106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    .-=Basic=-.

Igazából nem nagyon tudom mit írjak erről a filmről, mert vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.
    Egy dzsungelben pár haláleset(gyilkosság) történik kiképzés közben, aminek kiderítésére a századosnő mellé John Travoltat hívják segítségül.Szóval nyomozósdi,kavarásokkal.A rutinosokat nem igazán érheti meglepetés, a rossz fiút illetően.Vagy mégis?A film tele van kavarásokkal, sőt a kb. 20-szoros csavart már enyhén szólva túlzásba vitték.De ez attól még tetszhet egyeseknek.Viszont ami az élvezeti értéken biztos, hogy rontott(nálam), az a nevek.Nem tudom ki, hogy van vele, de én 3-4 nevet azért általában meg tudok jegyezni.Itt legalább 8-at kell ami még szintén nem lenne olyan baj, de sokszor a rangerek nem látszanak normálisan a sötétben, így néha nem tudtam azokat kihez kötni, ráadásul itt is van néhány kavarás.Na most ebből a zagyvaságból szerintem senki nem értett semmit, de nem akartam nagyon spoilerkedni.Aki megnézi az érteni fogja miről beszéltem:)
    A lényeg, hogy egyszer meg lehet nézni, de figyeljünk a nevekre(bár valószínű, hogy csak én vagyok ilyen gyenge elméjű:)

6.5/10
  • Jano
    Szívesen látunk itt is, ott is! :)
  • Jano
    Ha ilyen filmekről akarsz beszélgetni, akkor gyere a Horror filmek topikba!
  • shaba23 #5349
    Nincs valakinek a Taxi3 DVDriphez felirat?
  • Lantee
    A legkomolyabb, hogy ez a bogaras baromság 1998(!)-ban készült!!! Ilyenkor mindíg megkérdezem magamtól, hogy nem kéne-e nekem is a filmszakmában dolgoznom? :D

A csaj nevét még nem tudom, de ha megtalálom, azonnal linkelek be róla egy "közelit"! :)
  • Blasta
    Ez a vígjáték is erősen B kat. volt...

De ezeket a Z kat. horror-vígjátékokat télleg utálom.
    Főleg a 80-as évek terméseit...

EEééééőőőááááá
  • Laalee
    nem értesz a b muvikhoz :D
  • Blasta
    Az a film valami szánalom volt!

Viszont tegnap az M1-en volt egy egész kellemes szerelmi vígjáték!
    Nemtudom a címét, arról szólt, hogy 2 fullos nője volt a faszinak. (Csak azért néztem, mert kisértetiesen hasonlított a sztori egy régebbi életciklusomra)
    Az egész sztorit a srác puncivadász haverja mesélte el, szal jó volt a körités is!
    És volt benne egy akkora poén, hogy leestem a székről!

A végén (ahogy az lenni szokott) kiderül a turpisság, és mindkét csaj ugyan azon a bulin találkozik, ahol a barátjuk is ottvan.
    Pofáraesés, pofánvágás, elrohanás......stb.
    Ekkor a srác haverja, aki végignézte a srác mögött az egészet, és levágja, hogy ez az a helyzet, amire nem nagyon lehet mint mondani, a következőket mondja, miközben átkarolja a haverját és elindulnak:

"Na gyere, szórjunk egy kis hernyót"

Kész voltam. Ja, amúgy drogról az egész film alatt szó nincs, szal ezért érintett olyan durván a poén...:-DDDDD
  • Hangianix
    Ki volt a csaj? Kepek az emlitett testreszrol? :D
  • Laalee
    épp ezért volt furcsa az egész, imdb katasztrofa / horror filmnek irja
  • Lantee
    A bogaras filmben két hatalmas pozitivum volt:
    1. A Főszereplő csaj mellei
    2. Csak egy reklámblokk volt a film közben

MEGALOL!!! :D
  • Jano
    Én csak horrort láttam tőle. :D
  • Hangianix
    Randy Quaid-del horror? :D
  • Laalee
    A város kissé bogaras
    (Bug Buster)

Egy amerikai kisváros lakói rettegésben élnek a közeli tóban élő különös lény miatt, amely megcsonkított egy fiatalembert. Bár a lényt soha senki nem látta, a seriff fürdési tilalmat rendel el, amikor újabb baleset történik. A helyiek úgy vélik, csak szóbeszéd az egész, és amikor kifognak egy nagy halat, mindenki nyugodtan dől hátra, abban a hitben, hogy vége a rémálmoknak. Hamarosan azonban hatalmas csótányok lepik el a várost és sorra szedik áldozataikat. A túlélők a magát csak George tábornoknak becéző hírhedt bogárvadászt (Randy Quaid) hívják segítségül, aki meg is találja a mutáns lények királynőjét...

ez a film kész volt tegnap adta mindenki kedvenc rötölö klub ja :D igazából nemtudtam eldönteni, hogy egy ultra B kategorias horror, vagy valami B kategoriás parodia, és ennek a kettönek a furcsa keverékén jót szórakoztam, hisz ilyen szörnyen rossz filmen csak röhögni lehet.
  • a.carkey
    Ez a film kicsit másról szól.
  • Sephi
    Bruce Almighty - nos ha ize... nem volt az a nemtudomi muvi ... sot szerintem igazan gyenge muvi vala.

A sebezhetettlen - rohat nagy film volt! Utso 30 percet ugy neztuk baratnommel hogy ragtuk a paplant!

Az otodik elem - immar 7 edszerre neztem meg es maig is rulez muvi!

Ocean's Eleven - igen jo film otletes es erdekes!

• I.C.ram
    Kicsit unni az ilyet, hogy a zsidóság van aközpontban, hogy ők mindig jók mindig segítenek. Félreneértsetek korántsem vagyok rasszista, de ez tény szerintem. :( Ettől függetlenül a filmet megpróbálom bszerezni.
  • a.carkey
    A Max című filmet is ma láttam. Éredkes Adolf Hitler körvonalazódik meg a filmben.
    Max Rothman (John Cusack) zsidó származású első világháborús veterán segít 1918-ban az ifjú szintén első világháborús veteránnak, Adolf Hitlernek (Noah Taylor - pl. Bangkok Hilton - ott a gyogyós kissrác akit kivégeztek a thaiföldiek -, Tomb Raider stb.) pénzzel, munkával, és pártfogolja mvészetét.
    Érdekes dialógusok és megállapítások hangzanak el a béke utáni német sokk tükrében.
    Maga Hitler sem tudja eldönteni, hogy a politikát, a "XX. század legnagyobb művészetét", vagy a sima művészetet válassza és megmaradjon festőnek. Bár kisestt neki négy év az életéből (front, lövészárok, Vaskereszt), munka-és szállásnélküliség várja a frontról hazajövet, nincs perspektívája, ő mégis bízik a jövőben. Ennek ellenére kezdetben még nem igazán adja magát, hogy ő lesz az, aki lett. Az a nő, akit Lelee Sobieski játszik (pl. Szent Johanna), világít rá erre először. (Ő Max szeretője is egyben. A férfi feleségét a Napfény ízéből is ismert Molly Parker alakítja.)
    Érdekes film. Sok magyar is játszik benne, ennek ellenére nem egy lapos semmi, pedig a "kedvencem" Stohl Buci is kapott egy kis szerepet, mint a Napoleonban ... :) A szerepe szerint Hitlerből nem lesz semmi! Hitler maga csak egy "jelentéktelen alak" ... :) Megkapjuk a filmben Kulkát, Hernádi Juditot és akkori kedvesét is, a Görög Lacit. :) Az ember már csak a Koltai-Kern párost és a Verebest "hiányolja".
    A sok "bug": pl. egy Superman "megidézése" Max által 1918-20-ban :), magas szintű rádió adás szintén e korban stb. kissé kínos. Noah Taylor nagyon ott van, mint Hitler, csak a bajusza "hiánycikk"! Ezt sem értettem miért ... (Hisz 1915-től ezt "hordta"!) A gesztikulálása, a hanghordozása és a mimikája miatt néha az ember már-már azt hiszi, hogy Adolf reinkarnálódott ...

Ajánlom mindenkinek akit érdekel a témakör, mert elgondolkodtató film és mert ebből a szemszögből még nem vizsgáltak meg Adolfot! Mi lett volna ha ... (Sokan tartottak Menno Meyjes - pl. Indy 3, Empire of the Sun, The Siege forgatókönyvei után, első rendezésétől, hogy esetlegesen egy másfajta - pozitív - Hitlert "állít elő" a moziban, de ez nem jött be! Ráadásul Spielberg barátjaként ez meglepő is lett volna ... :)
  • a.carkey

Bulletproof Monk

H.I. az angol, és nem a mandarin változatot láttam! Nem volt nagy film, de voltak benne lehetőségek!
    Ami tény, lenyűgöző volt a zene! Eric Serra muzsikája nagyon jóra sikeredett.
    Egy tök aranyos csajszit ismerhetünk meg Jaime King személyében. (Utoljára a Pearl Harborban láttam, mintha ő lett volna az a csaj Betty vagy Becky, aki a légitámadás során meghalt, de lehet, hogy keverem mással, mert az annyira ritka szar film volt, hogy emlékezni sem érdemes rá! Inkább a Tora,Tora,Tora ...)

Chow Yun-Faten is látszott, hogy azért Oscar Díjas filmben is szerepelt. :) Nem rossz színész. Meglepő módon az angolja sem Jackie Chan szintű ... :)
    Ami meglepetés volt, az Seann William Scott szereplése. Nem igazán illett rá a szerep, de azért úrrá lett a korlátain, mint színész. Ezután már csak egy háborús film hiányzik az életéből ... :)
    Bunyókban láttunk újat, a sztori ismételten hülyeség volt. Mintha egy új Operation Condor született volna meg a filmel, de sajnos egy Supermanes poén szintű poén nélkül ... :)
    Nem volt rossz esti mozi, amire kellett, hogy ébren tartson, azt megoldotta. Mint képregényadaptációt jól megoldották!
    zene+++++, szereplők+++, sztori++, rendezés++++, operatőr++++, trükkök++++ stb.
  • FREAK
    ja az deszar volt........ tök szar volt
  • a.carkey
    Szerintem meg nagyon jó kis film volt. Pl. egy Szellemhajó vagy mifene volt a címe után ...
  • Blasta
    -------------Below-------------
    Tengeralattjárós thriller

4/10

Nem nagyon tetszett! Mondanám rá, hogy teljesen átlagos, de ez kicsivel az átlag alatt van. A mai divatos szellemes filmes sztori, egy 2.v. háborús tengeralattjáróra implantálva! Sok jó dolog is kisülhetett volna belőle, de szinte egyet se használtak ki.
    Kár érte, tetszett az ötlet. Gondoltam végre valami, nem egy X-edik tengeralattjárós-háborús film, hanem egy kicsit más. Hát ennyi.
    Moziba semmiképpen sem érdemes beülni rá!
  • Ramza
    Egyetértek.
    A második rész egy akkori szinten zseniális trükkökkel megszórt akció-gyöngyszem volt, nem több, nem kevesebb. Azon esett le az állam, hogy kb. két hónapja megnéztem, és néhány akciórész bizony még ma is megállná a helyét, anniyra jól meg volt csinálva. Ettől függetlenül hangulatban nem ér az első rész nyomába.
  • CSOCSO
    Londoni Csapás
    hát annyira nem volt jo.:((( jo oké tetszett a film de nem volt oylan jo folytatás mint pl a rush hour2... a bakik a végén azért jok voltak
    6/10-7/10
  • a.carkey
    Itt a csajjal pont az a problémám, hogy sokat ölt feleslegesen és ettől olyan idegesítő lett a karaktere. Robi meg: Aranyos kisfiú! Ezt a fiút kersem? Ott lakik! :)
  • Blasta
    Én se voltam zenecsatorna bámuló (najó kicsit igen), de akkoriban a csapból is ez a klipp folyt! Én nem tudtam nem látni benne azt, ami neked meglepetés volt a moziban, és késöbb sajnáltam, hogy lelőtték a klippben ezt a poént.
  • a.carkey
    "I come to protect you"!
    A T3-ban se beszél sokkal többet. Amit most leírtál, az Vajnának 1M dollárjába került, hogy AS ezt elmondja ... :)
  • a.carkey
    Patrik Róbert viszont - ha elvonatkoztatunk attól, hogy ment a klip - én pl. Gnr szinten le vagyok (voltam) maradva, így tuti, hogy nem láttam a klippet a film előtt, vagy ha igen, max hallottam, nem vagyok az a nagy Zene Csatorna néző.

Mellesleg: Nana! Várd ki a végét! :)

• Dynamic
    Kicsit más...
    Erre a Pirates of the Caribbean-re már nagyon kíváncsi vagyok.Azt hiszem ma volt az amerikai bemutatója.Az imdb eddig 8.0 pontnál jár(igaz még 200 votes sincs).
    Nem tudjátok mikor adják itthon?
  • Blasta
    "Jól emlékszem Patrik Róbert áméríkáí színészre, mint terminátor, aki a második részben el tudta hitetni a nézővel, hogy ő a jó terminátor, kiindulva abból, hogy mi még a T2 elején arra emlékeztünk, hogy Arnie a rossz,"

A gond ezzel a résszel az volt, hogy a film bemutatója elött már a könyökünkön jött ki a GnR You could be mind klippje, amiben csak a hülye nem vágta le, hogy a T2-ben Arnie a jó oldalon lesz. Azt nem tudom, hogy amerikában hogy ment a klipp, a film elött már játszották-e, vagy sem, de jósok részt lelőtt a filmből...

A T3 esetében ezt meg se próbálták, hisz már a bemutatóban elhangzik arnie-tól:
    "I come to protect you"
  • a.carkey
    A film mellesleg nem volt rossz. Sőt! :)
  • a.carkey
    A T2-t nem lehet űberelni! :)
    Az egyet meg ez nem tudta ... :(
  • a.carkey
    T3.
    Először is nem tudom, hogy lesz-e még belőle, de ha lesz, akkor az nagy baj lesz. Ha esetleg nem úgy fejezik be, mint tették, még esetlegesen egy újabb rókabőrt is le lehetne húzni róla és Arnie is újabb megérdemelt - mondatonként 1 m dollár :) - gázsit kaphatna.
    Nem tudom, hogy hányan láttátok, de semmit (poént) nem akarok lelőni, így inkább nem megyek bele a sztori szempontjából fontos részekbe.
    Amit viszont meg lehet állapítani, hogy az a "srác" aki John Connort játszotta, nagyon Clooneyra emlékeztetett, mind arcmimikában, mind játékban. Ez nem baj! Calire Danes viszont tényleg John anyjára emlékeztetett, mint ahogy azt John meg is jegyezte.
    Tényleg vannak benne apró dramaturgiai problémák, de szinte észre sem vehetőek.
    Ami nagyon tetszett, az a két terminátor belépője:
    a csaj ugye emlékeztetett Arnira a kettőben, Arnie meg mintha ugyanott öltözött volna fel.
    De ami nagyot "robbant", az Arnie első női termminátor "leamortizálása" volt ... :)
    Aranyos az is, hogy a második részből szednek elő ismételten szereplőket, mint pl. a rendőrségi pszihológus. :)
    A temetős jelenet is ari, az autós üldözésekkel sincs baj, de furcsa, hogy miközben menekülnek csak a három (?:() rendőrautó és a mentő-tűzoltó üldözi őket és Los Angelesben egy darab más rendőrjárőr sem jár. Majd a helikopterek földjén, mint aki jól végezte dolgát az egész banda eltűnik.
    A bázisra behatolás is érdekes volt. Hogy miért? Mert nem láttuk miként jut be az USA legszigorúbban őrzött bázisára. :(
    Lehetne még róla regélni, de két dolgot szerintem rosszul csináltak:
    1. Rosszul fejezték be! Nem lett volna szabad így befejezni!!!
    2. Nem női terminátor kellett volna!
    (Jól emlékszem Patrik Róbert áméríkáí színészre, mint terminátor, aki a második részben el tudta hitetni a nézővel, hogy ő a jó terminátor, kiindulva abból, hogy mi még a T2 elején arra emlékeztünk, hogy Arnie a rossz, de ahogy Arnie is feltűnt, Robi is megváltozott, előnyére! Itt meg Kristina egyszerűen odajött és ölt. :( )
    stb.
  • a.carkey
    Ja.
  • Blasta
    Nemláttam a lánglovagokat, de az rtl-től már szineset ásítok!
    A minap a Minden héten háborút vágták meg, DE OLYAN SZINTEN, hogy a film CSATTANÓJÁT szedték ki belőle, mert (szerencsétlen módon) a stáblista alatt megy ez a rész. RTL-nél meg ugye stáblistával nem rövidítik meg az ÁKTÍV műsorídőt, tehát meccs végén film OVER!

Hát ilyen TV-t én nem nézek, ha csak ez az egyettlen csatorna lenne, akkor sem!
  • PetruZ
    Tegnap nézte vki a "rötölö-klubon" a Lánglovagokat? Nekem az az érzésem volt, hogy kivágtak belőle pár jelenetet: pl. mikor Axe és Brian verekszik és Axe válla megsül a konnektornál, vagy mikor a De Niro alakította nyomozó ráesik a kerítésre és az átszúrja a testét. Nem hiszem, hogy "rémálmodtam" volna ezeket a hiányokat, csak kíváncsi vagyok, másnak is feltűntek-e? A f*sz kivan már ezekkel az ortt-től fosó tévékkel. Ehhez képest vmelyik nap meg a Taxi főműsoridőben, az eredeti szókimondó, káromkodós szinkronnal ment le a csigakettőn, kíváncsi leszek, megbüntetik-e őket...
  • KennyG
    jól mondod!
    örülök, hogy megírtad ezt a kommentet mer' erre én nem vagyok képes (mer' lusta disznó vagyok), hogy ilyen terjedelmű szöveget gépeljek.
  • harakiri
    szóval -Kóla, puska, sültkrumpli..
    szerintem, nem dokumentum film, hanem egy megrendezett, a rendező véleményét kifejtő film, ezzel együtt, vagy ennek ellenére, nem azokon a dolgokon van a hangsúly, ami miatt támadják a filmet, tehát nem lényeges tartalmi szempontból, hogy mit mond pontosan Charlton Heston, és nem is arra van kihegyezve, hogy fujj-fujj mennyi csúnya fegyvertartó bácsi.
    Szerintem inkább arról szól, hogy mi lehet az oka annak, hogy bekattannak emberek, míg más országban mégsem kattannak be ennyien.
    A rendező szerint ebben nagy szerepe van a médiának és a politikusoknak egyaránt, olyan értelemben, hogy a csapból is a fenyegetettség folyik, szinte minden hír egyre fokozza az emberek szorongását pl: ha nem veszed ezt, vagy nem teszed azt, akkor utat engedsz a rossznak, megbetegszel, meghalsz...stb.
    tulajdonképpen, azt kifogásolja, hogy az a hihetetlen sikerorientáltság és ez az általános szorongás, bizalmatlanság az ami igazándiból oka ezeknek aszörnyűségeknek.

ennyit arról, miről is szól a film..
    a véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy ez a felvetés kicsit kevés egy olyan filmhez, ami valóban meg akarja találni, az okot, tehát, kicsit szerteágazóbban lehetett volna keresgélni, mondjuk néhány szociológust, vagy pszichologust is megkérdezhetett volna, mert ez így eléggé egysíkú.
    A másik dolog:
    tulajdonképpen ugyanazzal, vagy legalábbis hasonló eszközökkel dolgozik, mint amit a médiában kifogásol, szóval a Deákné vászna valahogy bevillan a képbe.
    Mindezzel együtt vannak olyan felvetések benne, amik elgondolkodtatóak, de azért nem kell hasraesni, mert ezeket egy értelmes ember, aki rászán a témára max egy hetet, az kitalálja őket.
    Egyébként a filmben Marilyn Manson , meg a South Parkos csávó IQ-ban messze veri a többi nyilatkozót.
  • tomsolo
    nemcsakfél ezé várja a T4-et amit egy: kutya, macska, bushman, sportriporter fog eljáccani. (nem givánt dörlendő) :)))
  • Ramza
    Igen, én is valahogy így látom, bár nem vagyok ennyire szigorú. Ettől még mindenképpen érdekel a film és kiváncsi vagyok rá, de ezek után mindenképpen kellő távoolságtartással fogom kezelni.
    Azt sem jelenteném azért ki, hogy ettől nem ér semmit, de mindenesetre tény, hogy egy másfél órás dokumentumfilmben negyed óra ferdítés is nagy kárt tud tenni. Érdekes ettől még lehet, hiteles viszont nem nagyon.