106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    May
    Az imdb alapján kicsivel többet vártam, ez így kicsit Amelié horroral beoltva. Nem rossz, az utolsó 20 perc nagyon beteg, de mintha egy-két ötlet visszaköszönne más filmekből.
    Erős közepes, tízből mondjuk 6,5.
    Tanulság: hanyagoljuk az olyan nőket, akik túl gyakran akarnak belénk harapni :)
  • Cat #4554
    tears of the sun

unalmas szar, végigszenvedtem az egészet
    3/10 a kidolgozás minősége miatt
  • Laalee
    hogy legyen drama is a tortenetben :D de a hepiend ugyis az hogy ott az uj data, a regi emlekeivel
  • RelakS
    A Mag: Nem rossz, de kicsit sűrű a történet...

Star Trek: NemesiS: Mé kellett détának megpusztulni?!?...
  • Tikal #4549
    Akkor helyhez van kötve a jövöbe látásuk? ha átvitték volna őket moszkvába akkor a moszkvai gyilkosságokat látták volna? gondolom igen...

Majd még este lehet megnézem :)
  • Tikal #4548
    ok, az agatha-s dolog kilőve, elfogadom :)

De ez a jövős dolog szerintem nem vmi okés, mondjuk igy hogy a lehetséges jövőt látta, igy már emészthetőbb, de egyáltalán minek láttak ilyet a prekogok?
    Namármost én azt nem vágom hogy: tegyük fel nekem jelezne a prekog hogy madridban meg fogok ölni vkit. Erre én bepöcenek hiszen senkit nem ismerek madridban, de a hir halatán utnak indulok és előbb utobb megtalálom az áldozatom majd ő mutat nekem egy fütyiszt és ezért lelövöm. DE ha nem látom a jövömről a videot akkor tuti nem indulok madridba... tehát a gyilkosság az csak egy lehetséges jövö, ergo a prekogok tévedhetnek, mi van ha bezárkozom egy szobába a gyilkosság idejére? Mondjuk a zsaruk is erre utaznak hogy bezárják az elkövetö és igy nincs bűncselekmény... na előbb utobb megmagyarázom magamnak LOL

A szemes dolog tényleg gyenge...
  • FREAK
    "azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek"

Nem figyeltél rendesen, ez csak egyetlen városban működött. Nézd meg mégegyszer, érdemes. Csak jobban figyelj a részletekre!
  • FREAK
    magas ez neked, úgy látom :D

a főgeci gyilkosságát asszem azért nem érzékelték, mert Agatha (így hívták?) nem volt bekötve a rendszerbe, és az csak vele működött rendesen

Cruise meg nyilván azért indult útnak, mert látta a LEHETSÉGES jövőt, de ez bele is volt kalkulálva

a sztorival semmi gond, egyetlen nagy hiba, hogy a saját szemével jutott be a végén az épületbe, nos nem hiszem, hogy ezt akár már a mai biztonsági rendszerek megengednék, hisz mibe kerülne letiltani?

amúgy az egész szemes ügy kicsit gyerekes
  • Tikal #4545
    mikor a gonosz csávo a végefelé megölte azt a nyomozot, azt miért nem látták?

és most akkor tom cruise gyilkosságát hogy látták előre? mert ha cruise nem látja a saját gyilkosságát akor meg sem történik a dolog, ahhoz egy elinduljon a nyomozáson a gyilkosságfelé szükség volt a jövőbeni eseményeket látni.... nem értem igazán, vki esetleg? :)
  • Tikal #4544
    Minority Report

Nem rossz, bár ez a jövöbe látás elég izé dolog... lehet nem figyeltem de azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek?

DVD-n néztem és elég idegeitő hogy minden olyan film ami ki jön szinkronosan, az nem 5.1-es hanem csak stereo, a másik hogy a felirat és a szinkron között is van különbség, a felirat és az eredeti között meg néha égbekiállto a diferencia. A másik hogy nem tudom hogan készitik a feliratokat meg ki csinálja de akkora helyesirási hibák vannak hogy az borzaszto, pl az névelő másalhangzoval kezdődő szó előtt ( menj be az házba) , értelemtlen mondatok, mert kihagynak egy "ha" szocskát meg ilyesmik.... És erre adjon ki az ember 4-5000 ft-ot.
  • FREAK
    Battle Royale

nem voltam lelkizős hangulatban, de azért lejött a sztori lényege, a magány és annak hatásai stb... mélypont, céltalan pusztítás, az élet értelmetlensége....

ennyi
  • CSOCSO
    ehh Hot Chick:) idiota ez az ember:) ari film meg lehet lesni de nem nagyon röhögtem rajta...
  • Tikal #4541
    Reméljük Hulk 2 nem lesz, viszont X3 tuti lesz, és ha már comics sorozatok, akkor inkább ez mint bármi más... Pokembertől mentsen meg minket a sors :))
  • Blasta
    ROBOCOP 1

Moziba ne üljetek be érte, de videón élvezhető!
    :-DDDDDDDDDDDDDD

Viccet félretéve, én most értettem meg a végét, a szar magyar fordítás miatt!
    Ugyanis most eredeti nyelven láttam.

Amikor a végén Dick Jones az OCP elnökét tartja maga elött túszként, akkor ugye ROBO nem tehet semmit, mert a 4-es direktívája, hogy nem
    támadhat feljebbvalójára!
    Ekkor az elnök úr megszólal:

(magyar szinkron): "Fiam, ki van rúgva!"

Pedig igazából azt mondja, hogy "Dick, you are fired!"

Ezért nem értettem én a magyar verziót.
    KIRUGJÁK A ROBOTZSARUT ÉS ATTÓL SZÜNIK MEG A 4-es DIREKTÍVA??????
    Mert ez jött le a magyar szionkronból, hisz az elnök a végén is FIAM-nak szólítja ROBO-t!

Na mindenki örüljön, hogy kitisztult a dolog...
    :-DDDDD

(Robo2 nincs véletlenül valakinek? Megkívántam...)
  • Sephi
    Ja! Szerintem is ez a Hulk film tok eltulzott szar lesz! mit kepzelnek hogy lehet meg valaminek eseje a X-Man utan? Az igaz hogy keszitik a Batman otodik reszet ahol a Madarijeszto es a Bolond Kalapos lesz a gonosz (amiert majdan ha kigyum megnezem mert erdekesnek tunik). De valahogy nekem is eleg volt a trailer es en meg se fogom nezni az tuti.

Megneztem a Hot Chick cimu filmet es tok jo volt! Aszony reg rohogott ilyen jol :)

• PResident Evil
    egyetértek...

a galambos nagyon lol volt... :DDD

és még így menjek fogorvoshoz :DDD
  • SoDI---
    Freddy Got Fingered
    (Eszement Freddy)

Most néztem meg.
    Ez valami irtózatosan undorító baromság!
    Nézhetetlen fos, 5 percenként kellett félperces szünetet tartanom a film megtekintése közben, mert egyszerűen elviselhetetlen.
    Ízléstelen trágár f@szság!

Egyszóval egy isteni vígjáték!!!!
  • Tikal #4536
    Most nézem mennyi filmet nem láttam még, de komolyan mondom egy értelmes film nincs mostanság...
  • Tikal #4535
    tyűűű van itt
    egy ilyen hogy hustlerXXX, ez vajon mi lehet? :)))))
  • CSOCSO
    hja amugy most töltöm a matrix 2-t hát akármennyire nem tetszett egy két dolog a moziban akkor is kiráz a hideg a filmtől:) azért ez mégis csak a matrix:)
  • CSOCSO
    félelem.com szaaaaaaar
    a final destination 2 megleshető.. van egy jelenet benne ami huhhabazzzeeeeee a többi kicsit gázoabb de azért a jelenetért is érdemes leráncigálnia filmet!!!! de azt max hangerővel lesd!:)
  • Cat #4532
    recruit nem rossz, al pacino van benne asszem, egyszer nézhető a benne lévő kavarás miatt
  • Blasta
    the recruit

the quiet american-t ne mláttam
    a többi sux

de a fear.com-ot mindenképp hanyagold....
    :-)
  • Tikal #4530
    Ezek közül melyiket érdemes leszednem/megnézni?

the quiet american
    fear.com
    final destination 2, mondjuk az egyet sem láttam :)
    the recruit
  • The Garrett
    hát nem film, de METALLICA LIVE ON MTv.
    Király volt :)
  • Tikal #4528
    Ezt a storyboardot nyugodtan mellékelhetnénk a filmek 90%-ához :)

A hulk story persze biztos nem ilyen :)
  • Tikal #4527
    Hát a sztori az nem egyszerű, de egy ilyen filmtől mit várunk :)
    Én ugyis csak az akciot néztem, hogy utána meg legyen a feeling a péjnbólhoz :)
  • Blasta
    Tears of the sun:

Eszement giccsparádé, ultra Broáf!
    Kedvenc részem:

-Brúsznak el kell mennie a csapatával egy faluba (A pont) ahonnan ki kell mentenie pár amcsi embert
    -Brúszt ráveszi a csodaszép Mónika doktornéni, hogy vigye magával a falubelieket is
    -Brúsz belemegy (nem a nőbe, az egyezségbe)
    -Elindulnak a felvevőhely felé, ahol a blek hókok felveszik a csapatot (B pont). Ez azért kell, mert a helyszín lázadóktól zsúfolt, tehát forró... AMúgy ez jó nagy séta, jópár mérföld.
    -Elérnek B pontba. Brúsz közli, hogy csúnyán rászedte a csodaszép Mónika doktornénit, és a falubelieket nem viszik el
    -Mónika néni sír
    -A blek hókok elrepülnek
    -Közben mutatják, ahogy a lázadók benyomulnak a faluba és rosszat mávelnek (A pont)
    -Hogy-hogy nem, a blek hókok megjelennek a falu felett és Mónika doktornéni mégtöbet sírhat, mert láthassa, ahogy a kedvenc faluját lemészárolták a rosszak! Brúsz bácsi meg rájön, hogy nem cselekedett helyesen

Kérdezem, mi a tökömnek kellett B pontba elsétálniuk, ha azután úgyis átrepültek A pont felett???????????

És ilyeneket akarnak megetetni az emberekkel....
    Phöjjj
  • CSOCSO
    én csak a grafxos trükkökre vagyok kiváncsi
  • Pupcika
    Vér Kötelez (Vato Loco, VIVA LA ONDA)
  • Tikal #4523
    muhahahaha
    Nekem elég volt a trailer is :)))))))
  • hali
    The Hulk

Nem rossz kis film, egyszer erdemes megnezni mindenkinek :)

• Tikal #4521
    Tears of the Sun

Jo kis film...

Fuck Politicians!
  • Jano
    Azmiaz?
  • Pupcika
    most látom 35djére de nem lehet megunni.
  • Pupcika
    Blood In Blood Out

Mindenkinek kötelező alapfilm :)))))) aki nem látta sürgősen szerezze be
  • dikki*yysw
    ^.^
    Azt még nem is láttam. Viszont egy remek érv, hogy megnézzem :)
  • asterx^^
    egyebkent milyen film ez?
  • asterx^^
    az most nem szamit:) a lenyeg lenyeg marad
  • Blasta
    De most 2 külön filmről van szó, vágod?
    City of God - ezt írtad te
    City of Ghosts - ezt írtam én!
    :-)