1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SoDI---
    Na most néztem meg a Végső állomás 2-t.
    Tök jó ez a nyár, semmi dolga sincs az embernek, csak filmeket nézni :-)))

Elég sokan hordták le a sárga földig a filmet, azonban nekem kifejezetten tetszett. Az egyetlen negatívumként talán csak azt említhetném meg, hogy túlságosan is sokszor ismétlik el hogy "hallál listája" "nem menekülhetsz előle" "sorrend", és ez a tizedik alkalommal már kezd nagyon nagyon de nagyon unalmas lenni.

Az első rész a kedvenceim közé tartozik, olyan hatalmasat ebben sem csalódtam, bár tény, hogy itt már a halálnemek tényleg elég agyamentek; még akkor is, ha az első rész kinyúvadásait nézzük.

Ugyanakkor a karabolos jelenet minden kétséget kizáróan a valaha mozifilmen látott leglátványosabb karambolja. Ezt is, mint ahogy a felrobbanó tévékocsi-repülő drótkerítés részt - egymás után többször is visszanéztem, olyan király.

Bár ez a szeletekre hulló ember koppintás.

Előszőr a Resident Evil-be volt ilyen, utána a Equilibriumban, most meg itt... (Bár a készítők javára mondható, hogy amíg az előző példákban nem borultak ki belsőségek a hullából, itt egy kicsit igen- tehát ezzel vittek az effektbe egy apró változatosságot).