű reakció.
  • PhantomAss
    Valahogy nem jön át Lara arca a játékból. Nem tudom miért őt választották a szerepre, szerintem egyáltalán nem hasonlít.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.28. 08:47:12
  • Mentol
    Kedves tekintetű fiú az!
  • IMYke2.0.0.0
    Az a fej... az a homlok...
  • CalebJoe
    Indi...öö akarom mondani az új Tomb Raider filmből két kép.
  • LasDen #95915
    Shin Gojira (Godzilla Resurgence)

Szóval ez egy 1,5 órás politikai vita program különböző helyszíneken és fél óra szörny film. Szarul hangzik, de simán fasza volt. Itt nincs hétköznapi kisember, családdal, menekülésekkel meg hasonlókkal. Az első pillanattól kezdve beülünk a miniszterek közé, akik a burokráció útvesztőiben próbálják kitalálni, hogy mi a faszt kéne csinálni. Anno érdekfeszítőre és gyors tempójúra vágta ezeket a jeleneteket, így aztán nem érzi az ember unalmasnak őket. De összességében is nagyon jó lett a rendezés, látszik, hogy ért az ilyesmihez. Nagyon szépen volt a fényképezve, néhány furcsa beállítással. És az az első konfrontáció, azért az nem volt semmi. Ami általában hiányzik az amerikai filmekből, hogy az elejét leszámítva gyorsan nemzetközivé nőtte ki magát a probléma. Persze ez leginkább csak Amerika közvetlen bevonását jelentette (már az erős szövetség miatt is), de az ENSZ és a világ is szerepet játszik a dolgok alakulásában, ami miatt sokkal valóságosabbnak hat az egész. Csak egyet bánok, hogy nem vártam jobb feliratra, mert ez elég borzalmas.
    A másik probléma az már az előzetesekből is látszott, az Godzilla. Egy sétáló robot, akiben sajnos egy szemernyi élet sincs. Statikusan gurul/lépkedget előre a golyó szemeivel, ami nagyon megtudja törni az immersiont. Nekem sikerült valamennyire túllépni rajta és tudtam élvezni, de azt hiszem sokan nem tudnak majd. Vagy a töménytelen mennyiségű bürokratikus vitázáson.
    A legvége pedig felvet kérdéseket, hogy mik a tervek a jövőre nézve. Érdekesnek tűnik az biztos...

7/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.03.27. 21:54:33
  • Zephyr Retiring
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira baromi jó film, hogy nálam egy 6/10-et meg is érdemelt. De mutatom:

[2009] - The Hangover (Theatrical Cut) - 6/10
    [2011] - The Hangover Part II - 6/10
    [2013] - The Hangover Part III - 7/10
  • Zephyr Retiring
    Másnaposok 2 (The Hangover Part II ) 2011 IMDb

Szóval, persze láttam az első részt is..bár nem igazán kötődik ez hozzá, illetve csak részint..

Csak véletlenül huppantam le a párom mellé, aki elkezdte nézni. Épp ráértem, hát csatlakoztam.
    Ami vicces volt az az, hogy egészen mostanáig azt feltételeztem, hogy én ezt a filmet már láttam

Gondolom, a legtöbben már szintén látták azóta, így nem is ereszteném bő lére.
    Szétröhögtem az agyam..de kajak. Ez sokkal jobb volt, mint az első rész. Amit viszont tényleg láttam.
    Nem úgy, mint a harmadikat, amit meg csak holnap fogok megnézni. El ne meséljétek miről szól..

De szólhattok ha lesz negyedik..mert lesz ugye?
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.27. 20:08:29
  • BaliBoy
    Én ugyan nem láttam ezt a filmet (már az előzetese alapján sem érdekelt) de ugyanezen logika mentén egy másik film(sorozatban) állandóan belebambulnak egy nyálkás, éppen kinyíló tojásba... :)) (én már nagyon unom)
  • El Gigante
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki az a hülye aki kinyit egy űrből pottyant kabint amiben egy űrhajós van, rátekeredett földönkívülivel?
    Ettől függetlenül tetszett!
  • Yodamest12
    Life / Élet

Nekem és páromnak nagyon tetszett. Mondjuk én nagyon ráéreztem, mert pontosan ezt is vártam a filmtől ráadásul úgy, hogy direkt nem néztem meg az előzetest se :) Pont olyan volt (pozitív értelemben) amire számítottam. Persze lehet hibát keresni benne, de én olyan feszültségben ültem végig a vetítést, hogy a célját 100%-san elérte a film, végig izgalmas, végig lekötött, nem zökkentem ki felesleges szerelmi száltól vagy hasonlóktól amik nagyon divatosak manapság. A vége is nagyon tetszett, persze lehet tudni előre, de azért mégis csak ott motoszkál az, hogy na tényleg az lesz a vége, vagy nem? Mert biztosan ugyebár nem tudni semmit. És így is kellett véget érnie.
    Jöhet a 2. rész immáron a földön :)
  • Tyler1
    Szerintem semmi baj nem volt a végével. Nem ölhették meg Xerxészt, az a jelenet pont azért jó, mert pár másodpercre a nézővel is elhiteti, hogy győzhet Leonidas, és a lándzsa célba ér, persze sem a valóságban, sem a filmben nem volt esélyük. Hamis lett volna bármilyen más kimenetelt adni az alaptörténetnek.
  • szucsy89
    Life / Élet

Nekem tetszett. Nem kell sokat várni tőle, aki szereti az ilyen jellegű filmeket, amikből egyébként rengeteg van, annak ez is tetszeni fog. Azért a majdnem 1800 forintot sajnáltam érte... a vége viszont tetszett.
  • Steel
    Life (IMDb)

Tegnap néztem meg, nekem csalódás volt
    nem egészen ezt vártam, ezért: 5 / 10

És innentől spoiler, mert leírom mi nem tetszett

Szóval ami nagyon nem tetszett, hogy ilyen buta űrhajósokat még a korai űrhajós filmekben sem láttam...
    Ezek elvileg tudósok, szakemberek... De a film végén abban se voltam biztos, hogy egy motorcsónakot rájuk bíztam volna.
    Simán megmenekülhettek volna, még Hiroyuki Sanada is, ha azt a rohadt headset-et nem dobja el, és nem kúrja el a csapdát.

Meg ez a Kelvin. Levegő, hő az nem kell neki. Lévén simán mászkál, ugrál a szabad űrben. De kaja az kell neki. Kissé túltólták, amikor a tulajdonságait találták ki. Először akkor, hogy elfér a tenyeremben. Aztán megeszik egy egeret, meg egy kis emberhúst, és máris tízszeresére nő, meg se kottyan neki a -270 fok... Mesekategória.

A film vége meg no comment. Tudom ez szubjektív, de én szeretem a happy end-et. Csattanó volt, ez nem kétség, csak undorító.
    Kicsit sajnálom a jegy árát.

Utoljára szerkesztette: Steel, 2017.03.26. 21:26:25
  • Jim Morrison
    300 al kapcsolatban en egy dolgot banok, hogy nem lattam szelesvasznon :( ugy megneznem, de mar minek jatszanak a mozik ugye...:'(
  • LasDen #95904
    Escape from New York (Menekülés New York-ból)

Nincs igazán miről beszélni. Jó szórakozás egy jó főhőssel.

7/10

300

Epic, még ma is epic. Meg kicsit vicces. De azért egy kicsit meg is kopott már. Ritkán látni olyat, hogy egy képregény film kockáról kockára követi az eredetit, de itt Snyder mindent megtett. Emlékszem anno nagyon vártam meg tetszett. Meg is van DVD-n :D Ma már nincs olyan hatása, de nem is olyan nagy baj ez.
    Ami nem tetszett, hogy a csatatér dimenziói néha nem voltak egyértelműek. És most nem is a szorosra gondolva, az egyértelmű, de az az előtti rész hol 100+ méter szélesnek, hol 2 méter szélesnek tűnik. Tök zavaró tud lenni. Pedig azért volt egy establishing shot az első roham idején, de mégse segített. Feltételezem a green screen miatt lehetett.
    A másik, hogyha már úgyis átment kvázi fantasyba a dolog a végén még adhattak volna egy morális győzelmet Leonidázséknak a hősi halálon kívül. Vagy talált volna célba az a lándzsa, ezzel megölve Xerxészt, vagy ne is lett volna ilyen jelenet és sima csatában esnek el. Mert így Leonidász szar célzása miatt nem sikerült eltalálni. De evvan...

• repvez
    Sully: Hát többet vártam tőle, egy discoverys légikatasztrofák több részletet mond és mutat be mint itt és még a dráma is nagyobb .Itt egy kicsit súlytalannak éreztem az egészet, mindenből csak a felszínt kapirgálták

arrival:Nem nagyon állt össze a dolog bennem,hogy mirröl akart szolni a film, és azt sem,hogy miért kellett volna a csajnak oscart kapnia ahogy pár kritikában emlitették
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Hidden Figures" / (A számolás joga) - 7/10
    (2017.03.25) (127 perc, amerikai) - Biography, Drama, History

A múlt század hatvanas éveiben, a NASA soraiban dolgozó "human computer" afro-amerikai (akkoriban: néger) matematikus --- közülük is 3 kiemelkedően okos --- hölgyekről szól a történet, akik nélkül nem is biztos, hogy beindulhatott volna az amerikai űrprogram.

//A szegregációról, a diszkriminációról szólt elsősorban - melyet az űrprogramot vezető Al Harrison (Kevin Costner) tör meg a NASA-nál, a történet szerint. Kirsten Dunst nagyon öregnek látszott a filmben [vagy a smink hiánya, vagy a "kemény" 35 év látszott rajta].
    A szereplők szerethetők voltak --- igaz, Jim "Sheldon" Parsons most "undi" karaktert játszott ---, és a sztorit is jól tálalták, a hölgyekért lehetett izgulni. A film végi információk külön érdekesek, a képekkel.
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Rogue One" / (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) - 5/10
    (2017.03.17 - 2017.03.25) (134 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi

Már a klasszikus részekből is tudni lehet, hogy rengeteg áldozat árán sikerült megszerezni a terveket - gyakorlatilag, amint szóba került a Death Star és a terve, azonnal tudvalevő volt, hogy nincs miért izgulni. Tényleg nem volt, mert jött megint egy tökös csaj, meg pár önként halálba sétáló.

//Tőmondatokban: a nagy nevek csak asszisztáltak (nyilván: marketing). A két full CGI karakter közül a többet látott valóban nagyon kilógott. A klónok továbbra sem tudnak célozni. Az űrharc nem dobta fel a filmet (különösen a 'kicsi hajó gyorsan eltolja a nagyot' témával). A számtalan hibát részletezik a neten - nem mennék bele (jó párat magam is észrevettem). Az külön érdekes, hogy az Erőt nem használók is úgy kántálják az "Erő legyen veled"-et, mint az öngyilkos merénylők az "Allah akbar!"-t --- de legyen, mert csak én szoktam el ettől, és nyilván erre is van magyarázat.
    //A lényeg: csak egy Star Wars IV előzmény film lett, se több, se kevesebb. Jobb lett volna helyette egy valódi folytatás.
  • Kandurex
    A hétvégi mozi látogatás eredménye

Koponya sziget: 10/5
    Life: 10/7
  • Bokafix2
  • CSOCSO
  • Dynamic
    Félreértés ne essék, én is el tudnék képzelni jobb dizájnt, de sok helyen úgy sírnak Cyborg miatt, mint anno, mikor meglátták Rozsomákot, hogy nem sárga hacukában van. Itt azért közel sincs akkora probléma, de ismétlem, tény hogy a comicban vannak jobb dizájn változatok.
  • LasDen #95896
    Szokni kell a dizájnt, ennyi. Nekem se tetszik annyira, de még változhat egy kicsit novemberig...