1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Itt arrol van szo hogy szerintem az SG-en mar van egy nagy csapat akik regota itt vannak es ok az urak itten. Ez arrol kene szojon hogy latunk egy filmet es leirjuk mi a velemenyunk rola es nem tiszta kioktatast kapunk hogy az bezzeg tok szar meg minden. En imadom leirni a velemenyemet egy muvirol de ide mar nem merek irni semmit mert akarmibe bele lehet kotni nem? Mi a fenenek irjak ha vegul csak megbanom a dolgokat.

Blasta igen ertemmirol irsz Swarczivalkapcs es igazat adok neked. Akkor tan en ertelmeztem roszul a jo szinesz dolgot. Igen a film volt jo de nekem az o alakitasa is nagyon teccet par filmben azert gondoltam igy a dolgokat.

Szerintem bazz mi akik mar regota itt vagyunk osze kene tartani es nem mindig haboruzni egymassal. Mert akarmilyen beszolasra van ujjab beszolas es igy tovabb.

Nem azert jarok ide hogy vitatkozzak es foleg nem azert hogy mindekielott lehulyezenek es lebunkozanak es debilnek tartsanak. Ha mar egyik elkezdi az anyazast es a masik 3 folytatja mar mindeki aki olvassa asziszi hogy az a teg aki elmondta a velemnyet tok hulye es mar nem is olvassa el a beszolasat mert a masik negy aszonta hogy hulye.

Tiszteld a velemenyem ugy ahogy en is a tiedet. En ne hulyez le engem a te teoriaiddal mert en is kitudoktalani akarmit hogy beled kossek nem? Sajnos ez a mai gondolkodas itt.