1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lantee
    Én is megérkeztem, de CSocsóval ellentétben nekem ennél jóval vegyesebbek az érzéseim. Talán neki is kezdek, de nem lövök le semmilyen poént.

Szóval...

Azzal kezdeném, hogy a látvány NAGYON-NAGYON OTT VAN!! Pörgős, akciódús, látványos film. Ez tény. Az is tény, hogy az első résszel emberek agyát fordították ki, és joggal volt várható, hogy majd most megint tekernek egyet rajta. Hát nem!
    Próbálkoztak-próbálkoztak, de valahogy nem állt össze a kép. Sok szereplő jelenléte kérdéses, sőt, talán teljesen felesleges is. Néha az volt az érzésem, hogy egy tipikus hollywood-i tucatmovie-t nézek. Persze aztán mindig jött egy-egy jelenet, beszélgetés, szb, ami azért MÁTRIX-os volt. Szóval...kötelező darab, de csak azért, hogy értsd a harmadik részt!

Mellesleg ott baszták el, hogy a MATRIX 2 önálló filmként nem állja meg a helyét. Kell hozzá az első rész (és némi ANIMATRIX) ismerete, és nagyon-nagyon kell majd hozzá a harmadik rész!
    Szerintem csak azért csinálták meg így, mert 1. Pénz 2. Hosszú lett volna egybe lenyomni a sztorit 3. Pénz 4. Pénz!!! Sajnos.

Bár még elég sok dolgot meg kell emésztenem, át kell rágnom, amitől remélem a véleményem javulni fog (mellesleg tényleg nem volt rossz film), de azért csodát senki ne várjon!

Üdv!