106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Még véletlenül sem a bolygó neve: halál-ra akartak asszociálni:)
Kár, hogy nem láttam.Mármint ezt a szigetest.
-
Az nem az én gondom.
-
starship troopers? még vigjtéknak is gyenge, én semmi mögöttes filozofiát nem láttam benne, :) -
Szex és Lucia
nagyon jó művészfilm, jó színészekkel
el akarok menni arra a szigetre :) -
hát mert csak én vagyok füstös itthon. A nők kikérik maguknak a bűzt... :-) -
Bent miert nem lehet? Igaz nekem ha most bealitana a nagyanyam akkor feloras mise utan megszagoltatna velem az en szombamba talhato szkereny oszes rihajat mert alitolag belejukmegyen a cigi fust
-
De a rossz az KÉT ESSZ!!!! :-D -
meg az Rkélyen, de oda már kabát kéne... -
Az se rosz :) -
ott lehet csak smoke-olni... -
Me' mit fozol? -
a konyha 1 nyö akart lenni, csak duplára sikeredett véletlenül... :-D -
Genya :D
Nekem marad a konnyha... -
En nem mert meg meg akarom nezni a SWAT-t :) -
ATTTTYAÚRISTEN!!! Már ennyi az idő! Megyek csicsikálni, mert holnap megint elkések a suliból. :P -
En nyitott ablakkal csinalom es ugy fel vagyok oltozve mintha kint lennek :PPP -
LOL -
Ezek szerint Te túl érzelmes figura vagy! -
A Titanic tényleg jó volt, akárki akármit mond. Csak nem mertem beírni ide a véleményem, de Sephi bátorításának hála sikerült. :D -
Én is érzékeny emberke vagyok ÉS EZT ÚTÁLOM MAGAMBAN!!!!!!!!!!! :-)))))))
(most komolyan)
Na megyek cigizni a hideg erkélyre
(ez is komoly) :-D -
A csillagközü invázó pl. NEKEM nem jelentett semmit.
Láttam én benne a fricskát, de olyan szinten volt eldugva, hogy valahogy nem tudtam a "vicces" vagy kifigurázott jeleneteken rácspni a térdemre, hogy
"ejjjjj, dejó ez"...
Amúgy ha már itt tartunk, akko KILL BILL.
Akinek gőze nincs Tarantino munkásságáról, az bután bámul maga elé, nem értve miről is van itt szó :-DDDDDDDDD
(by Laár andárs)
Aki vágja, az meg belül élvezkedik, hogy milyen fasza filmet lát és Tarantino miből tud várat építeni... -
Jah hat hogy megertsel engem.
Amikor a Titanicot neztem 1998-ban a vegen nem mertem kimennia mozitermbol mert feltemhogy melglatjak hogy sirtam.
En a Beautiful Mind filmnel aszem negyszer sirtam el magam es a film utan harom orat ugy megvoltam hatodva hogy nem lehetett hozzamszolni.
Imadom Mike Oldfield zenejet minden album megvan de ezzel szemben imadom a Rammstein egy ket szamat es a Thater Of Tragedy-t is.
Verseket irok es meseket kozbem imadok pusztitani a huje Ps2- jatekaimban.
Vegyes ember vagyok igy van. Es tudok ertekelni egy filmet tiszta erzelembol!
Es bant igenis bant hogy ha azt a velemenyt alkotjak rolam hogy muveletlen fasz vagyok es izelstelen is. Es mindezt azert mert paran nem ertenek egyet velem! Pahh -
Na ejtsük a témát, és inkább nevessünk egy jót, hogy az egész vita abból robbant ki, hogy Schwarzenegger jó színész-e vagy sem. :DDD -
Mármint a JC2-ben. -
S.W.A.T-ot láttam jo volt...föleg olyan finom kis csajjal akivel voltam.. -
Igen, én is éreztem, hogy kissé sántít, de azért levágta mindenki a lényeget... :-D -
swari=swarci -
Mennyien leanyázták a Csillagközi inváziót, pedig egyszerűen zseniális film, csak valaki a sablont nézi, az egyszerű felszínt, és nem látja az igazi értékét, ami egy jó kis vígjáték.
Nem mondom, hogy így van-e, de lehet, hogy Sephi mást látott ebben a filmben, mint Ramza.
A zenével felhozott példa szerintem nem volt rossz, de nem teljesen fedte a valóságot. Az addig ok, hogy senki nem kérdőjelezheti meg Mozart zenei teljesítményét, de attól még neki lehet más a nagybetüs ZENE. A filmnél azért máshogy van. Egyszerűen valakinek ez tetszik, valakinek az. -
Ez volt régen.
Manapság már elég, ha ennyit benyögnek:
"jah, és swari jó szinész" :-DDDDDDDDDDD
Azért ez nem ugyan az mint ami régen volt!!! ;-) -
Ezert vagyuok kiakadva!!! Semmi masert!! -
Világos! -
"Neharagudj, hogy gondolod ezt?"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
Nem nem! Inkabb aztirjak itt hogy "De allat vagy neked az teccet? Hat te nagyon bunko lehecc!"
Ezert van ez Blasta!!!! -
Végig rendes voltam, csak nem tűnt fel, mert azt hitted baszogatlak, pedig nem.
Ejtsük a témát...
A "THEY" TÉNYLEGMEGAHIPERFOS film volt!!!!!!!!!!! :-DDDD -
Furin alitold elo a helyzetet. Mindgyart azondod koszonyem meg hogy regebben ugy leegettel hogy azota is sok ember itt az SG-en tiszta hulyenek gondol engem.
En megmondom neked az oszintet. En erzem bazz hogy te nem rosz ember vagy Blasta es van benned joakarat es mostanaban kezd elojonni ugyhogy ez jo jel.
Es igenis kerekbelole mert a Swarcis temat lezartad es megertettema kulombseget. Csak ne ird ugy hogy besertodjek mert lehet en ertelmezem roszul. -
Te srác, ez nem háború!!!
Ez egy vita. Vita pedig akkor van, ha nem egyeznek a vélemények.
Ez van.
Ha leírod a véleményed egy filmmel kapcsolatban, készülj rá, hogy visszakérdeznek: Neharagudj, hogy gondolod ezt? -
Vagom. en ertem es latod bazzad meg tudsz te rendes is lenni ha akarsz.
Ramza-val semmi bajom nincs ki mondta ezt?
Jo akkor mostantol megprobalok kicsit jobban odafigyelni arra amit leirok.
De te is meg a tobiek is probajatok mar bazz baratsagosabbak lenni es ne kotekedjunk egymassal mert nekem speciel ez nem kepez elvezetett. -
Régebben nem érdekelt, hogy kiből csinálok hülyét, de Sephi lelkivilágát kifejezetten szem elött tartom, csak valahogy mindig támadásnak veszi. Pedig ÉN személy szerint leálltam az Ő bántásával. Segíteni szeretnék Neki, hogy másképp értékelje a filmeket. Ha nem kér belőle, akkor nem kér, de akkor ne csodálkozzon, hogy a társaság filmkedvelő egyénei néha csípősen beszólnak Neki.... -
De bazze, épp ezaz, hogy nem szarjuk le!
Elhiszem, hogy utálod, de ha egyszer ez van?!
Szélsőséges az ízlésvilágod (direkt nem írtam primitívet, mert adtad Te már jelét az ellenkezőjének), amit el kell fogadnod, hogy sokakból ilyen érzéseket vállt ki.
Ez egy olyan dolog, mint amikor az operából kifelé jövő opera és zenebarátoknak odabaszod, hogy: vazze ez nem zene, a RAVE meg a szkúter, az a zene.
Elhiszik, hogy NEKED az a zene, de azzal azért tisztában kell egyszer lennie mindenkinek, hogy a ZENE az igenis Mozart, Vivaldi és társai által művelt műfajt jelenti. Nem kell, hogy tessen, de fogadd el, hogy AZ AZ IGAZI ZENE!
És ha ezen a fórumon leállsz vitázni pl Ramzával (aki nagy horrorszakértő Janoval egyetemben) arról, hogy a JC2 milyen film, akkor viseld a következményeit, hogy full hülyének fognak nézni és szóvá teszik az ízlésficamodat.
Érdekes, az én filmelemzéseimbe nem nagyon szoktak belekötni. Ha esetleg olyan dolog fordul elő, hogy egy olyan film tetszik, ami TUDOM, hogy én kivételes vagyok, mert mindenki suxolja, akkor azt elismerem, hogy:
"ez van, nekem v.miért az a film tetszik. Nézzetek hülyének, ez van"...
Vágod? -
Itt arrol van szo hogy szerintem az SG-en mar van egy nagy csapat akik regota itt vannak es ok az urak itten. Ez arrol kene szojon hogy latunk egy filmet es leirjuk mi a velemenyunk rola es nem tiszta kioktatast kapunk hogy az bezzeg tok szar meg minden. En imadom leirni a velemenyemet egy muvirol de ide mar nem merek irni semmit mert akarmibe bele lehet kotni nem? Mi a fenenek irjak ha vegul csak megbanom a dolgokat.
Blasta igen ertemmirol irsz Swarczivalkapcs es igazat adok neked. Akkor tan en ertelmeztem roszul a jo szinesz dolgot. Igen a film volt jo de nekem az o alakitasa is nagyon teccet par filmben azert gondoltam igy a dolgokat.
Szerintem bazz mi akik mar regota itt vagyunk osze kene tartani es nem mindig haboruzni egymassal. Mert akarmilyen beszolasra van ujjab beszolas es igy tovabb.
Nem azert jarok ide hogy vitatkozzak es foleg nem azert hogy mindekielott lehulyezenek es lebunkozanak es debilnek tartsanak. Ha mar egyik elkezdi az anyazast es a masik 3 folytatja mar mindeki aki olvassa asziszi hogy az a teg aki elmondta a velemnyet tok hulye es mar nem is olvassa el a beszolasat mert a masik negy aszonta hogy hulye.
Tiszteld a velemenyem ugy ahogy en is a tiedet. En ne hulyez le engem a te teoriaiddal mert en is kitudoktalani akarmit hogy beled kossek nem? Sajnos ez a mai gondolkodas itt. -
Szerintem totálisan a rendezőtől függ, hogy egy színész (lehet az bárki) jól játszik-e. A legszarabb színész is jól tud játszani egy jó rendezővel, és a legprofibb is siralmas egy pocsék direktor mellett. Persze sokan ezt nem látják. Sokan a színészek alapján választanak filmet, én nem. Schwarzi a T2-ben igenis jó volt, jó tom hogy nem a legnehezebb szerep, de akkor is hiteles volt a harmadik részhez képest.