[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De bazze, épp ezaz, hogy nem szarjuk le!
Elhiszem, hogy utálod, de ha egyszer ez van?!
Szélsőséges az ízlésvilágod (direkt nem írtam primitívet, mert adtad Te már jelét az ellenkezőjének), amit el kell fogadnod, hogy sokakból ilyen érzéseket vállt ki.
Ez egy olyan dolog, mint amikor az operából kifelé jövő opera és zenebarátoknak odabaszod, hogy: vazze ez nem zene, a RAVE meg a szkúter, az a zene.
Elhiszik, hogy NEKED az a zene, de azzal azért tisztában kell egyszer lennie mindenkinek, hogy a ZENE az igenis Mozart, Vivaldi és társai által művelt műfajt jelenti. Nem kell, hogy tessen, de fogadd el, hogy AZ AZ IGAZI ZENE!
És ha ezen a fórumon leállsz vitázni pl Ramzával (aki nagy horrorszakértő Janoval egyetemben) arról, hogy a JC2 milyen film, akkor viseld a következményeit, hogy full hülyének fognak nézni és szóvá teszik az ízlésficamodat.
Érdekes, az én filmelemzéseimbe nem nagyon szoktak belekötni. Ha esetleg olyan dolog fordul elő, hogy egy olyan film tetszik, ami TUDOM, hogy én kivételes vagyok, mert mindenki suxolja, akkor azt elismerem, hogy:
"ez van, nekem v.miért az a film tetszik. Nézzetek hülyének, ez van"...
Vágod?