106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sziasztok, lenne egy kérdésem, láttam a mátrix 2-őt, és szeretném megnézni megint. Megvan mpg-ben a film (3cd), van hozzá feliratom(sub), viszont a windows media player nem akarja lejátszani. Mivel tudom úgy megnézni a filmet, hogy legyen alatta felirat is.
Előre is köszi..
-
Ramza #3987 Egyre jobban megjön a kedvem a filmhez, azt hiszem be fog jönni
-
az biztos hogy sikerult ugyanazt eladni pepitaban... neo most nem megismerkedik trinity vel a diszkolaz kozepen hanem szeretkezik, most nem trinity menti meg a szerelem csokjaal neot hanem forditva... neo az elso resz vegen jon ra hogy szupermen a matrixban ennek a vegen arra jon ra hogy mar a valos vilagban is az... a vege meg egyenesen LOL folytatjuk :D
egy eros kozepes a film -
ghihihhi ez full bukó film:)))))9 eddig 10 emberből 8 aszondja szar volt:)))))))))))))
és a legszebb mikor neo és smiths egymás elött áll..és látszik smiths ügynök napcsemcsijében a megvilágítás odlalrol:) HÁT AZ LOL HIBA:) -
js és s szinkron is szar volt:) mint az első.. csak magas van a szinkronban..szaaar..nemcsak a párbeszéddel volt baj..minek kellett a beluccsis rész? a vc ben lesmárolja neot..de jo bazze.. mi a szarnak???? a másik az elejénmikor basznak..miért kellet ezt húzni 5 percre??érdekel ez valakit?? én nem gizdulok trinitire..szvsz randa nő... -
ghhiiihiihi... érdemes elolvasi a hardwireden..mit össze vissza veszekedtünk erről:) kötelezőőő:))))))) -
Primitív giccsparádé. -
Amúgy nagyjából stimmel amit leírtál. Én is alváshatáron voltam, egyszerűen nem volt erőm a túlerőltetett párbeszédeket értelmezni.
Az autós jelenet az egyetlen pozitívum. -
Ghihihi:))))))))9 ugylátszik az Sg re hülyék járnak.. Hardwireden..dante kölök meg a másik már ott verik a makkukat hogy mekkora király film és milyen jok azok a beszélgetős érthetetlen szar részek...cool:))))))) -
Mátrix 2:
-
viszont ez fájt:
Dante
Dante, a Belső Kör tagja
--------------------------------------------------------------------------------
KURVA JÓ FILM, ISTEN-ÜBERCSÁSZÁR,
PERIOD.
Csak bonyolult nagyon
ent666
Anezka őrzője
--------------------------------------------------------------------------------
most értem haza
ez egyszerűen :ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem térek magamhoz:)))))))))
komolyan mondom ez minden tekintetben túlszárnyalta az első részt
csak azt a pofátlan befelyezést ááááááááááááááááá
nem is tudok aludni:))
annyi minden kavarog bennem
na mindegy majd ha képes leszek már a sokk után értelmesen fogalmazni visszatérek
addigis:
LOG OUT...
:) jo tudni hogy valakiknek jobb volt a film midnennél:))))))))))))))))))))irigykedem rájuk... -
irni meg nemtok..szal szvsz én is ezt akartam mondani... -
amugy meg lass vagy:)))))))) vagy messzebb lax a mozitol:)))))) -
szvsz án is et mondtam el......
figyelem megenn csak az olvassa el aki már látta a filmet:
egy csomo rész feleslegese volt..már írtam... mi a szarnak a bulis rész? a baszos,,,ami kb 5 percig tartott..ezt komolyan minek?? a tortás rész a csajjal, stb...kihagyhatatlan..sőőt moziban nézendő, nem otthon divxen..de akkor is...szvsz csak azért vagyok csalodott mert valami fergetegeset vártam...
de látom hogy akkor nem vagyok egyedűl..jolvan megnyugodtam:)))))))amugy hja hja.. egy kis animatrix ismerete sem hátrány:)))))) -
Lantee #3973 Én is megérkeztem, de CSocsóval ellentétben nekem ennél jóval vegyesebbek az érzéseim. Talán neki is kezdek, de nem lövök le semmilyen poént.
Szóval...
Azzal kezdeném, hogy a látvány NAGYON-NAGYON OTT VAN!! Pörgős, akciódús, látványos film. Ez tény. Az is tény, hogy az első résszel emberek agyát fordították ki, és joggal volt várható, hogy majd most megint tekernek egyet rajta. Hát nem!
Próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy nem állt össze a kép. Sok szereplő jelenléte kérdéses, sőt, talán teljesen felesleges is. Néha az volt az érzésem, hogy egy tipikus hollywood-i tucatmovie-t nézek. Persze aztán mindig jött egy-egy jelenet, beszélgetés, szb, ami azért MÁTRIX-os volt. Szóval...kötelező darab, de csak azért, hogy értsd a harmadik részt!
Mellesleg ott baszták el, hogy a MATRIX 2 önálló filmként nem állja meg a helyét. Kell hozzá az első rész (és némi ANIMATRIX) ismerete, és nagyon-nagyon kell majd hozzá a harmadik rész!
Szerintem csak azért csinálták meg így, mert 1. Pénz 2. Hosszú lett volna egybe lenyomni a sztorit 3. Pénz 4. Pénz!!! Sajnos.
Bár még elég sok dolgot meg kell emésztenem, át kell rágnom, amitől remélem a véleményem javulni fog (mellesleg tényleg nem volt rossz film), de azért csodát senki ne várjon!
Üdv! -
volt egy két uj és jo dolgon kívűl
szoval volt egy két uj dolog, de ezeken kívűl... -
meggyüttem a matrix2 ről..hát izé..aki sokat vár a filmtől az ne olvassa el amit irni fogok..bár nem lesz szpojler............
/////////Szoval szerintem a film szar volt... de komolyan.. látványban bővelkedő volt egy két uj és jo dolgon kívűl nem tetszett egy csomo rész...pl elején a buli a baszással,majd a franciacsávo vs szpke meg a torta vagy a vc ben a csokolodzás..vagy a mátrix készítőjével való beszélgetés....sőőt ezek a részek annyire nem tetszettek hogy nem is nagyon figyeltem oda ..nem is emléxem miről hablatyoltak..pár szora emléxem hát rohadtul kellett volna egy matrix kézikönyv hogy MIVAN??? és aki erre aszondja hogy hülye vagyok az bekaphatjam ilyen szavakat nem sűrűn hallani de lényegtelen...
bár édesanyám szerint csak átvezető film..felkészítés a végső részre..lehet..nemtom.. mindenesetre ez is egy olyan film volt mitől HŰŰDE KIBASZOTTNAGYOT vártam oszt ez lett belőle.. műár előre félek a terminátor3 tol...
ennyi...amugy leírhatná valaki hogy mi volt aléynege a francia pasas beszélgetésének no meg a mátrix készítőjének a dumálásának az értelme mert tényleg szinte elaludtam rajta..majd leszedem netről és meglesem megenn..de ez igy csalódás volt...:(((((((((((((
ui:bár csalodás volt azért látványban ott volt!!.. -
A HArdwired-en van fenn új wonderful days trailer!
(nekem új...:-DDD) -
Most néztem meg az Egy veszélyes elme vallomásai-t!
Elég rosszakat hallottamróla, meg hogy ekkorát meg akkorát bukot George Clooney a filmmel (első rendezése).
Hát én láttam már ennél rosszabb filmet is!
Igazság szerint érdekes volt. Nem egy katarzis, de nekem végülis bejött.
Tényleg nem tudom, mitől bukott AKKORÁT ezzel a filmmel, hisz sokkal szarabb filmeknek is volt már sikere.
Szóval nekem bejött. Nem ajánlom a tisztelt urak mindegyikének, de páran nézzék meg (akiknek nem csak a ticsung a fontos)....
:-))) -
lol Final Destination :DDD -
Birom ezeket a kommenteket...
:-DDDD -
Csak TS van még kint. -
ko_vee #3965 hy!Vki megtudná mondani honnan lehet letölteni a Matrix reloaded-et??PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!!!!! -
Tanulság: kerülni kell a codec packokat. :) -
Már az is volt :) -
Ilyen már volt nekem is!
Egy fasza kis win install meg is oldotta a dolgot....
:-DDDDD -
Már leszedtem ezt. Eddig is ez volt fent. Most szedtem le a legújabb 5.01-es verziót, de ezzel sincs hang a Heistnél. :( Se kép a Stuart Little kisegér 2-nél. :(((( Már próbáltam NIMO-t is, de az szanaszét fagyott. :( -
ACE MEGACODEC PACK!
25 mega tiszta CODEC!
Hogy honnan tudod beszerezni, azt nem tudom, de ez a legkomolyabb! -
Valaki tud egy nagyon jó CODEC packet, amivel garantátltan minden fog működni? Fontos lenne -
A titkárnő
Alap film, nem mondok róla semmi, csak, hogy tessék megnézni!
-
LOL -
Valaki tudja, hogy az SVCD-s Heisthez miért nincsen hang??? Melyik CODEC kell hozzá? -
még nincs... -
Ohh bazz :D Akkor nincs is felirat a 28 nappal későbbhöz? :(( -
Persze, hogy rossz, mert az egy másik film.A "28 Days" 2000-ben készült és Sandra Bullock a főszereplője.
-
Dede, és az rossz. :( -
Ez érdekes, mivel a feliratok.hu-n nincs is "28 nappal később", csak "28 nap".Nem azt raktad te fel hozzá? -
Elvileg 1 CD-s -
Nagyon nagy Ő......hát vazz én betegre röhögtem magam rajta....Arról szól, hogy van egy pacák aki a nők belső értéke alapján látja a szépségüket. 200Kg vizilovakkal bulizik.....kurva nagy film. -
nekem nincs, én is angolul néztem
1 vagy 2 cd-s?