[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
konoko #6970 Végre eljutottam moziba, és megnéztem a Karib Tenger kalózait. Istenjó a film. Annyira bejött, hogy rá pár órával ismét megnéztem. Életemben másodjára történt ez meg - szinte egymás után kétszer ugyanazon filmet. (a másik ilyen az Amelie csod. élete volt). Maga a történet mondhatni a szokásos Pirates! és Monkey Island sorozat egyveleg, indián/woodoo átkokkal, szellemkalózokkal, azték kincsekkel, kormányzó lányka rablással, kocsmázással, Tortuga-val a kalózok fellegvárával(ami mellesleg a franciák egyik legbiztosabb pontja volt a térségben, mégsem volt egy darab francia zászló sem a filmben=)), és ami a legjobban teccett benne, soksok apró, feketehumor, szójáték vagy pillanatnyi helyzetkomikum. Amióta játszottam anno a Monkey Island első részével, azóta vártam egy ilyen filmre. Remélem lesz folytatása, és nem valami pénzért összedobott gagyi.
Ami a szinészek játékát illeti, már csak azért megéri megnézni a filmet - aki még nem tette volna - hogy Johnny Depp alakitását megnézze. Szerintem fantasztikusan nagyot alakít, messze a legjobb az egész filmben az ő "idióta" karaktermegformálása. Kár lenne ezt a "karaktert" csak egy filmre leszerződtetni...