1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #96566
    Wonder Woman (Wonder Woman)

Kezdjük azzal, hogy az egészet elbaszta két csaj, aki mögöttem ült és úgy érezték ki kell beszélniük MINDEN telibe kúrt jelenetet. Hiába szól nekik az ember, le se szarják. Akartam pár szót váltani velük film után, de gyorsabban felszívódtak annál. Úgyhogy puffoghatok magamban... Pedig eddig egy rossz élményem nem volt moziban, de ez most felbaszott.

Gal Gadot és Wonder Woman ennek a filmnek a lelke és fénypontja. Persze BvS-ben is nagyon jó volt, de egy picit aggódtam, hogy nem bírja majd megugorni Gadot a lécet. Szerencsére nem így lett. Egy igazi reményteljes karakter lett, aki fényt visz ebbe a sötétségbe. Idealistán és kissé naivan hozzáállása a film végére szépen megváltozik, ahogy felismeri, hogy az emberek nem azért háborúznak, mert megvezették őket. Pine többnyire a szokásos laza-faszagyerek karakterét hozza, de illik Diana mellé, így beszélgetéseik érdekesek, párosuk pedig kiváló.
    Sajnos ez a képregény film is beállhat abba a sorba, ahol az antagonista teljesen jellegtelen senki. Bár fellehet hozni érvnek, hogy itt az igazi ellenfél maga a háború volt és Ludendorff tábornok ennek csak a sötét oldalát képviselte. De egyszerűen csak szar volt.
    A sztori sem új, láttuk már. Sokszor is. De úgy gondolom, hogy WW felépítése szempontjából nem nagyon számít.
    DC fanboy vagyok, de a DCEU az SS után azért nálam is rezgett. Óvatos optimizmussal vártam ezt a filmet és azért pozitívan távoztam a moziból, még ha volt is 1-2 negatív érzésem (és nem csak a két kurva miatt). Úgy voltam vele, ha ez is szar lesz, akkor akár mennyire is várom Az Igazság Ligáját, arra már nem megyek el a moziba. De úgy látszik novemberben is számíthat rám a DC.

A film előtt meg aztán felvonultatták minden idei képregény film előzetesét. Valerian, Thor 3, Pókember, Az Igazság Ligája. Meg még volt 1-2 másik előzetes asszem, már kezdtem unni őket.

6,5/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.06.01. 17:59:36