106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #96575
    The Game (Játsz/ma)

Tegnap éjszaka volt tv-ben, aztán végül csak ott ragadtam előtte.

Mikor először láttam, az eleje, mikor egyedül van a házban, a flashbackek, a bohóc az egész annyira nyugtalanító volt. Aztán elkezdődött a játszma és sikerült még jobban rátenni erre. És az hogy a játszma tényét és létezését ennyire meta módon beépítették az egészbe teljesen elnyomta bármiféle gyanúmat a fináléra. A tetős jelenetet pedig szörnyű, hogy mennyire megkajáltam... :D Nagyszerű film

8/10
  • Csaba007
    Wonder Woman (2017)

Meglepően jó volt,de tényleg, sőt annál is jobb. Kezdenem azzal, hogy Gal Gadot remek casting, az egész film alatt bizonyít, aranyos,naív,kemény, tényleg illik a karakterhez, de mellette Chris Pine is élete alakítását nyújtja, és ketten együtt,nagyon eladták, hogy vonzódnak egymáshoz. Nem romantikus film,de mivel,vagyis szerintem azért van köze hozzá,hogy nő volt a rendező,kicsit mélyebb a filmben az érzelem,de még a határokon belül marad. Az akciók baromi kreatívak,sok lassítás(Snyder a producer),de az egész filmet valahogy átlengi egy frissesség, egy régimódi kalandfilm feeling. Nem egy tipikus eredetfilm, mert van valami bája, de ez talán csak a jól megírt forgatókönyv miatt érződik,vagy,hogy a rendező előre tudta mit szeretne, és így kerek egész lett a film. Az utolsó 20 percet tudnám negatívumként felemlíteni, mert ott jön a szokásos blockbuster, istenek verik egymást felesleges marhaság, és emellett néhol a CGI nagyon kilógott,de belefér. Nincsenek benne utalgatások,vagy agyonfizetett színészek,erőltetett univerzumépítés,magában megállja a helyét,minden egyes ráköltött dollár látszik a filmet. A képi világ nagyon sötét,ezért a 3D-t nem ajánlom. Remek film lett.
    8/10
  • Tikal #96573
    De, óriási különbség van. Kezdve az erőltetett, értelmetlen történettel... persze nem azt mondom, hogy az első rész történetét még nem láttuk soha sehol, de itt meg kaptuk azt amit minden folytatásban..
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.06.02. 09:55:11
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs bizony.

//Gyorsan: számomra az 1. rész 7/10-et ért. A második már 8/10-et.
    Azt kaptam a folytatástól, ami tetszett az elsőben is: a bosszú angyalát.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.02. 09:54:10
  • Shep
    Van attól jobb is, amikor a filmet nem nézik csak beszélgetnek, természetesen mindezt jó hangosan.
  • Hellsing47
    lényegében ugyanaz az első és második rész, hogy lett a kurvajó-ból szörnyen szar? :)

elismerem ,hogy valamivel gyengébb, de azért ekkora különbség nincs a 2 rész között
  • Tikal #96569
    még nem láttam, de az első john wick kurvajó volt :)
  • CSOCSO
    hanyasra pontoztad az uj alient?
  • DantszEE
    Ilyenkor be kell hívni rájuk valamelyik ott dolgozót. Én is ezt csináltam egyszer. Arra általában hallgatnak.
    Igaz, hogy ki kell menned a filmről, de az a másfél perc megéri az egész film elbaszása helyett.
  • LasDen #96566
    Wonder Woman (Wonder Woman)

Kezdjük azzal, hogy az egészet elbaszta két csaj, aki mögöttem ült és úgy érezték ki kell beszélniük MINDEN telibe kúrt jelenetet. Hiába szól nekik az ember, le se szarják. Akartam pár szót váltani velük film után, de gyorsabban felszívódtak annál. Úgyhogy puffoghatok magamban... Pedig eddig egy rossz élményem nem volt moziban, de ez most felbaszott.

Gal Gadot és Wonder Woman ennek a filmnek a lelke és fénypontja. Persze BvS-ben is nagyon jó volt, de egy picit aggódtam, hogy nem bírja majd megugorni Gadot a lécet. Szerencsére nem így lett. Egy igazi reményteljes karakter lett, aki fényt visz ebbe a sötétségbe. Idealistán és kissé naivan hozzáállása a film végére szépen megváltozik, ahogy felismeri, hogy az emberek nem azért háborúznak, mert megvezették őket. Pine többnyire a szokásos laza-faszagyerek karakterét hozza, de illik Diana mellé, így beszélgetéseik érdekesek, párosuk pedig kiváló.
    Sajnos ez a képregény film is beállhat abba a sorba, ahol az antagonista teljesen jellegtelen senki. Bár fellehet hozni érvnek, hogy itt az igazi ellenfél maga a háború volt és Ludendorff tábornok ennek csak a sötét oldalát képviselte. De egyszerűen csak szar volt.
    A sztori sem új, láttuk már. Sokszor is. De úgy gondolom, hogy WW felépítése szempontjából nem nagyon számít.
    DC fanboy vagyok, de a DCEU az SS után azért nálam is rezgett. Óvatos optimizmussal vártam ezt a filmet és azért pozitívan távoztam a moziból, még ha volt is 1-2 negatív érzésem (és nem csak a két kurva miatt). Úgy voltam vele, ha ez is szar lesz, akkor akár mennyire is várom Az Igazság Ligáját, arra már nem megyek el a moziba. De úgy látszik novemberben is számíthat rám a DC.

A film előtt meg aztán felvonultatták minden idei képregény film előzetesét. Valerian, Thor 3, Pókember, Az Igazság Ligája. Meg még volt 1-2 másik előzetes asszem, már kezdtem unni őket.

6,5/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.06.01. 17:59:36
  • Prof William
    Nana... A minden idők legszarabb filmje nálam csakis a méltán hírhedt Star Wars Karácsonyi Különkiadása lehet. :)
  • vérpocok
    "A Batman & Robin minden idők egyik legszarabb Batman filmje."

Inkább így.
  • Zephyr Retiring
    Június. Remélem csak ezt az egy betűt tévesztettem el
  • LasDen #96562
    júliusi? te is az apple időgépét használod?
  • Zephyr Retiring
    Júliusi első kritikám (a nyaralásom előtt)

A Few Good Men (Egy becsületbeli ügy) 1992 IMDb

Lehetne arról vitatkozni (de érdemes?), hogy kinek a hibája ha egy film nem lesz blockbuster. Az íróé, a rendezőé, vagy a szereplőké..
    Vagy külön egyiküké sem, csak nem kellett volna együtt dolgozniuk..

Kedvelem Rob Reinert munkáit. Valahogy van érzéke ahhoz amit csinál. Vagy csak úgy csinálja amit, hogy az nekem pont megfelel

Szerintem Tom, Jack, Demi, Kevinék (mindkettő) és Kiefer is kitűnően játszott. Látszatra is hihetőek a karakterek amiket megformáltak.
    És azért ez nem egy hátrány egy filmnél. Érdekesnek találom, hogy 10 jelölést is kapott díjakra, de egyet sem vitt el. Talán csak annak tudható ez be, hogy a bemutatás idején, sikeresebb és jobb filmek is voltak. Vagy annak, hogy elaludtak a döntőbírák és rossz gombot nyomtak meg szavazáskor. Ezt már úgysem fogjuk megtudni..

A 7,6 azért nem egy rossz átlag egy 40 milliós költségvetésű filmre, különösen ha 240 millió feletti bevétellel zárt. Igaz, Rob kezei alól kikerült már 8,2-es is.

Kedvencem: Nathan R. Jessep ezredes. Alakja éppen annyira jól áll Jacknek, mint Joker szerepe a Batman-ben.
    Jó volt újra látni a fiatal Noah Wyle-t és Cuba Gooding Jr.-t is. Hol voltak még ők akkoriban?

• Jim Morrison
    Kisemberkent szerettem, voltak benne jojelenetek, a tobbire nem emlekszem :F
  • Prof William
    Az ilyen öreg pedáns komornyikok mindenhez értenek :)

A Batman & Robin minden idők egyik legszarabb Batman filmje. De ahogy írtad Gotham csodálatos benne. Csak minden más hulladék.
  • Tikal #96558
    John Wick 2

ez is szörnyen szar volt, leszámítva egy két jó jelenetet, de sajnos a történet ostobasága mindent megmérgezett.... könyörgöm ne legyen harmadik rész 5/10
  • Synchronous
    Batman árverezésre jár, hogy egy botanikus kertet támogasson... hangsúlyozom, Batman, nem Bruce Wayne... itt kezdtem el a székbe süllyedni.

Betgörl fél perc alatt megfejti Alfred CD-jének a jelszavát, majd Alfred bácsi virtuális arca elmondja, hogy bátorkodott neki egy saját denevér-rucit csinálni... hogy mi? Az öreg komornyik profi szabó és jelmeztervező? És honnan tudta hogy jó lesz a ruha mérete a csajra, mikor azelőtt még sosem látta? Ajj, annyira buta ez a film... és még a negyedét sem írtam le...
  • LasDen #96556
    Holnap Wonder Woman, úgyhogy mi mással lehetne készülni rá, mint

Batman & Robin

A Burton-Schumacher filmek egyik/egyetlen erős pontja Gotham. Annyira sötét, egyedi és gótikus hely, hogy egyik Batman film sem tud ilyet nyújtani (de nem is illene a közegbe). Minden más kész röhej. Clooney pedig Batman szerepében néha elég enerváltnak tűnik. Schwarzi meg kimerítette a szóvicc fogalmát. A hideg rázott tőle... :D

4/10
  • Kmarha
    Jó! igazi tökös kis űr-szörnyes feeling.

minden eleme lopott, de ügyesen játszik velük (igaz, hozza a sablon elemek hibáit is, mint az értékelhetetlen karakterek és agyzsibbasztó párbeszédek)

moziban már volt (megérte a jegyet), dvd megjelenésről (virágbolti verzióról) még nem hallottam
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.05.31. 19:36:05
  • DantszEE
    Görgess kicsit lejjebb, épp tegnapelőtt emlegették.:)
  • morcosqtya
    Van egy sci-fi, Élet címen. Ez kijött már, látta valaki, jó?
  • Bokafix2
    Nem, ez független attól... nincs kapcsolat köztük.
  • DantszEE
    Ez a Halle Berrys Kidnap valami folytatása, vagy spinoffja a korábbi gyerekrablós filmjének?
  • Shep
    Megnéztem valamelyik nap a Kidnapet, mert többen is írtátok itt, hogy jó. Hát bizony tényleg az volt, nagyon eltalálták az egészet és pár apróságtól eltekintve teljesen hihetőnek hatott az egész, nem voltak benne eltúlzott, mindent túlélek hülyeségek, csak egy kevés :) A zenék meg nagyon rendben voltak, tudták fokozni a feszültséget még akkor is amikor csak hosszú másodpercekig a 2 autót mutatták ahogy haladnak az autópályán.
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "War Machine" / (---) - 6/10
    (2017.05.30) (123 perc, amerikai) - Comedy, Drama, War*

(Nem igazán mélyreható és nem kicsit fanyar) Történet arról, hogy mit is keresnek az amerikaiak Afrganisztánban, és hogy a kijelölt rendcsináló vezérek mennyire sikertelen kishalak a politika poshadt tengerében.

//Úgy látszik ez a trend(y) manapság: a főszereplő egyben a film (egyik) producere is. Nincs ez másként a "War Machine" esetében sem, hiszen Brad Pitt egyben producere is a műnek. Az "Aftermath" után egy újabb film, amiben Scoot McNairy visz egy komolyabb szerepet.
    //Brad Pitt érdekesen hozta a tábornok szerepét - a feleségét játszó Meg Tilly-ről elég nehéz lett volna megmondanom, tippelnem, hogy hány éves is pontosan (57), mert még mindig jól tartja magát. A filmben ráadásul a feleség volt a legszomorúbb karakter. Kiváló képet festett erről az egész háború-katonaság-szarságról.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.31. 07:26:00
  • darkSectorxxx #96548
    :)
  • IMYke2.0.0.0

Örülök, hogy sikerült megtalálni :)
  • Zephyr Retiring
    Hogy ez éppen pont nekem nem jutott eszembe..
    Charlie nevében is a tippért.
    Amúgy a Come On Eileen volt a keresett zene..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.30. 11:06:50
  • kutyakiki81
    Baywatch (2017)

Ugyanaz a helyzet mint a 21 Jump street-el, igyekeztek viccesre venni a témát. Állandó fuck-olás, meg faszos poénok viszont nem mentik meg a filmet. Az új CJ nagyon dög, főleg a fehér party-ruhában, persze a Daddario lány se csúnya :). Mondjuk ha már korhatáros lett, 1-2 csöcsöt dobhattak volna bele.
    A CGI sokszor gagyi, nem is értem mi került itt 69 millióba. Viszont a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    két régi szereplő (a HOFF és Pamela) megjelenése mindenképp plussz pont

A stáblistás bakiparádé után van egy extra-jelenet, feldobja a filmet!

5/10

• Shep
    Ja, hasonlít rá Kelvin, mármint a mimicekre.
  • Shep
    Az egészség ellenszere

Szerintem ez egy tök jó thriller, bár kicsit hosszú de jól fel van építve, jók a karakterek és a story is kellően beteg.

8/10

Alien Covenant-al kapcsolatban rájöttem, hogy mi is a film legnagyobb hibája, hogy az alienek igazából teljesen kilógnak a filmből, a legtöbb esetben teljesen felesleges a jelenlétük nélkülük is működött volna a film. Biztos tévedek de én simán el tudom képzelni ,hogy a stúdió, a nép, vagy akárki más nyomására kerültek bele a filmbe a nagy alienes jelenetek csak azért, mert a nép ezt akarja, az eredeti verzióban simán el tudom képzelni ,hogy csak a kicsik voltak és majd a 3-ban jött volna a többi.
  • darkSectorxxx #96542
    Igen, az....ha megnézted akkor olvasd el a spoilert. :D
    Csak nekem asszociál az agyacskám a Prey játékra a filmet nézve? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.29. 21:37:05
  • Tyler1
    Az új Gyllanhaal-Reynolds-os? Még nem láttam, de rajta van a listán :)
  • darkSectorxxx #96540
    Life filmet nézted már? :)
    Nekem az viszont tetszett, nem korszakalkotó, mégis jónak tartom.
  • Tyler1
    Új Alien...

Köszönjük Ridley, sikerült a Prometheusnál is nagyobb baromságot kreálni. Valaki említette itt, hogy film+ minőség, csak egyetérteni tudok. Borzalmasan semmitmondó karakterek, röhejes történet, zéró nosztalgiafaktor, zéró izgalom, zéró feszültség.
    6 évesen a karácsonyt nem vártam úgy, mint most ennek a filmnek a végét.
  • buddabudda

Egy saját elmélet erre:
    - A Prometheusban az "izzadós" teremben volt egy xenomorph szobor, ami jobban hajaz a normál dronera mint a film végi deaconhoz.
    - Ash (de lehet Bishop) mondja, hogy ez egy tökéletes organizmus.
    - Ez a trutyi gyakorlatilag arra törekszik, hogy minél tökéletesebben ölje meg az élőlényeket. ( Daviddel meg füttykoncertet rendezzen. )
    - A neomorph is hasonlít a xenora, de hát most mit várjunk egy adag portól meg max 2 óra fejlődéstől.

Szóval amire ki akarok lyukadni, hogy szerintem az Alienből ismert formájuk és fejlődési ciklusuk, egy elkerülhetetlen végállapot, a legoptimálisabb módja, hogy öljön.
    Ebből számomra az jön, hogy bár David elkísérletezget velük, de nélküle is előbb utóbb eljut ehhez a szinthez. Ugye a Prometheus végén is eljutottunk egyfajta alienhez. És ezért lehetett a Prometheusz "izzadós szobra", mert a "babafejű emberek" látták, hogy valahogy mindig ide fejlődik a trutyi. (A figyelmeztető piktogramjaikon nem trutyi hanem egy alien szerepelne.)

Ha valahol lesz ideje elég generációt leélnie valószínűleg eljut az Aliensből ismerős hangyabolyhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    The Perks of Being a Wallflower (2012) Soundtracks
    Bele lehet hallgatni...
  • Tikal #96536
    Cure for wellnes

szörnyen szar, ne pazarolja rá senki az idejét, se nem izgalmas, se nem okos csak rohadt hosszú...

4/10