1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    .-=Basic=-.

Igazából nem nagyon tudom mit írjak erről a filmről, mert vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.
    Egy dzsungelben pár haláleset(gyilkosság) történik kiképzés közben, aminek kiderítésére a századosnő mellé John Travoltat hívják segítségül.Szóval nyomozósdi,kavarásokkal.A rutinosokat nem igazán érheti meglepetés, a rossz fiút illetően.Vagy mégis?A film tele van kavarásokkal, sőt a kb. 20-szoros csavart már enyhén szólva túlzásba vitték.De ez attól még tetszhet egyeseknek.Viszont ami az élvezeti értéken biztos, hogy rontott(nálam), az a nevek.Nem tudom ki, hogy van vele, de én 3-4 nevet azért általában meg tudok jegyezni.Itt legalább 8-at kell ami még szintén nem lenne olyan baj, de sokszor a rangerek nem látszanak normálisan a sötétben, így néha nem tudtam azokat kihez kötni, ráadásul itt is van néhány kavarás.Na most ebből a zagyvaságból szerintem senki nem értett semmit, de nem akartam nagyon spoilerkedni.Aki megnézi az érteni fogja miről beszéltem:)
    A lényeg, hogy egyszer meg lehet nézni, de figyeljünk a nevekre(bár valószínű, hogy csak én vagyok ilyen gyenge elméjű:)

6.5/10