106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én már láttam egy éve :) -
savafan #5397 Én ma láttam a Hajó a vége c. filmet. Nekem tetszett. Jó volt látni Cuba-t vígjátékban. Egy problémám volt de az nem kicsi. Miért nem lehet azt a nyamvadt feliratot rendesen olvashatóvá tenni? Mivel a film nagy része tűző napon játszódik és fehér pólóban van a többsége, a felirat 30%-át nem lehetett elolvasni. Nem tudjátok meg lehet ezt oldani valami fekete kerettel? -
KennyG #5396 :D LOL -
Hányás! Be kellene tiltani, vagy szigorúan "csak 12 éven aluliaknak" jeléssel ellátni ezeket a múvikat...:-D -
KennyG #5394 erről már én is hallotam. 7.5. ezek szerint tényleg érdemes megnézni. -
KennyG #5393 pedig ez a wuxia lényege! : (
-
-=Interstate 60=-
Érdekes film.Először a cím alapján teljesen másra számítottam.Azt hittem valami motoros, vagy akció, de egyáltalán nem.Inkább egy Walt Disney féle ifjúsági filmre hasonlít, kevés Kis Herceg utánérzéssel(többek között a különböző karakterű szereplők miatt) és sok tanulsággal.Sajnos 3-4 részletben tudtam megnézni.Lehet, hogy egyben még jobb,de így is van
7.5/10
Meg hát van benne 1-2 bíztató név.Gary Oldman, Christopher Lloyd,Chriss Cooper, de feltűnik még Michael J. Fox és Kurt Russel is. -
Igenám, de akkor most vagy egy mesefilmet akarnak eladni a felnőtteknek (ez ugye többé kevésbé sikerül), vagy a gyerekeknek szánt film lett túl komolyra véve!
Akárhogy is, nekem nagyon nem jön be ez a drótonrángatósdi, meg vizen kardozósdi (ez különösképpen)... -
honnan lehet leszedni? -
KennyG #5387 Ez a wuxia része, ettől lesz az egész olyan meseszerű. :D -
Rocky V... Kabel eins... 
Élmény volt... -
KennyG #5384 szóval valamikor megállítottam a filmet! : DDD -
KennyG #5383 a felénél én is kikapcsoltam.
előtte pár nappal láttam a Herot meg láttam a bemutatóját is, abban reménykedtem, hogy "hűdefaszfilmlesz!" de a harmadánál nyomtam egy stoppot és egy törlést. -
Válasz erre | #5377 -
Válasz erre | #5377 -
volt egy müsőr a TVbe mikor arről beszéltek hogy milyen volt a forgatás. Na az egyik meghivott motoros beszolt:
- Szerintem ez lesz az év filmje.
Öt percig röhögtem rajta :DD -
Ja és igen, a főgecicsávó kiléte nekem is elég hamar leesett!
Ezért hajlandó vagyok csökkenteni egy felessel az értékelés, így legyen simán egy 7-es!
:-) -
Ja, és eszembe jutott, hol láttunk már ilyesmit! Abban a Meg Ryan-es, helikopterpilótás filmben. Mi is a címe?
Bátrak igazsága!
Na az volt ilyen "több verziót mesélnek el a tanuk a gyilkosságról" tipusu múvi! -
csárli éndzsöl..megalol nevetséges fosadék...jot röhögtem hogy ekkora gagyi filmeket gyártanak.. legjobb volt amikor az enzo elhúzott és fevolt gyorsítva a video:) LOL
no meg a kurvagyenge nigger dumák bózlitól... -
Nekem ilyen "még ez is benne volt....és még ez is benne volt" érzésem volt az Oceans Eleven közben.
Tudod, amikor "becsúszott egy gixer, de ez is be volt kalkulálva, de aztán ebbe a tervbe is becsúszott egy gixer, de igazából még ez is be volt kalkulálva", de ebben a filmben nekem ez nem jött le!
Igen, meg volt kavarva a szar rendesen, de legalább logikusan vissza lehet vezetni, hogy miért!
Nekem a Basic KIFEJEZETTEN bejött! egy erős 7,5-est adnék rá. Számomra érthető, a nevek egy kicsit télleg gázosak voltak, de a film 3/4-énél már megtanultam arcokhoz társítani azokat!
SPOILER!!!!!
A vége meg főleg tetszett. Nem vártam azt amikor a csaj hirtelen rájött "valamire" travoltával kapcsolatban, ezután viszont már télleg azt a "most a paliravett nyomozócsjszi tökösen elbánik az őt palira vevőkkel" klisét vártam, de ez se jött be!
Nekem bejött a film! -
Nekem igazából 3-4 névvel volt bajom.A többi katonáé.(Mondjuk így is érthető volt a sztori.)Először is az általad említett sötét volt néha zavaró a beazonosításban, másodszor meg nekem amúgy sem jött le elsőre, hogy ki kicsoda.
SPOILER!!
A sztorikkal kavarnak agyba-főbe, ráadásul kiderül, hogy az egész buliban ez is benne volt, az is benne volt, ráadásul "Ő" is benne volt, aztán mégse...áh kicsit túlzásba vitték.
-
Ja még annyit hogy ez egy olyan rajzfilm amire a papa elviszi a gyerekeket de igazából nem is a gyerekeknek szól hanem a papának:) 9-99 éves korig:) -
Tegnap láttam a köddé válni(spirited away)című rajzfilmet és nagyon megbüntetett. Mindenki nézze meg mert nagyon szép kis film. Elég annyi hogy legutóbb elvitte az Oscart meg(ami ne piti)az aranymedvét is. Pedig ott "rendes" filmekkel egy kalapban. Innen le is lehet szedni nagyon jó minőségben(2cd): ftp://usteam.uw.hu/Anime/Spirited%20Away/ felirat van az animevilag.hu-n. -
Travoltának már volt egy ilyen "katonás-gyilkosos-nyomozós" múvija!
A tábornok lánya??? Talán ez volt a címe? -
Najó hagyjuk. :) -
Hmmm na mégegyszer :)
-
-
Nincs a filmmel semmi baj! :)
Sőt, jó történet, jó a Travolta és Harry Connick JR is feltűnik! :)
A nevekkel sincs gond! A csavarást sem vitték túlzásba. Már az elején lehetett tudni, hogy nem ... Nézzétek meg! :)
Az mondjuk durva, hogy végig zuhog az eső, de ezt félretéve semmi baj sincs a filmmel! :)
Képileg minden nagyon sötét, de ez egy nyomozás, ami kb. hat óra alatt zajlik. Még Columbo sem nyomoz ilyen gyorsan! Derrick talán, de az Áméríkáí zsaruk közül senki ... :)
Travolta trendet teremt? :) -
ja :D -
Elrettentésnek nem rossz! Az Európa Expressnél is rosszabb! :) Ha az első bejött, akkor tényleg érdemes elfelejteni a másodikat, de ha véletlenül hozzád is eljut egy copy, akkor már a gagyisága miatt is "érdemes" belenézni. De sávszélességet vagy tékában pénzt erre pazarolni TILOS! :) -
Miért, ő hasonlít Hitlerre? :)

-
A képen látható egyén játsza Hitlert? Szerinten nem hasonlít Hitlerre, inkább olyan mint a Rammstein egyik tagja :D -
Na megnéztem a Charlie Angyalai 2-t. Nagyon jó ez a 3 csajszi a szerepbe, mert nem egy meseszép világszépe győztesei, de mégis helyesek! :) Van karakterük stb. :) A film elején azthittem, hogy ez valami vicc, de aztán rájöttem, hogy direkt van ilyen hülyére véve a dolog. :) Az egészet lényegében amerikai akció film paródiának is fellehet fogni, szerintem ez is volt a szándékuk. Nekem tetszett a film. :) -
Nem a Basic! :) A Sniper 2-ről van szó! ... :) -
http://us.imdb.com/Title?0135165
Válogasd ki, melyik az. ;)
-
Az enyém DVD rip!
dcn-xvid-basic.avi -
Már késő...letöltöttem, ráadásul a DVD iso-t:)
Mondjuk nem nekem kellett.Én megnéztem előtte az imdb-t:) -
Én letöltöttem, asszem normális aviban van, de csak ma fogok belenézni... -
Meg DVD isoban találkoztam csak vele ... Le ne töltsétek! -
Amit ne nézzetek meg, ha magyarok vagytok, az a Sniper 2! Az első nekem nagyon bejött. A második EGY KALAP SZAR. Budapesten forgatták, de, mint magyar hánynom kellett tőle! BORZASZTÓ!
Marozsán Erika nyomja benne, meg sok itthon se túlzottan ismert színész. Tiszta Familia KFT benyomása volt ... BRRRRRRRRRRRRRRR
Már eleve az, hogy szerb nyelvként folyékony magyart hallunk, 50-es vilingert lövik szitává szerbnek öltözött magyar katonák. Felvonul a filmben a Honvédség összes - mind a három - modern teherautója. A Deltások orosz Mi-8 (?) típusú helikopterrel mennek bevetésre. A "szerb" helikopteren ott virul az SFOR felirat ... :)
Tom Berenger mit válalt el?!!! Őrült. Sok filmjét láttam - köztük az egyik kedvenc a Szakasz -, de amit itt nyújtott, az valami téboly! :( Bár el kell mondani, hogy nem rajta múlott. H.I. moziban nem adták le, legalábbis nem emlékszem rá, hogy adták volta, de kb. egy előadást élt volna meg.
Elég, hogy csak annyit írok, hogy egy Dudikoff-Norris-Lundgren-Lamas stb. film FELÜLMÚLJA! :)
Csak azért merengek egy ilyen szaron, mert sokan vannak akiknek bejött az első rész. Na, EZ NEM FOG! :)