[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
T3.
Először is nem tudom, hogy lesz-e még belőle, de ha lesz, akkor az nagy baj lesz. Ha esetleg nem úgy fejezik be, mint tették, még esetlegesen egy újabb rókabőrt is le lehetne húzni róla és Arnie is újabb megérdemelt - mondatonként 1 m dollár :) - gázsit kaphatna.
Nem tudom, hogy hányan láttátok, de semmit (poént) nem akarok lelőni, így inkább nem megyek bele a sztori szempontjából fontos részekbe.
Amit viszont meg lehet állapítani, hogy az a "srác" aki John Connort játszotta, nagyon Clooneyra emlékeztetett, mind arcmimikában, mind játékban. Ez nem baj! Calire Danes viszont tényleg John anyjára emlékeztetett, mint ahogy azt John meg is jegyezte.
Tényleg vannak benne apró dramaturgiai problémák, de szinte észre sem vehetőek.
Ami nagyon tetszett, az a két terminátor belépője:
a csaj ugye emlékeztetett Arnira a kettőben, Arnie meg mintha ugyanott öltözött volna fel.
De ami nagyot "robbant", az Arnie első női termminátor "leamortizálása" volt ... :)
Aranyos az is, hogy a második részből szednek elő ismételten szereplőket, mint pl. a rendőrségi pszihológus. :)
A temetős jelenet is ari, az autós üldözésekkel sincs baj, de furcsa, hogy miközben menekülnek csak a három (?:() rendőrautó és a mentő-tűzoltó üldözi őket és Los Angelesben egy darab más rendőrjárőr sem jár. Majd a helikopterek földjén, mint aki jól végezte dolgát az egész banda eltűnik.
A bázisra behatolás is érdekes volt. Hogy miért? Mert nem láttuk miként jut be az USA legszigorúbban őrzött bázisára. :(
Lehetne még róla regélni, de két dolgot szerintem rosszul csináltak:
1. Rosszul fejezték be! Nem lett volna szabad így befejezni!!!
2. Nem női terminátor kellett volna!
(Jól emlékszem Patrik Róbert áméríkáí színészre, mint terminátor, aki a második részben el tudta hitetni a nézővel, hogy ő a jó terminátor, kiindulva abból, hogy mi még a T2 elején arra emlékeztünk, hogy Arnie a rossz, de ahogy Arnie is feltűnt, Robi is megváltozott, előnyére! Itt meg Kristina egyszerűen odajött és ölt. :( )
stb.