1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nekem ilyen "még ez is benne volt....és még ez is benne volt" érzésem volt az Oceans Eleven közben.
    Tudod, amikor "becsúszott egy gixer, de ez is be volt kalkulálva, de aztán ebbe a tervbe is becsúszott egy gixer, de igazából még ez is be volt kalkulálva", de ebben a filmben nekem ez nem jött le!
    Igen, meg volt kavarva a szar rendesen, de legalább logikusan vissza lehet vezetni, hogy miért!

Nekem a Basic KIFEJEZETTEN bejött! egy erős 7,5-est adnék rá. Számomra érthető, a nevek egy kicsit télleg gázosak voltak, de a film 3/4-énél már megtanultam arcokhoz társítani azokat!

SPOILER!!!!!
    A vége meg főleg tetszett. Nem vártam azt amikor a csaj hirtelen rájött "valamire" travoltával kapcsolatban, ezután viszont már télleg azt a "most a paliravett nyomozócsjszi tökösen elbánik az őt palira vevőkkel" klisét vártam, de ez se jött be!

Nekem bejött a film!