106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gery1980
    Azt a filmet a kukába rakd bele:)))Igazi agyalágyult gagyihorror, ami nemhogy "c" de még "z" kategóriába sem sorolható..
  • Sephi
    Szal megneztema Mallrats filmet es kicsit csalodtam. Ahoz kepest hogy Kevin Smith muvi enyhen gyenge.
  • Demon
    Van mostanság olyasmi stílusú és minőségű film mint például a Szikla(The Rock)?
  • a.carkey
    Meg a Richard Kiel utánzat + amikor azt mondja a Bourvil utánzat James Bondról:
    "Tudod a pasi, azzal a menő kocsival aki bevágja a nőket a hátsó ülésre."
  • a.carkey
    BAT 21 kopp ...

Moziban az tényleg zseniális volt!!!
  • The Garrett
    és most nekiülök a 8 milesnek... 2x láttam eddig de nemértem mit is akar mondani... lehet csak nem vagyok otthon a rápkultúrában? :DD
  • The Garrett
    én megnéztem.. és még mindig olyan király volt mint mikor először láttam. élek halok a háborús filmekért.
    Jah most láttam: Behind Enemy Lines. Nem rossz kis film. szerintem érdemes megnézni, bár van benne egy két nagyon LOL jelenet. DE mikor levadásszák az amerikai vadászgépet, az valami nagyon félelmetes.
  • Demon
    DC -n fent van.
  • Blasta
    :-DDDDDDDD
    Bazze, a méteres gandzsájukkal.....
    Rulez arcok, nagyon....
  • GregSB
    A jamaikaiak a legnagyobbak benne! :)) Tényleg érdemes egyszer megnézni!
  • Sephi
    Ahh en nem szeretem a haborus filmeket :(

Viszont megneztem az Igby goes Down muvit ami igen erdekes volt nekem legalibb teccet :)
  • Lantee
    Kelly Hősei asszem két hete volt a TV2-n! :)
    Ennyire zsenge vagy még? :DD

Viccet félretéve:

Nem hinném, hogy valahol is megtalálnád őket a neten, mert ezek már tényleg "klasszikusok"!
  • Csacsi
    A híd túl messze van : sajnos lemaradtam róla, mert nem voltam tegnap tv közelben.
    Kelly Hősei,A halál 50 órája : Ezek mind olyan filmek, beleértve az elsőt is, amik zsenge korom miatt mind kimaradtak az életemből, de eddig csak jó hallottam felőlük. Nem tud valaki címet mondani, ahol ezek fent vanak, és le tudnám szedni őket?
    Akár emailben, akár itt, de dobhatna valaki linket.

Előre is köszi.

• Lantee
    We Were Soldiers:

Hááát....nem is tudom! Alapjában véve nem egy rossz film, nomeg olyan Mel Gibsonosan hosszú is, de valami mégis hiányzik belőle! Talán az, hogy Vietnámban pont az ilyen "nagy" csatákból volt a legkevesebb? Talán az, hogy nem voltak igazán kidolgozott karakterek, éppen ezért nem is igazán tudtam átérezni a halálukkor a depressziv hangulatot? Talán az, hogy itt is, mint általában minden amcsi háborús filmben, mindenki hős lett a végére? Szóval nem tudom! Tetszett is meg nem is! Egyszer mindenképpen érdemes, aztán ki-ki döntse el maga!

A hid túl messze van:

Nos..igen! Kelly Hősei, A halál 50 órája és Ő! Az igazi klasszikusok!
  • Dynamic
    Bazze Csocso.Tudjuk, hogy szereted a Suprát...NAGYON jól tudjuk, hogy szereted a Suprát:)
    Amúgy a rózsaszínű barbiekocsi enyhén röhelyes.
  • CSOCSO
    van ebben minden.. itt éppen 1 rx7, hunda s2000,skyline,supra...
  • CSOCSO

ime az 2fn2f
    azaz a 2fast and 2furious

legjobban persze a Slap Jack Suprája tetszik:))))
  • Blasta
    Ja nem, mert úgyis filmeztem meg 7-kor elmentem fogorvoshoz! Aztán folytattam a filmet amit félbehagytam!
    Ja télleg, film!!!

Megnéztem a Török, a tökös az őr meg a nő c. francia filmet!
    Hát kissé vegyesek az érzéseim!
    Az első felében marjajókat röhögtm rajta, az üldözős jeleneten tátva maradt a szám, ilyet még nem láttam filmen (életben se :-))) aztán kicsit leült a dolog afrikában! A vége meg olyan HÁTHOGYISMONDJAM volt.
    Azért nézzétek meg, mert eccer jó! Az üldözős jelent miatt meg pláne!!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Nem kapcsolod be az ICQ-dat teee...? :DDDDDD
  • Blasta
    Jópont! :-))
    Remélem hamarosan fenn lesz az FTP-n és lecsekkolhatom!
  • Sephi
    Te ez tipikus szellem movie. Van egy hajoamin mindeki meg halt es tele van atkozott szelemekkel. De nem akarmilyen a muvie mert telis tele van csatanokkal.

Valamit nem ertettem a filmben de amig nem nezitek meg addig nem kerdem meg mert lelovom a poent!
  • Pupcika
    most néztem meg újra a Hellraiser 1 részét és megint csak be kullantottam :)))))))))
    rájöttem megint hogy bitang kemény egy 6os film csomag :)))))))))
  • Blasta
    most nem tudom eldönteni, hogy kamu a film eleje vagy télleg komoly....
  • PREMIERE1
    Már ahogy kezdődik is cool ... :)
  • Blasta
    De horror, vagy thriller????
    Szörnyes, vagy inkább pszicho film????
  • Sephi
    A Csucsformaban 2 nekem mondjuk teccet es annal a resznel ahol Jackie meg Chris kukojak a csajszik aki levetkozik aszitem lefoldelek a "Lord have mercy (Isten legy kegyelmes)" beszolasanal amikor meglassa a csajt:)))))

Na oszt megneztem a Sweet Home Alabama-t sztm egy igen jo kis csaldi muvi tipikus tortenettel:)

Ajanlom figyelmetekbe a Ghost Ship filmet mert nagyon erdekes es szerintem nem Z kategoriaju horror film mert hya megnezitek igen jo a szereplogarda!

A film elso 10 perce magaert beszel. En ilyet meg nem lattam horror filmben es nagyon eredeti:)

A vege meg tipikusan allati csattanos:))
  • Dynamic
    Nyomj egy "frissítést" bejelentkezés után az oldalakon!
  • Dynamic
    Contract Killer(Jet Li):
    Erősen vetekszik a szerda esti rtlklubos Don "The Dragon" Wilson filmek színvonalával. Rövidebben:iszonyat gyenge!!!!
  • Waterhorse
    Csúcsformában 2: Lehet, hogy azért nem élveztem annyira mert gázolt a lejátszóm és kb. 10 percvenként elment a hang ilyenkor újra meg kellett nyitni a fájlt, vagy egyszerüen többre számítottam Jackietől, nem tudom.
    A Black Knight viszont annál jobban teccet. Ezt a csókát mit össze őrültködött:) Aranyos megérintő sztori. Kikapcsolódáshoz tökéletes film.
  • The Garrett
    a Rendő Őrzője- Jan CODE vandamm Pff bazz még egy ilyen szar gány filmet. Legalább valami verekedés lett volna benne hogy dobjon valamit az unalmas "történeten".
  • Gery1980
    Nekem bejött a film, bár már nagyon régen láttam, de tudom, hogy nem volt rossz múvi.
  • Gery1980
    Nem tudom mire számítottál:)))
  • Blasta
    bocs a kibákért, csak egyik kezemben pizza....
  • Blasta
    Meglepődtél?????

Én zöldet ásítottan a bemztatója után rögtön...
    És Banderas elállal ilyen szemetet...
    ehh....
  • Sephi
    Hihe megneztem a Spy Kids 2 ot es egy rakas szar volt:)
  • Gery1980
    De komolyan jó izlése van, és jelentős ismeretanyaggal is rendelkezik, egy csomó érdekességet tud a filmekkel kapcsolatban.És elismerem a hozzáértését, csak van egy-két film amiért nem értem miért rajong, de ez simán belefér..Erre élő példa a Ring, nekem bejött, neked nem, pedig az izlésünk igencsak hasonló.
  • Blasta
    Bazzeeeee
    Művészúr!
  • Blasta
    Hát én már elégszer!
    Nem értem soxor a véleményét én se!
  • Gery1980
    Mellesleg 65K:))))))))
  • Gery1980
    Szuperhaver, Kékvillám, no comment...Mellesleg Kennynek jó izlése van filmek terén, és ért is hozzá eléggé, csak van néhány kilengése amit nem értek..De én adok a véleményére, eddig még nem csalódtam benne ilyen téren.