1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gery1980
    Igen, én is megkérdőjelezem, hogy tervezték-e a folytatást, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem.Gondolom mikor látták, hogy mekkora sikert aratott a Matrix, vérszemet kaptak.Sajnos tipikus jelenség:(
    De ha már megcsinálták, akkor semmiképp nem választhatjuk szét a részeket, mert talán az első az, ami önmagában is megállja a helyét, de azzal, hogy folytatták a sztorit, már nem létezik olyan, hogy "első rész"

Már leírtam egyszr, hogy a történtek alapján, az első csak egy bevezetés volt, ahol megismerkedhetünk magával a világgal, és több szereplővel, de ne mondja nekem senki, hogy mikor a végén Neo legyőzi saját korlátait, és szimbolikusan felrepül, jelezvén, hogy bármit megtehet a rendszerben, nem gondolkodott mindenki tovább.Ilyen formában nem tekinthettük lezártnak a témát, sőt, még a 3 rész után is maradtak nyitott kapuk és miértek...
    Azon lehet vitatkozni, hogy kinek mennyire tetszett, de tény, hogy a 3 rész alkot egy egységet.