[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jony #6950 Aki olvasta a könyvet annak elsőre mindenképp csalódás volt a két torony. Ugyanis ott nem Gandalf és a Rohirok mentik meg Helm szurdokot, hanem az erdő. Valamint nem jól sikerültek a lovasvégi jelenetek, valahogy túl szinházias főleg ahogy azt a buzogányt kifestették. Azt meg aztán végképp nem értem, hogy csata közben minek ilyen hülye kisbabafejeket bevagdosni, arról nem beszélve, hogy az egyik gyerek akit bevágtak az már az első részben is szerepel amikor Gandalf mesél szóval nem tudom hogy került oda. Mi ezeket a haverommal csöveseknek neveztük el a filmbe és amikor megjelentek szétfáradva mondtuk na megint itt vannak a csövesek.:D Ráadásul ezért a sok csövesért megy a nagy harc.
Aztán minél többször láttam annál jobban megbarátkoztam vele, nem rossz kis film de lehetett volna sokkal jobb. Az első rész után csalódás annak aki a könyvet olvasta mert könyvben az első rész gyngébb és a második büntet a filmeseknek épp forditva sikerült.