[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Még mielőtt teljesen áttérnénk a "Filmek amiket már várunk!" témakörre.. 
..gyorsan megnéztem a Ricki and the Flash (Dübörög a szív) 2015 IMDb-t..
A párom megjegyezte, hogy ez a szinkronhang totál nem illik Meryl Streep-hez, amire én meg azt válaszoltam,
hogy a nyálas, nyakkendős apafigura szerep meg totál nem illik Kevin Kline-hoz
Persze az előítéleteket félretéve, szerintem egy vagány, öregedő, de lelkében nagyon is kamasz rockzenész csaj ha magyarul beszélne, pont ilyen rekedtes hangon szólalna meg, mint Ricki. És ha valóban olyan karót nyelt férje lett volna mint Pete, tuti, hogy akkor is elváltak volna, annyira különbözik a világnézetük.
Mamie Gummer-t (Meryl lányát) mindenki dicsérte aki látta eddig. Ezek szerint csak nekem volt unszimpatikus
Mármint a játéka. Pont mint anno Jockey Ewing alakja, csak nőben.
Egy picit valóban lehetett érezni, hogy nem élték bele igazán magukat a szerepbe a színészek, de ez van.
Azért a zene kárpótolt. Csak hogy valami pozitívat is mondjak hirtelen..
A végén meg az a jelenet tette be a kulcsot nálam a zárba..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..amikor a mindvégig undok és elégedetlen lány felkel az asztaltól és vidáman táncra perdül, sőt nem csak ő, de minden karót nyelt töketlen aki ki nem állhatja egyébként a rock 'n rollt, de most (persze csak a rendező kedvéért) őrjöngve rázni kezdte magát, hogy milyen kurva jó is ez a zene, amit két perce még rühelltek..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.30. 07:53:09