1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Nekem nem is letezett Matrix Reloaded. Szerintem absolute semmi ertelme nem volt megcsinalni. A Matrix kettoben harom olyan dolog volt amifontos , es azt siman betehettek volna a harmadik vagy az elso reszben ami egy plusz felora lehetett volna. Az elso Merovingian bemutatasa aki ugye erdekes szerepet jaccik. Aztan Smith ugynok fejlodese es vegul Neo fejlodese. A harmadik resz ( ennek a harom dolog hijan) siman oszekotodhetett voln az elso reszel es eleg lett volna boven ket reszt csinalni harom helyett.

Senki sem ertette meg telyesen a Matrix Trilogiat. Mindekinek mas mas a velemenye es a elkepzelese mirol szolt. Akarkit kerdeztem meg mindeki mas magyarazott hogy o mit ertett. En mondom , felesleges volt a masodik reszt megcsinalni ami ha nem volt unalmas akkor egy Bruce Lee filmre hasonlitott.

A harmadik resz vegso harca az egyetlen olyan jelenet ami nem teccet. Mi ez van Dragon Ball? Ha oszehasonlitjatok az elso es masodik resz harci jeleneteit akkor a harmadik resz-nek kutyafasza.

Igaz a robot vs. ember harcok eszmeletlen latvanyosak voltak!

Blasta! Hogy az a film mekorra baromsag volt baaz :))) Igen az alapotlet jo volt! Az nekem is teccet de sajnos ez mar nem horror hanem vigjatek volt :)