106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #4555 May
Az imdb alapján kicsivel többet vártam, ez így kicsit Amelié horroral beoltva. Nem rossz, az utolsó 20 perc nagyon beteg, de mintha egy-két ötlet visszaköszönne más filmekből.
Erős közepes, tízből mondjuk 6,5.
Tanulság: hanyagoljuk az olyan nőket, akik túl gyakran akarnak belénk harapni :) -
Cat #4554 tears of the sun
unalmas szar, végigszenvedtem az egészet
3/10 a kidolgozás minősége miatt -
hogy legyen drama is a tortenetben :D de a hepiend ugyis az hogy ott az uj data, a regi emlekeivel -
A Mag: Nem rossz, de kicsit sűrű a történet...
Star Trek: NemesiS: Mé kellett détának megpusztulni?!?... -
Akkor helyhez van kötve a jövöbe látásuk? ha átvitték volna őket moszkvába akkor a moszkvai gyilkosságokat látták volna? gondolom igen...
Majd még este lehet megnézem :) -
ok, az agatha-s dolog kilőve, elfogadom :)
De ez a jövős dolog szerintem nem vmi okés, mondjuk igy hogy a lehetséges jövőt látta, igy már emészthetőbb, de egyáltalán minek láttak ilyet a prekogok?
Namármost én azt nem vágom hogy: tegyük fel nekem jelezne a prekog hogy madridban meg fogok ölni vkit. Erre én bepöcenek hiszen senkit nem ismerek madridban, de a hir halatán utnak indulok és előbb utobb megtalálom az áldozatom majd ő mutat nekem egy fütyiszt és ezért lelövöm. DE ha nem látom a jövömről a videot akkor tuti nem indulok madridba... tehát a gyilkosság az csak egy lehetséges jövö, ergo a prekogok tévedhetnek, mi van ha bezárkozom egy szobába a gyilkosság idejére? Mondjuk a zsaruk is erre utaznak hogy bezárják az elkövetö és igy nincs bűncselekmény... na előbb utobb megmagyarázom magamnak LOL
A szemes dolog tényleg gyenge... -
"azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek"
Nem figyeltél rendesen, ez csak egyetlen városban működött. Nézd meg mégegyszer, érdemes. Csak jobban figyelj a részletekre! -
magas ez neked, úgy látom :D
a főgeci gyilkosságát asszem azért nem érzékelték, mert Agatha (így hívták?) nem volt bekötve a rendszerbe, és az csak vele működött rendesen
Cruise meg nyilván azért indult útnak, mert látta a LEHETSÉGES jövőt, de ez bele is volt kalkulálva
a sztorival semmi gond, egyetlen nagy hiba, hogy a saját szemével jutott be a végén az épületbe, nos nem hiszem, hogy ezt akár már a mai biztonsági rendszerek megengednék, hisz mibe kerülne letiltani?
amúgy az egész szemes ügy kicsit gyerekes -
mikor a gonosz csávo a végefelé megölte azt a nyomozot, azt miért nem látták?
és most akkor tom cruise gyilkosságát hogy látták előre? mert ha cruise nem látja a saját gyilkosságát akor meg sem történik a dolog, ahhoz egy elinduljon a nyomozáson a gyilkosságfelé szükség volt a jövőbeni eseményeket látni.... nem értem igazán, vki esetleg? :) -
Minority Report
Nem rossz, bár ez a jövöbe látás elég izé dolog... lehet nem figyeltem de azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek?
DVD-n néztem és elég idegeitő hogy minden olyan film ami ki jön szinkronosan, az nem 5.1-es hanem csak stereo, a másik hogy a felirat és a szinkron között is van különbség, a felirat és az eredeti között meg néha égbekiállto a diferencia. A másik hogy nem tudom hogan készitik a feliratokat meg ki csinálja de akkora helyesirási hibák vannak hogy az borzaszto, pl az névelő másalhangzoval kezdődő szó előtt ( menj be az házba) , értelemtlen mondatok, mert kihagynak egy "ha" szocskát meg ilyesmik.... És erre adjon ki az ember 4-5000 ft-ot. -
Battle Royale
nem voltam lelkizős hangulatban, de azért lejött a sztori lényege, a magány és annak hatásai stb... mélypont, céltalan pusztítás, az élet értelmetlensége....
ennyi -
ehh Hot Chick:) idiota ez az ember:) ari film meg lehet lesni de nem nagyon röhögtem rajta... -
Reméljük Hulk 2 nem lesz, viszont X3 tuti lesz, és ha már comics sorozatok, akkor inkább ez mint bármi más... Pokembertől mentsen meg minket a sors :)) -
ROBOCOP 1
Moziba ne üljetek be érte, de videón élvezhető!
:-DDDDDDDDDDDDDD
Viccet félretéve, én most értettem meg a végét, a szar magyar fordítás miatt!
Ugyanis most eredeti nyelven láttam.
Amikor a végén Dick Jones az OCP elnökét tartja maga elött túszként, akkor ugye ROBO nem tehet semmit, mert a 4-es direktívája, hogy nem
támadhat feljebbvalójára!
Ekkor az elnök úr megszólal:
(magyar szinkron): "Fiam, ki van rúgva!"
Pedig igazából azt mondja, hogy "Dick, you are fired!"
Ezért nem értettem én a magyar verziót.
KIRUGJÁK A ROBOTZSARUT ÉS ATTÓL SZÜNIK MEG A 4-es DIREKTÍVA??????
Mert ez jött le a magyar szionkronból, hisz az elnök a végén is FIAM-nak szólítja ROBO-t!
Na mindenki örüljön, hogy kitisztult a dolog...
:-DDDDD
(Robo2 nincs véletlenül valakinek? Megkívántam...)
-
Ja! Szerintem is ez a Hulk film tok eltulzott szar lesz! mit kepzelnek hogy lehet meg valaminek eseje a X-Man utan? Az igaz hogy keszitik a Batman otodik reszet ahol a Madarijeszto es a Bolond Kalapos lesz a gonosz (amiert majdan ha kigyum megnezem mert erdekesnek tunik). De valahogy nekem is eleg volt a trailer es en meg se fogom nezni az tuti.
Megneztem a Hot Chick cimu filmet es tok jo volt! Aszony reg rohogott ilyen jol :)
-
egyetértek...
a galambos nagyon lol volt... :DDD
és még így menjek fogorvoshoz :DDD -
Freddy Got Fingered
(Eszement Freddy)
Most néztem meg.
Ez valami irtózatosan undorító baromság!
Nézhetetlen fos, 5 percenként kellett félperces szünetet tartanom a film megtekintése közben, mert egyszerűen elviselhetetlen.
Ízléstelen trágár f@szság!
Egyszóval egy isteni vígjáték!!!!
-
Most nézem mennyi filmet nem láttam még, de komolyan mondom egy értelmes film nincs mostanság... -
tyűűű van itt
egy ilyen hogy hustlerXXX, ez vajon mi lehet? :))))) -
hja amugy most töltöm a matrix 2-t hát akármennyire nem tetszett egy két dolog a moziban akkor is kiráz a hideg a filmtől:) azért ez mégis csak a matrix:) -
félelem.com szaaaaaaar
a final destination 2 megleshető.. van egy jelenet benne ami huhhabazzzeeeeee a többi kicsit gázoabb de azért a jelenetért is érdemes leráncigálnia filmet!!!! de azt max hangerővel lesd!:) -
Cat #4532 recruit nem rossz, al pacino van benne asszem, egyszer nézhető a benne lévő kavarás miatt
-
the recruit
the quiet american-t ne mláttam
a többi sux
de a fear.com-ot mindenképp hanyagold....
:-) -
Ezek közül melyiket érdemes leszednem/megnézni?
the quiet american
fear.com
final destination 2, mondjuk az egyet sem láttam :)
the recruit -
hát nem film, de METALLICA LIVE ON MTv.
Király volt :) -
Ezt a storyboardot nyugodtan mellékelhetnénk a filmek 90%-ához :)
A hulk story persze biztos nem ilyen :) -
Hát a sztori az nem egyszerű, de egy ilyen filmtől mit várunk :)
Én ugyis csak az akciot néztem, hogy utána meg legyen a feeling a péjnbólhoz :) -
Tears of the sun:
Eszement giccsparádé, ultra Broáf!
Kedvenc részem:
-Brúsznak el kell mennie a csapatával egy faluba (A pont) ahonnan ki kell mentenie pár amcsi embert
-Brúszt ráveszi a csodaszép Mónika doktornéni, hogy vigye magával a falubelieket is
-Brúsz belemegy (nem a nőbe, az egyezségbe)
-Elindulnak a felvevőhely felé, ahol a blek hókok felveszik a csapatot (B pont). Ez azért kell, mert a helyszín lázadóktól zsúfolt, tehát forró... AMúgy ez jó nagy séta, jópár mérföld.
-Elérnek B pontba. Brúsz közli, hogy csúnyán rászedte a csodaszép Mónika doktornénit, és a falubelieket nem viszik el
-Mónika néni sír
-A blek hókok elrepülnek
-Közben mutatják, ahogy a lázadók benyomulnak a faluba és rosszat mávelnek (A pont)
-Hogy-hogy nem, a blek hókok megjelennek a falu felett és Mónika doktornéni mégtöbet sírhat, mert láthassa, ahogy a kedvenc faluját lemészárolták a rosszak! Brúsz bácsi meg rájön, hogy nem cselekedett helyesen
Kérdezem, mi a tökömnek kellett B pontba elsétálniuk, ha azután úgyis átrepültek A pont felett???????????
És ilyeneket akarnak megetetni az emberekkel....
Phöjjj -
én csak a grafxos trükkökre vagyok kiváncsi -
Vér Kötelez (Vato Loco, VIVA LA ONDA) -
muhahahaha
Nekem elég volt a trailer is :))))))) -
The Hulk
Nem rossz kis film, egyszer erdemes megnezni mindenkinek :)
-
Tears of the Sun
Jo kis film...
Fuck Politicians!
-
Azmiaz? -
most látom 35djére de nem lehet megunni. -
Blood In Blood Out
Mindenkinek kötelező alapfilm :)))))) aki nem látta sürgősen szerezze be -
^.^
Azt még nem is láttam. Viszont egy remek érv, hogy megnézzem :) -
egyebkent milyen film ez? -