106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • KennyG
    pedig eléggé lehúzták, de így én is leszedem! :D
  • Blasta
    Na topic up.

Tegnap néztem meg a Scorched-et.
    Eglész aranyos kis múvi!
    Teljesen szórakoztató.
    Woody Harelson-on nagyokat röhögtem, főleg a keritéses jelenetnél...:-)

John Cleese a végén meg istentelen jó, ahogy belenéz a bankfiókjába....:-DDDDDD

Legyen 7/10
  • Galy
    ultraszar! :)
  • KennyG
    az tényleg szar! :D
  • Galy
    hú én tegnap megnéztem a "How High" c. amerikai filmet

hát irtó szar! :)

15 perc után már vártam , hogy vége legyen :)

• KennyG
    mivan má'!
    mostanában nem néztek filmeket?! : )
    Amores perros (Korcs szerelmek)
    A BMW filmek 1ik rendezőjének, Alejandro González Iñárritu-nak a filmje, kurva jó dráma ajánlom 'mindenkinek, aki szereti' az ilyen típusú filmeket! Remek operatőri munka, jó sztori, hangulatos zene! mi kell még....
  • The Garrett
    Loal ő mondta ezt a filmet nem én :). Tulvagyunk a filmen. Hát másodszorra is csak röhögni tudok rajta.

DE ja drága: (Mikor van az a rész hogy hirtelen megjelennek a galambok az ablakban: ááááááááááá jáj hajjjjj.

• Sir Quno Jedi
    Meg ha először, akkor nézd meg a Hellraiser szériát, mielőtt ilyet állítassz !
  • Sir Quno Jedi
    Nézd már meg halálhajót, ha belsőségeket akarsz a szeletelt emberekből, hát ott van bőven !
  • Blasta
    Lányt horror filmre csak ha már jársz vele!
    Addig kizárólag nyálfilmekre szabad!
    :-DDDDD
  • The Garrett
    hehe én azt ma fogom másodszor megnézni. egy jánnyal :)))) Remélm megijed rajt'.
  • SoDI---
    Na ma a Nemzetbiztonság Rt-n vagyok túl.

Röviden: unalmas szar.

Bővebben: Ez tipikusan az a ketagória, amit az RTL KLUB-on azokon az estéken tűznek műsorra, amikor semmi más normális műsort nem sikerült megvásárolniuk. A lehető legsilányabb B MOVIE, amit néha valóban feldob a színészi a játék egy-két másodpercnyi poén erejéig; azonban ez édeskevés ahhoz, hogy megmentse a filmet.

Ui: "Golyóálló üvegen túlról vagyok kénytelen megnézni, amíg a tetovált kezű ember le-shotgum-ozza a társamat"-jelenet valami ultra-szánalmasan gagyi!!!
  • I.C.ram
    Szvsz ugyanarról szólt a mindkettő egy az egyben, csak maga a "KOCKA" volt kicsit tuningolva pár +featurerrel :D
  • SoDI---
    Na most néztem meg a Végső állomás 2-t.
    Tök jó ez a nyár, semmi dolga sincs az embernek, csak filmeket nézni :-)))

Elég sokan hordták le a sárga földig a filmet, azonban nekem kifejezetten tetszett. Az egyetlen negatívumként talán csak azt említhetném meg, hogy túlságosan is sokszor ismétlik el hogy "hallál listája" "nem menekülhetsz előle" "sorrend", és ez a tizedik alkalommal már kezd nagyon nagyon de nagyon unalmas lenni.

Az első rész a kedvenceim közé tartozik, olyan hatalmasat ebben sem csalódtam, bár tény, hogy itt már a halálnemek tényleg elég agyamentek; még akkor is, ha az első rész kinyúvadásait nézzük.

Ugyanakkor a karabolos jelenet minden kétséget kizáróan a valaha mozifilmen látott leglátványosabb karambolja. Ezt is, mint ahogy a felrobbanó tévékocsi-repülő drótkerítés részt - egymás után többször is visszanéztem, olyan király.

Bár ez a szeletekre hulló ember koppintás.

Előszőr a Resident Evil-be volt ilyen, utána a Equilibriumban, most meg itt... (Bár a készítők javára mondható, hogy amíg az előző példákban nem borultak ki belsőségek a hullából, itt egy kicsit igen- tehát ezzel vittek az effektbe egy apró változatosságot).
  • Jano
  • tomsolo
    az nullaegészkéttized kisfijam, ha már jelentkezel, legyél pontos :D
  • Jano
    Nullaegészkettő

loál
  • tomsolo
    Cube (A kocka) 7/10. ez még teljesen rendbe volt.
    Cube2 /hypercube/ (A kocka /HIPERKOCKA (lol) 0,2/10. ez meg nem.

• Csacsi
    Cube, Cube 2 : Valaki írja már le nekem miről szólt, mert nem akarom a butaságom miatt esetleg lehúzni mind a két filmet, de szerintem, mind a két film értelmetlen volt, sem normális zene, sem jó színészi játék, sem érdekes történet. A műfaját sem tudnám igazán meghatározni. Szóval valaki magyarázza el a lényegét, mert nem akarok hülye dolgok miatt lehúzni egy filmet. Egynelőre mind a két film max 3/10.
  • batman
    Tegnap megnéztem a Hajó a vége c. filmet, és azt kell mondjam az utóbbi évek egyik legkirályabb vígjátéka. Én 10-ből 10-t adok neki gondolkodás nélkül. Mindenkinek ajánlom, aki jót akar röhögni.
    Na uff.
  • The Garrett
    Egy olyan jó 50 es kövér nő :P
  • The Garrett
    höö Balázs? :)
  • RelakS
    Ez a cucc teljesen felbszta az agyamat! MÉ ILYEN RÖVID?!?!?!?
  • RelakS
    Nos, nemtom, bocsiék mikor kapták meg, nekem haver tavaly jutatta, de abban a pofa simán leuramozza. Lehet, hogy ő sem tudta megállapítani a nemet (buzi pali, vagy idős nő)? :)

Mindenesetre, ha valaki felvette a fókuszból, rakja mán fel, megnézném.
  • PResident Evil
    csá szomszéd :DDD
  • SoDI---
    Na túl vagyok a 13 kíséteten is.

Nos, tényleg megvan a varázsa annak, hogy nem tömték tele a szellemeket mesterkélt számítógépes trükökkel (kizárólag jelmezes emberekkel dolgoztak), de valahogy -akármennyire is ijesztőnek szánták a filmet- egy pillanatra se fogott el a rettegés.
    Ez nyilvánvalóan az tök egyenes, derékszögekből álló világos környezet miatt van (ebben egy kicsit a Kocka feeling-jét lehetett érezni); de én továbbra is azt mondom, hogy a szellemek sötét, kopott kőfalak közé valóak, nem pedig rabsági átokkal telerót üvegfalak közé :)

Egyszer megnézni jó volt, de sokkal többször nem is fogom...
  • BaLeeX
    Na megnéztem én is ezt a Donnie Darko-t.
    Aki azt mondja, hogy van valami elképzelése, hogy miről is szólt a film lényegében az írja meg nekem mailben, mert kíváncsi vagyok rá. Nekem is van egy bár én még csak egyszer láttam és kissé zavaros az egész.
    Ide meg nem írom be, mert aki nem látta az inkább nézze meg és mondjon véleményt.
  • Coine, The A&O
    Reméljük, sokat ront(ana) az élményen.
  • The Garrett
    Tikal koma kicsit szétcsúszott a logod :)
  • The Garrett
    simán :))
  • Tikal #5572
    ja meg láttam a tripla x-et, de el sem hittem hogy ez egy ekkora fos film, B kategoria, nem értem mit reklámozták annyira....

Volt egyszer egy amerika, kuuuuuuuuuuuuurvaaaa hosszu :)))
  • Punker
    jaja az alap, szeretem a beteg filmeket talán mert én is az vgyok???? :)
  • Tikal #5570
    autopályás jelenetben morpheus egyx karddal felboritja a jeep-et :)))))) ami leelőször lefékez, keresztbe fordul, majd 1mp után gondol egyet és az oldalára fordul :)))))))))

Amugy semmi jo filmet nem láttam mostanság, mivel hogy nincs.... kivéve a k-paxet ami régi ugyan, de még csak most láttam :), és jo film...
  • Dynamic
    HAZUGSÁG!ÁTVERÉS!
  • CSOCSO
    hja én is odakapcsoltam.. de nem hiszem el:) n hallottam az egészet a bocskoréknál.. az nem női hang volt:) vagy kurvára be volt rekedve akkor éppen a csaj vagy nemtom de az nem női hang mondta hogy hanyas vagy?? de a többit se...
    szal én nem vágom
  • PResident Evil
    Miskolci vagy ? :)
  • The Garrett
    hehe mosz volt a Fókuszban a tudakozó panaszos BETELEFONÁLÓ!!!!!!!
    Gondoltátok volna hogy egy miskolci Nő?
  • SoDI---
    bocs...
    hülye script
  • SoDI---
    Na most néztem meg az Álomcsapdát.

Régóta nem fordult elő velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
    Szép, guszta látvány...
  • SoDI---
    Na most néztem meg az Álomcsapdát.

Régóta nem fordult elő velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
    Szép, guszta látvány...