[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Shin Gojira (Godzilla Resurgence)
Szóval ez egy 1,5 órás politikai vita program különböző helyszíneken és fél óra szörny film. Szarul hangzik, de simán fasza volt. Itt nincs hétköznapi kisember, családdal, menekülésekkel meg hasonlókkal. Az első pillanattól kezdve beülünk a miniszterek közé, akik a burokráció útvesztőiben próbálják kitalálni, hogy mi a faszt kéne csinálni. Anno érdekfeszítőre és gyors tempójúra vágta ezeket a jeleneteket, így aztán nem érzi az ember unalmasnak őket. De összességében is nagyon jó lett a rendezés, látszik, hogy ért az ilyesmihez. Nagyon szépen volt a fényképezve, néhány furcsa beállítással. És az az első konfrontáció, azért az nem volt semmi. Ami általában hiányzik az amerikai filmekből, hogy az elejét leszámítva gyorsan nemzetközivé nőtte ki magát a probléma. Persze ez leginkább csak Amerika közvetlen bevonását jelentette (már az erős szövetség miatt is), de az ENSZ és a világ is szerepet játszik a dolgok alakulásában, ami miatt sokkal valóságosabbnak hat az egész. Csak egyet bánok, hogy nem vártam jobb feliratra, mert ez elég borzalmas.
A másik probléma az már az előzetesekből is látszott, az Godzilla. Egy sétáló robot, akiben sajnos egy szemernyi élet sincs. Statikusan gurul/lépkedget előre a golyó szemeivel, ami nagyon megtudja törni az immersiont. Nekem sikerült valamennyire túllépni rajta és tudtam élvezni, de azt hiszem sokan nem tudnak majd. Vagy a töménytelen mennyiségű bürokratikus vitázáson.
A legvége pedig felvet kérdéseket, hogy mik a tervek a jövőre nézve. Érdekesnek tűnik az biztos...
7/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.03.27. 21:54:33