1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Rogue One" / (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) - 5/10
    (2017.03.17 - 2017.03.25) (134 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi

Már a klasszikus részekből is tudni lehet, hogy rengeteg áldozat árán sikerült megszerezni a terveket - gyakorlatilag, amint szóba került a Death Star és a terve, azonnal tudvalevő volt, hogy nincs miért izgulni. Tényleg nem volt, mert jött megint egy tökös csaj, meg pár önként halálba sétáló.

//Tőmondatokban: a nagy nevek csak asszisztáltak (nyilván: marketing). A két full CGI karakter közül a többet látott valóban nagyon kilógott. A klónok továbbra sem tudnak célozni. Az űrharc nem dobta fel a filmet (különösen a 'kicsi hajó gyorsan eltolja a nagyot' témával). A számtalan hibát részletezik a neten - nem mennék bele (jó párat magam is észrevettem). Az külön érdekes, hogy az Erőt nem használók is úgy kántálják az "Erő legyen veled"-et, mint az öngyilkos merénylők az "Allah akbar!"-t --- de legyen, mert csak én szoktam el ettől, és nyilván erre is van magyarázat.
    //A lényeg: csak egy Star Wars IV előzmény film lett, se több, se kevesebb. Jobb lett volna helyette egy valódi folytatás.