106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Köszi.
  • darkSectorxxx #96775
    Hát ja....eredeti japo nyelv lenne az odaillő.
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szinte fáj, hogy angolul nyomják.
  • darkSectorxxx #96773
    Dícsérik a Final Fantasy-t.
    Mármint nem a 15-öt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 21:52:54
  • IMYke2.0.0.0
    Ha rám hallgatsz:
    Brotherhood Final Fantasy XV 2016 JAP 1080p BluRay x264 AC3-JYK
    https://thepiratebay.org/torrent/16033220
  • Shep
    Kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    Brotherhood Final Fantasy XV
  • Shep
    Igen a stáblistás jelenet fel is vezeti a játékot. Más kérdés, hogy ha jön is PC-re akarok-e majd rá végtelen órát szánni, hát nem biztos :)

Rajzolt, annak mi a címe?
  • IMYke2.0.0.0
    S ráadásul ez folytatódik a játékban. (FF XV)
    És van hozzá rajzolt is.
  • Shep
    Final Fantasy XV Kingsglaive

Hát ez most mi volt? Hollywood elmehet vizet kapálni. Ilyen látványt, akciót még nem nagyon láttam, ráadásul van egy egész erős történet is, jó karakterekkel, poénokkal. Nem is értem ,hogy maradt ez ki nekem eddig.
  • kutyakiki81
    A szerencse háza

Rövid, tömény és nem olyan gáz, mint ahogy az előzetes sugallta. Jeremy Renner-ért nagy piros pont!

6/10
  • IMYke2.0.0.0
    "nagy majom szerelmes lesz a kis ember nőbe"

Ott volt az azért - még ha nem is a megszokott láv volt -, lásd az
    egykezes verekedést és a csajhoz "odabújást" --- anyai (? nem hülye azért a majom se, így franc se tudja) simogatásért.

Más dolog, hogy utána nem rombolt le egy fél metropoliszt, és mászott fel az a legmagasabb épületre [lásd a horrorok: mindig felfelé menekülés] repülőgép kidobósdiért...
  • Dagohun74
    Megnézve a Kong-ot. Teljesen korrekt kis film. Kíváncsi leszek mit hoznak ki a többiből.
  • darkSectorxxx #96763
    Valahogy én is így vagyok vele, a minap nemrég láttam én is.
    Mindenben osztom a kritikát, max még annyi, de ez szükséges rossz, hogy leszokhatnának már erről a " közeljön a szörny a kamerához és pózol, hogy beletátja a száját "

Itt meg aztán 10 percenként van ilyen.
    Hát meg az hogy a filmben mindig benyomják a zenelejátszót. :)

Ez a film nem is akart komoly lenni szerintem, vagy ha igen akkor meglepődök. :P
  • morcosqtya
    Kong: Skull Island

Sok negatív előkritika után tegnap megnéztem. Egész jó kis mozi volt.
    Kalandos, kicsit bugyuta, de jó látványvilág.
    Öröm, hogy kihagyták belőle a "nagy majom szerelmes lesz a kis ember nőbe" romantikus vonalat.
    Jók a korabeli zenék, szépek a helyszínek, jók a szörnyek.
    Ezen felül nem egy korszakalkotó cucc de megnézhető.
    Karakterek kicsit súlytalanok benne.

7/10.
  • Kandurex
    Baby driver

Az asszonynak nagyon átment, nálam kicsit prüszkölt.

Tudja a gránát, legyen 10/6.5
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.07.01. 19:31:29
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeztek még a "Rabbit Hole" c. filmre?

Ezt írtam annak idején róla:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"[2010] - (imdb) - "Rabbit Hole" / (Engedd el!) - 7/10
    (2017.04.24) (92 perc, amerikai) - Drama

Howie és Becca 8 hónappal korábban elveszítette a 4 éves fiukat, és az életük azóta hétköznapok sora a Pokolban. Mindenhonnan Danny köszön vissza, és körülöttük mindenki a megszületendő és már megszületett gyerekével / gyerekeivel van elfoglalva, eltelve.
    A pár megpróbál terápiás úton, csoportba járva túllépni a dolgon, de részben nem is akarnak, részben nem is lehet: túl friss még a seb.
    Közben meg - nem 100%-osan véletlenül - Becca összefut a fiatal gázolóval, aki egyetemre jár, és el kezdenek találkozgatni, beszélgetni... többek között a párhuzamos univerzumokról... és hogy mi s miért történt azon a napon...
    Jason elárulja, hogy egy képregényt rajzol és ír éppen. A címe: Rabbit Hole.
    A férj és feleség kapcsolata, a rokonok, barátok és idegenek viszonya a tragédiához (elárulom, ahogy ez lenni szokott: ők gyorsan túlléptek rajta), amiről szól... meg a túlélésről...

//Nicole Kidman a 40-es éveinek elején... hm, fincsi volt (nem mintha mostanság nem lenne az, közelebb az 50-hez). Nélküle az egész film nem működött volna (meg a produceri munkája nélkül sem).
    Aaron Eckhart és Dianne Wiest hozták a kötelezőt. Aki igazán érdekes karakter volt az nem más, mint Jason (Miles Teller). Ő volt az a személy, aki az egészet okozta, és aki egyszerre volt csendesen őrlődő és bűnbánó kívülálló, és a film katalizátora azzal, hogy Beccával beszélgetni tudtak.
    //Ha lehet és szabad egy lassú folyású, mély fájdalomról szóló filmet kedvelni és ajánlani, akkor én azt teszem - érdemes megnézni."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nos, Miles Teller kapott egy frankó főszerepet a "Thank You for Your Service" háborús drámában. Itt a trailer:

Talán így köszönik meg a VALÓDI veteránok munkáját is? :)

• bcrics
    Ez megvan?

wall
  • kutyakiki81
    All eyez on me (2017)

A Notorious film nagy kedvencem, bíztam benne, hogy ez is hasonló színvonalú lesz. Sajnos egy kicsit elmarad tőle, de így is remek darab.
    Egy dolog zavart nagyon, a film első felének szerkezeti felépítése, de az alakul ahogy a történet utoléri magát.
    Jópár olyan jelenet van, ami libabőrt okozott, pl. California Love felvétel, House of blues koncert, de az Ambitionz az a ridah keverése is emlékezetes marad.
    Az a gond, hogy egy ilyen figurának mint 2Pac kevés a 140 perc játékidő. Úgy érzem sok minden kimaradt. Keveset tudunk meg a fiatalkoráról, azt a részt túl gyorsan lezavarják. És szerintem az anyja és a Panthers is kaphatott volna nagyobb szerepet. Szerintem egy 5-6 részes Netflix sorozat kellett volna ennek a sztorinak.

8/10
  • Blasta
    Na, már ezt sem kell megnéznem, remek
  • hiper KOCKA
    Mine 2017

Forró homok, 40 fok árnyékban, még több forró homok... ez a környezet. Szereplők: 2 mesterlövész, akik füstösképű arab testvérekre mentek vadászni a sivatagba.
    A küldetés jó szokás szerint nem sikerül... de a konkrét cselekmény mégsem akkor kezdődik mikor a baka le akarja szedni a célpontot, még csak nem is akkor mikor menekül, hanem akkor amikor megáll mint a cövek.

Ugyanis aknára lépett a muki... eddig még semmi gond, a trükk akkor kezdődik ha felemeli róla a lábát... na és itt jön a tökéletes gebasz helyzet... ha rátalálnak az allahozó köcsögök, egy mozdulatlan célpontot még egy vak kisfiú is eltalálna, ha jön a homokvihar (mert jön) az necces lesz, és ha lemegy a Nap, mindenféle geci állatka jön elő trollkodni hősünkkel.

Nem beszéltünk még a kiszáradásról, a lehetetlen testtartásról amiben napokig állni kell, és még nem utolsósorban a megőrülés is fel szokott merülni ilyen helyzetekben. Majd aztán emberünk kap egy tényleg megnyugtató infót rádión a felettesétől... van egy kis esélye a túlélésre, ha megcsinálja azt a veszélyes műveletet amit ilyenkor alkalmazni kell: a bakancsot rögzítjük a talajhoz az orránál és a sarokrésznél valami vékony hegyes cuccal, majd kivágjuk a lábat a lábbeliből, gödröt ásunk oldalt, és gyorsan belevetődünk a gödörbe... így a rögzítés miatt az akna szerkezete kis fáziskéséssel érzékeli a terhelés megváltozását ami elég lehet ahhoz hogy talán ne szakítsa darabokra szerencsétlen flótást... ilyen javaslat után én is "bazdmeg"-el köszönnék el a nagyfőnöktől.

A felmentősereg természetesen kurva soká érkezik meg, szóval teljes a káosz hősünk fejében, mert azt se tudja mit csináljon... marad még olyan lehetősége is hogy fejbelőjje magát, dehát az a biztos vég, míg az aknánál csak 99% az esély hogy belemurdel. Ami kurva szar, hogy még leülni sem lehet... egy szóval izgalmas film, jó sok feszültséggel, a vége meg konkrétan agyfasz... nekem pont ebbe a kánikulába kellett néznem, már a látványtól is hőgutát lehet kapni.

7/10
  • Zephyr Retiring
    Még mielőtt teljesen áttérnénk a "Filmek amiket már várunk!" témakörre..
    ..gyorsan megnéztem a Ricki and the Flash (Dübörög a szív) 2015 IMDb-t..

A párom megjegyezte, hogy ez a szinkronhang totál nem illik Meryl Streep-hez, amire én meg azt válaszoltam,
    hogy a nyálas, nyakkendős apafigura szerep meg totál nem illik Kevin Kline-hoz

Persze az előítéleteket félretéve, szerintem egy vagány, öregedő, de lelkében nagyon is kamasz rockzenész csaj ha magyarul beszélne, pont ilyen rekedtes hangon szólalna meg, mint Ricki. És ha valóban olyan karót nyelt férje lett volna mint Pete, tuti, hogy akkor is elváltak volna, annyira különbözik a világnézetük.
    Mamie Gummer-t (Meryl lányát) mindenki dicsérte aki látta eddig. Ezek szerint csak nekem volt unszimpatikus
    Mármint a játéka. Pont mint anno Jockey Ewing alakja, csak nőben.
    Egy picit valóban lehetett érezni, hogy nem élték bele igazán magukat a szerepbe a színészek, de ez van.
    Azért a zene kárpótolt. Csak hogy valami pozitívat is mondjak hirtelen..
    A végén meg az a jelenet tette be a kulcsot nálam a zárba..
    ..amikor a mindvégig undok és elégedetlen lány felkel az asztaltól és vidáman táncra perdül, sőt nem csak ő, de minden karót nyelt töketlen aki ki nem állhatja egyébként a rock 'n rollt, de most (persze csak a rendező kedvéért) őrjöngve rázni kezdte magát, hogy milyen kurva jó is ez a zene, amit két perce még rühelltek..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.30. 07:53:09
  • Tyler1
    Na jó, ez jó pofa lesz így első blikkre :D

• Ainz
    Kint a második rövidfilm amit Neil Blomkamp készített. Nagyon fasza lett!
  • CSOCSO
    Pierce teljesen kulturaltan nez ki. (Szerintem)
  • CSOCSO
    Rush Hour es Shanghai Knights filmek teljesen jok voltak. Mondjuk azon most kiakadtam, hogy az elso Rush hour film az majdnem 20 eves
  • LasDen #96750
    Gold (Arany)

Egész fasza film lehetett volna, de valahogy az egész annyira nyilvánvaló volt, hogy számomra elrontotta egy kicsit az élményt. McConaughey megint jó alakítással jött, de szerencsére a Ramirez fazon is rendesen oda tette magát. Viszont a női karakterek nagyon biodiszlet státuszba süllyedtek a végére. Pedig azért Bryce Dallas Howard szerintem többet érdemelne, még ha jó is őt nézni. Csak a kiszámíthatóság ne lett volna és akkor tényleg élveztem volna...

6/10
  • Kandurex
    A 007 -es se nagyon fiatal már :(
  • ReszegKoldus
    Nekem a másik kettő is tetszett...valamennyire :)
  • Dynamic
    Az első filmje az utóbbi kb. 15 évben, ami érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    63 évesen senki sem nézhet ki fiatalnak.
  • CSOCSO
    csodalkozom, hogy ez meg nem volt berakva. Szegeny JC nagyon oreg mar :(
    Mindenesetre jobbnak igerkezik mint a legutobbi filmjei.

masik film.meh...

"de van maaasiiik!" Ez erdekelne talan a legkevesbe
  • SzinesGeza
    Anno az első részben én Maggie Madsen (Rachael Taylor)-t írtam volna főszereplőnek.
    Aki aztán persze összejöhetett volna Mikaela-val. ;)
  • BaliBoy
    Van benne kamasz szereplő, de annyira nagyon sok szerepe, szövege nincs, és azok sem idióták vagy idegesítőek szerintem. Olyan karakter mint amit Síla leböf játszott, nincs.

Most, hogy ezt végig írtam jutott eszembe, hogy van benne egy fekete bőrű karakter, akinek elég idióta megszólalásai vannak, de annyira keveset szerepel, hogy túl lehet rajta lépni. Már a nevére sem emlékszem.
  • SzinesGeza
    Vécicki karakterénél rosszabbat nem nagyon tudok elképzelni. :)
  • LasDen #96741
    de van. Meg aztán mindenki idegesítő és idióta. Kivéve Hopkins...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.06.27. 19:00:54
  • SzinesGeza
    Ha nincs benne idióta, idegesítő, kamasz főszereplő (Szem Vécicki) akkor csak jobb lehet mint az első három. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor még:

"Shot Caller" - imdb --- (Nikolaj Coster-Waldau)

ami számomra nagyon hasonlít erre a filmre:
    "The Prison" - imdb --- (Han Suk-Kyu)
    (ez utóbbit mindenképp megnézem)

"American Made" - igaz történet alapján - imdb --- (Tom Cruise)

A "The Equalizer" végjátékának egész filmre kinyújtott változata:
    "Security" - imdb --- (Antonio Banderas)
  • BenedekFeco
    Hmmm, jónak tűnik

• Zephyr Retiring
    Isten hozta, őrnagy úr! (1969) IMDb

Részemről, nekem ez tetszett. Aki beéri ennyivel, az tovább is görgethet..

Aki viszont szeret olvasni és kíváncsi egy részletesebb szakvéleményre a film kapcsán, az elolvashatja
    Vajdovich Györgyi az ELTE Filmélet és filmtörténet szakának adjunktusa velősebb véleményét is.

Én ezt a hibátlan jellemzést, csupán két exkluzív fotóval egészíthetem ki.
    Csak túrázgatunk az Eger környéki hegyekben, amikor egyszer csak ez bukkant elő a semmiből:

Szerintem nem is kérdés, hogy mi volt az első film, amit azóta megnéztem..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.27. 10:39:25