106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    az nem azt jelenti, hogy láttad is
  • PResident Evil
    azt írtam megvan...
  • zaki
    még nem láttad?
  • CSOCSO
    Amcsi pite 3 nekem tetszett... tök ari volt:9 a buzi báris rész meg rendesen büntetett:) főleg a zenék:)))))))))))
  • PResident Evil
    most nézzem meg ?
  • CSOCSO
    hja, nekem is fájt:)))))))
  • zaki
    kíváncsi vagyok a véleményetekre a filmmel kapcsolatban
  • konoko
    Érdekes egy film. Az ember a végén úgy áll fel, hogy még nézte volna 1-2órán keresztül, de 2 hét mulva már alig emlékszel rá.
  • PResident Evil
    megvan...
  • Sephi
    LXG - The League Of Extraordinary Gentlemans : ha' vazz... ekkora baromsagot reg nem latott a vilag... oszinten. Szal jol volt megcsinalva es otletes volt de a story suxx es hat ilyen dolgok hogy nagy vampir a csaj es erted napsutesben ott all azert kicsit gaz... na de lehetne meg sorolni a dolgokat... szerintem 1/10 a muvi :(
  • zaki
    Kapj el ha tudsz c. filmet látta valaki?
  • PResident Evil
    Transporter-ben csak az autós jelenetek tetszenek mert francia ugyebár...
  • dikki*yysw
    Szövetség: életem legrosszabb filmje, egy EGÉSZEN HIHETETLEN, brutálisan szar, értelmetlen képhalmaz.

Botrányos, hogy ez a film létrejöhetett, és ha már így alakult, létezhet. 1/10.

Transporter: ha az ember elfojtja egy kicsit a valóságérzetét (nem Szövetség-szintre), nagyon jól szórakozhat. Állati jó bunyó, akció, minden ami kell.

Cube2: ennyire sajnos nem vagyok elvont. Azért örülök, hogy megnéztem.
  • PResident Evil
    ehhh Álomcsapda egy lol film... eleje jó, vége szar...
  • konoko
    Végre eljutottam moziba, és megnéztem a Karib Tenger kalózait. Istenjó a film. Annyira bejött, hogy rá pár órával ismét megnéztem. Életemben másodjára történt ez meg - szinte egymás után kétszer ugyanazon filmet. (a másik ilyen az Amelie csod. élete volt). Maga a történet mondhatni a szokásos Pirates! és Monkey Island sorozat egyveleg, indián/woodoo átkokkal, szellemkalózokkal, azték kincsekkel, kormányzó lányka rablással, kocsmázással, Tortuga-val a kalózok fellegvárával(ami mellesleg a franciák egyik legbiztosabb pontja volt a térségben, mégsem volt egy darab francia zászló sem a filmben=)), és ami a legjobban teccett benne, soksok apró, feketehumor, szójáték vagy pillanatnyi helyzetkomikum. Amióta játszottam anno a Monkey Island első részével, azóta vártam egy ilyen filmre. Remélem lesz folytatása, és nem valami pénzért összedobott gagyi.

Ami a szinészek játékát illeti, már csak azért megéri megnézni a filmet - aki még nem tette volna - hogy Johnny Depp alakitását megnézze. Szerintem fantasztikusan nagyot alakít, messze a legjobb az egész filmben az ő "idióta" karaktermegformálása. Kár lenne ezt a "karaktert" csak egy filmre leszerződtetni...
  • Augustus Gigo
    NEKEM is nagyon bejött, pláne a vége!
  • Jano
    Ja, asszem CSOCSO linkelte be egyszer, nekem bejött. :D
  • Augustus Gigo
    vagyis ITT! előző nem jó link!
  • Augustus Gigo
    The PIZZA-Matrixot láttam előbb, nagyon brutál letölthető ITT!
  • Augustus Gigo
    igen ezeken kívűl meg kifújt, nem tom én unatkoztam egy kicsit, a történet nem nagyon fogt meg, talán ha nem let bvolna benne a fantasy szál/nincs semmi bajom vele, de inkább lenne történelmi/
  • zaki
    trükköket akartam írni :)
  • zaki
    Én most néztem meg a Karib tenger kalózait, jól szórakozam rajta, egyszer érdemes megnézni, jó poénk vannak benne, jól meg vannak csinálva atrökkök, a főszereplő csajszi elég jó benne
  • Augustus Gigo
    Jó volt benne, hogy:
    - az alapötlet (bár fiktív) de nagyon jó
    - Hitlert tényleg lúzerként ábrázolja
    - Van néhány hihetetlen/zseniális párbeszéd: "Bemutatom Adolf Hitlert."
    "Nem ismerem."
    - A Margitsziget szép benne, mint mindig

Rossz:
    - a film kiforratlan
    - se füle/se farka, Max és Hitler kapcsolata végig felületesnek hat
    - a két darab IKEA lámpa Max lakásában eléggé durván hangulatgyilkos (főleg, hogy nálam otthon is ilyen van
    - A Hitlert játszó színész jó, de néha erőltetettnek hat a játéka.
    - a 20-as évek Németországa nem így nézett ki. Ennél sokkal lepukkantabb, koszosabb volt.
    - MIÉRT KELL ANGOLUL KIÍRNI DOLGOKAT EGY NÉMETORSZÁGBAN JÁTSZÓDÓ FILMBEN?

• Evil
    hat ha lenne feliratom hozza :(
  • Augustus Gigo
    MAXot látta már vki negyon jó film!
  • Bandew
    Megnéztem a Szövetséget. Nem volt túl jó, de egyszer meg lehet nézni.
    5/10
  • Ramza
    Azt barátocskám szétbasztad :)
  • Gery1980
    Tényleg, ki is ment a fejemből, pedig mondtad.Akkor ezt a hiányzást most igazoltnak vszem, de 14-e után csapunk egy fergetbulit:D
  • Ramza
    Tündér vagy cimbi, de okt. 14-i vizsgáig tényleg nem merem leamortizálni magamat (gyak. egész héten csak a holnapi napom lenne szabad tanulásra, és nem akarok félholt lenni).
    Utána ígérem összedobunk valamit, dzsí!
  • Ramza
    A mama valóban hatalmas volt :D
    Amúgy szvsz eki volt, nem speed. Vagy tévedek?
  • Gery1980
    Ramza G!Nincs ma kedved eljönni egy Jazz And Bass bulira?
  • Ramza
    Minden mondatoddal egyetértek, és örülök, hogy végre más is észrevette az "emberré vált hobbit-gyereket" :D
  • Jony
    Alienből finanszirozhatnának már egy részt ami arról szól, hogy elfoglalják a bolygónkat. Könyvbe ezt már leátszották és egyáltalán nem rossz a story.
  • Jony
    Rám nagy hatással volt mert úgy töltöttem le és nem is sejtettem mi lesz. Maradjunk annyiba, hogy egyedi film hasonlót még nem láttam. A heroin igazi arcát pedig igen jól szemlélteti és nem csak történeti hanem vizuális úton is. A legnagyobb persze a mama a speed és a hűtőszekrény.:D
  • Jony
    Aki olvasta a könyvet annak elsőre mindenképp csalódás volt a két torony. Ugyanis ott nem Gandalf és a Rohirok mentik meg Helm szurdokot, hanem az erdő. Valamint nem jól sikerültek a lovasvégi jelenetek, valahogy túl szinházias főleg ahogy azt a buzogányt kifestették. Azt meg aztán végképp nem értem, hogy csata közben minek ilyen hülye kisbabafejeket bevagdosni, arról nem beszélve, hogy az egyik gyerek akit bevágtak az már az első részben is szerepel amikor Gandalf mesél szóval nem tudom hogy került oda. Mi ezeket a haverommal csöveseknek neveztük el a filmbe és amikor megjelentek szétfáradva mondtuk na megint itt vannak a csövesek.:D Ráadásul ezért a sok csövesért megy a nagy harc.

Aztán minél többször láttam annál jobban megbarátkoztam vele, nem rossz kis film de lehetett volna sokkal jobb. Az első rész után csalódás annak aki a könyvet olvasta mert könyvben az első rész gyngébb és a második büntet a filmeseknek épp forditva sikerült.
  • Galy
    na mi van a véresmasszás filmes topikkal? :)
  • Ramza
    Az tényleg nagyon jó film, de nem mindenben hiteles, és ráadásul nem csak a heroinról szól.
    Arról nem is beszélve, hogy a Rekviem ugyanazt a témát nem képes olyannyira naturalisztikusan megragadni (bár igyekszik, és ahhoz képest, hogy amerikai film, nagyon tisztességes munka!) mint a FAGF.
    Persze ez csak én véleményem, a Felhőket nyilván sok itteni fórumozó tíz perc után unalmasnak tartaná... (a film 90%-a egy lakásban játszódik két szereplővel)
  • Jony
    Szerintem a leghitelesebb a Requiem egy álomért.
  • Ramza
    az bizony lol film a javából :)
  • Ramza
    " Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyűrűt.:-)"

Azért erre muszáj rákérdeznem: ezt mennyire írtad komolyan?
    Arról hallottál már, hogy ez egy könyvadaptáció, aminek három része van?