106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #8217 Biztos rosszul írom a nevét: Aaliyah közvetlenül a második rész forgatása előtt, valamint az orákulumot játszó színésznő közben.
Ezen kívül volt Carie-Ann Mossnak egy több hónapos lábtörése is, ha jól emlészem, a forgatás kellős közepén. -
hmmm... én tegnap láttam egy previewt a dawn oft the death(?)-ról... és kérdezném, hogy amcsiknak miért kell mindent koppintani, amerikásítani, elbaszni?
Ezt gondolom a "28. napon" inspirálhatta úgyhogy már előre félek...de persze nem úgy :))) -
Igen, sajnos ez is olyan mint a többi szakma...pénzhajhász.
Pedig valamilyen szinten ez művészet, és nem a pénzről kellene, hogy szóljon, de sajna ez van.Ezért nem is törődöm én soha a háttérinfókkal, a film körüli botrányokkal meg magyarázatokkal.Vagy tetszik vagy nem, ilyen egyszerű az egész:) -
semmit nem változtat...ugyanakkor már unalmas hogy ma már mindenki trilogiát akar, két év mulva meg majd kiderul mikor már a bad boys 3-at nézzuk hogy már az első résznél trilogiának tervezték, csak ugye nem voltak biztosak a sikerben... naná -
He?
Ramza: "A második-harmadik részt egyben forgatták, és azért ilyen későn, mert millió probléma közbejött (erről sok helyen lehet olvasgatni, halálok, színészcserék, balesetek, stb., el is húzódott)" -
alija -
az orákulum -
Igazándiból azt nem értem, hogy mit változta az egészen az, hogy előre tervezett volt-e a folytatás vagy nem?
Ha tetszett akkor örüljön neki az ember, gazdagabb lett egy újabb élménnyel, ha pedig nem, akkor sajnálja, hogy megnézt a folytatást, és legközelebb majd óvatosabb lesz az ilyen nagy nevekkel. -
kb annyit még hogy ha előre betervezték a 2-3-t akkor legalább vmi tartalma lett volna a 2-nek mert szerintem elég gyenge volt egy folytatásnak, 3rol még nem nyilatkozom :) -
Ki halt meg?
-
ha nem tünt volna fel a legtöbb film manapság ugy ér véget hogy esélyt ad egy folytatásnak, ocska hollywoodi trükk, 72-es IQ felett ez bárkinek feltünik, de ne menjunk át személyeskedésbe, ok?
MTV Music Channel-en nyilatkozták abban a több mint félorás szösszenetben ami a filmről szolt (2-3), és kb 10x leadták... -
Ramza #8206 "a szereplők azt nyilatkozták hogy finguk sem volt a következő részekről"
Én ezt soha nem olvastam sehol. Arról nem is beszélve, hogy 72-es iq felett felismerhető, hogy az első rész végén nincsen vége a történetnek, csak megmutatták a jéghegy csúcsát...
"miért nem forgatták le egyszerre, miért volt ez a nagy szünet?"
A hármat azért nem forgatták egyszerre, mert a szinte ismertelen W-ék nehezen tudtak volna összekaparni bárhonnan is annyi pénzt, hogy meg lehessen ezt csinálni. A WB-nak az volt a feltétele, hogy ha sikeres lesz az első, akkor ad pénzt a második-harmadikra is. A többit ismerjük. A második-harmadik részt egyben forgatták, és azért ilyen későn, mert millió probléma közbejött (erről sok helyen lehet olvasgatni, halálok, színészcserék, balesetek, stb., el is húzódott)
"most meg fél év sincs a 2-3 között..."
Ahogy az a kezdet kezdetén volt tervezve... -
kár hogy a szereplők azt nyilatkozták hogy finguk sem volt a következő részekről, szal nem hiszem hogy tervezték, márcsak azért sem mert akkor miért nem forgatták le egyszerre, miért volt ez a nagy szünet? most meg fél év sincs a 2-3 között... -
azért elbujni nem nagyon bujhat, a végén a nightvision jelenet az egyik legjobb a filmtörténetben....persze hetedik nagyon király. -
Engem nem érdekel, hogy milyen indíttatásból készült el, nekem is nagyon tetszett.Maga a megvalósítás nem, mert sok helyen túlzó volt, és erőltetett(kizárólag a képi megjelenítésre gondolok), de a sztori remekre sikeredett, és leásott a téma mélyére.
Soha nem érdekelt, hogy milyen effekteket használtak a 3 rész alatt, lezarom.Az csak a vizuális része, de a film nem attól nagyszerű. -
Ramza #8202 Persze, én is szándékosan túlzok csak, isteni film volt az, és tényleg nagyon "mély"!
Egész egyszerűen csak arra akarok rávilágítani, hogy úgy érzem, sokan azért utasítják el a harmadik részt, mert nem ad kész válaszokat. Az első rész adott, így szép kerek volt, semmibe nem lehetett belekötni. A harmadik rész sokak számára azért nem lesz kerek, mert értelmetlennek tartja. Holott szerintem ez egész egyszerűen "kényelmesség". -
Igaz, hogy nem kellett gondolkodni, de gondolatébresztő volt az M1:) -
Ramza #8200 De mondok más példát:
M1 - úgy szopnak le, hogy csak a makkod tetejét nyalogatják
M3 - tövig furulyáznak
(ebben az összehasonlításban a M2 azt hiszem a fitymafűrész lányoknak felel meg :) -
Ramza #8199 Pedig nagyon egyszerű:
M1 - nem kell gondolkodni
M3 - kell gondolkodni
:D -
Ramza #8198 Volt egy Total film nevű nagyszerű filmes újság évekkel ezelőtt. Abban olvastam előszőr a mátrixról, azon a nyáron, amikor bemutatták. Még azelőtt, hogy előszőr láttam volna a filmet, már leírták, hogy a második-harmadik rész két év múlva fog érkezni, és majdnem egyszerre mutatják majd be. -
Igen, én is megkérdőjelezem, hogy tervezték-e a folytatást, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem.Gondolom mikor látták, hogy mekkora sikert aratott a Matrix, vérszemet kaptak.Sajnos tipikus jelenség:(
De ha már megcsinálták, akkor semmiképp nem választhatjuk szét a részeket, mert talán az első az, ami önmagában is megállja a helyét, de azzal, hogy folytatták a sztorit, már nem létezik olyan, hogy "első rész"
Már leírtam egyszr, hogy a történtek alapján, az első csak egy bevezetés volt, ahol megismerkedhetünk magával a világgal, és több szereplővel, de ne mondja nekem senki, hogy mikor a végén Neo legyőzi saját korlátait, és szimbolikusan felrepül, jelezvén, hogy bármit megtehet a rendszerben, nem gondolkodott mindenki tovább.Ilyen formában nem tekinthettük lezártnak a témát, sőt, még a 3 rész után is maradtak nyitott kapuk és miértek...
Azon lehet vitatkozni, hogy kinek mennyire tetszett, de tény, hogy a 3 rész alkot egy egységet. -
ja, hát és a Jackie Brown 

-
jaja, a Hetediket előző héten néztem meg én is. régebben láttam (több éve), de nagyon nem emlékeztem rá, de a lényegre igen, de viszont így is szétizgultam magam a filmen, annyira pörgős, izgalmas, és brutális. sztem is a kategóriájában az 1ik, hanem a legjobb -
Ebben igazad van szerintem.
A Reloaded-et 20 percesre is megcsinálhatták volna. 10-10 percet hozzárakva a M1 végéhez meg a M3 elejéhez. Kész. -
Ez hülyeség.
Azért nem kezelem egyként, mert 3 mozijegy árát kérték el érte. Ennyi.
Ezzel az erővel a SW 1-2-4-5-6-ot is kezeljük már egynek...
Ezzel nem értek egyet. Egy sztori folytatása a matrix 2-3 és nem vagyok benne biztos, hogy (ellentétben a SW-szal) alapból ilyen hosszúra írták a sztorit... -
Nekem nem is letezett Matrix Reloaded. Szerintem absolute semmi ertelme nem volt megcsinalni. A Matrix kettoben harom olyan dolog volt amifontos , es azt siman betehettek volna a harmadik vagy az elso reszben ami egy plusz felora lehetett volna. Az elso Merovingian bemutatasa aki ugye erdekes szerepet jaccik. Aztan Smith ugynok fejlodese es vegul Neo fejlodese. A harmadik resz ( ennek a harom dolog hijan) siman oszekotodhetett voln az elso reszel es eleg lett volna boven ket reszt csinalni harom helyett.
Senki sem ertette meg telyesen a Matrix Trilogiat. Mindekinek mas mas a velemenye es a elkepzelese mirol szolt. Akarkit kerdeztem meg mindeki mas magyarazott hogy o mit ertett. En mondom , felesleges volt a masodik reszt megcsinalni ami ha nem volt unalmas akkor egy Bruce Lee filmre hasonlitott.
A harmadik resz vegso harca az egyetlen olyan jelenet ami nem teccet. Mi ez van Dragon Ball? Ha oszehasonlitjatok az elso es masodik resz harci jeleneteit akkor a harmadik resz-nek kutyafasza.
Igaz a robot vs. ember harcok eszmeletlen latvanyosak voltak!
Blasta! Hogy az a film mekorra baromsag volt baaz :))) Igen az alapotlet jo volt! Az nekem is teccet de sajnos ez mar nem horror hanem vigjatek volt :) -
De miért nem lehet a egészet egyként kezelni?
Ha már így alakult, és 3 részt csináltak, akkor szerintem nincs olyan, hogy 1-2-3...van a Matrix és kész. -
Ja és megnéztem a freddi verszusz dzsézön-t!!!
Bizony!
Szvsz rendben van, sokkal szarabbra számitottam és bejön a sztori is, hogy freddy hozza vissza Jason-t hogy emlékeztesse magára az embereket.
Ötletes.
Csak utána már blamázs az egész. Hogy lehetne megölni 2 halhatatlan lényt? Egyértelmü, hogy felesleges a hosszan tartó verekedést bemutatni, mert egyik se nyerhet....
De egyszer nézhető volt. Freddy poénjai jók voltak :-D
"Black meat" :-DDD -
Nem beszólás, de szvsz aki azt mondja, hogy a Matrix 3 volt olyan jó mint a Matrix 1 azt nem tudom megérteni...
:-) -
Azt a horror topicna írd:D -
én egy fasza horrort néztwem meg hétvégén.... -
Ebben igazad van. Hetedik az alap. A bárányok hallgatnak elbújhat. Nem beszélve a többiről... :-D -
Ramza #8185 Amúgy erős filmes hétvégém volt, megnéztemmég a Hetediket és a Jackie Brown-t.
Kibaszott nagy film mindkettő. őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy stílusában hogyan lehet a Hetediknál jobbat alkotni. Egyszerűen maga a tökéletes thriller számomra. -
Ramza #8184 Tegnap megnéztem megint a Mátrix 3-at.
Úgy döntöttem, hogy módosítanom kell az eredeti 9/10-es értékelésemet. 10/10-re. Nem szoktam ilyet tenni, ez van, életem kb. ötödik 10 pontos filmje.
Egy megjegyzés: eddig simán megálltam, hogy senkinek ne szóljak be, akinek nem tetszett a film, mert ugye saját vélemény, tiszteletben kell tartani, stb. Ezért cserébe elvárom, hogy mindenki kíméljen meg a lesajnáló beszólásokkal, köszönöm, semmi szükségem nincs rá... -
Ramza #8183 Úgy, hogy kb. 40 percnyi ötletet egy 90 perces filmbe tesznek bele :( -
Őrületesen jó film lehet!
És kiváncsi vagyko a folytatására is, a Ninja Exterminator-ra!!! :-dDDDDD -
Egy kicsit off leszek, de nem tudja valamelyikőtök, hogy az eredeti Grinch rajzfilm fellelhető-e valahol?
Bocs az offért! -
2.8/10
LOÁL! -
mennnnymá'
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Balhé rulez!