106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mochee
    Fú, nekem pont Te kellesz. Lehet nem filóztam rajta eléggé, de a vége olyan kusza volt a Tale of two sistersnek, hogy nem látom át. Most a csaj valami skizofrén-féleség volt, és odaképzelte a halott húgát, vagy olyan hugát, aki nincs is (de rég láttam)? Pár szóban elmondanád jó fele járok-e?
  • Csacsi
    Kill Bill : Hát nem tudom, sok olyat olvastam róla, hogy ilyen jó, meg olyan jó, hát szerintem semmiben sem különbözik a mai akciófilmektől, egy ember vs világ, és mindig a jó győz. Semmi történet, tudom, majd a második részben, de azért mondhattak volna vmit, hogy mitől ilyen hiper-szuper ez a csaj.

Szóval szerintem ez egy jó kis "mesefilm" sok vérrel.

• Galy
    "...nulla vér"

:-DDDDDDDDDDD

• Ramza
    Lejött.
    844 mega.
    Néha egypercre átvált angolból németbe a szöveg (LOÁL!)
    A minősége jó, ez nem a vhs rip.
    Csak néhány durva jelenet van benne amúgy, de azok tényleg durvák.
  • Jano
    Na, akkor lejött az X-Tro! :D
    Jól emlékeztem, hogy a szülés elég jól volt megcsinálva? A tojásrakás is rémlik, de az még halványabban.
  • Blasta
    Uhh. Háááát nem is tudom....
    Hellboy trailer
  • Blasta
    Ja és lesz HELLBOY film is :-DDDDDD
  • Blasta
    Ez lehet, hogy nem, de a 22 évene sötétséget csipáztam nagyon.
  • Ramza
    Ezt nem gúnyosan kérdeztem, hanem komolyan! :)
  • Ramza
    Hiányzott ez nekünk?
  • Blasta
    A 22 évente sötétség "folytatása"
    The cronicles of Riddick
  • Ramza
    Filmnézős hétvégém volt, az "élmények":

Spy Kids 2:
    ez volt az első Kémkölykös filmem, azt hiszem az utolsó is. Ecsém, ekkora fost :( Hol van ez gyerekkorom Goonies-ától? Meg vagyok győződve, hogy lehet nézhető gyerekfilmet csinálni, de ez nem ilyen. 4/10, jóindulattal...

Uzumaki (Örvény):
    horror-szerűség, nagyon beteg, nagyon elvont és nagyon japán :) Ezzel mindent el is mondatam róla, aki szereti az ilyen filmeket, az nézze meg, nagy élmény :) Aki nem szereti az ne is nézze, mert csak teliköpködi majd utána a fórumot. 7/10, jár neki, nem kérdéses.

A tale of two sisters:
    na ez meg egy koreai horror, bár nem a véres fajtából. Sokkal inkább hasonlít a Másvilághoz. Nem akarok túl sok mindent elárulni, de az biztos, hogy a készítők túl sokszor nézték meg a Hatodik érzéket és a Másvilágot... Jó film amúgy, össze van rakva, csak hamar megfejti a gyakorlott néző a titkok egy részét, így a vége nem üt akkorát mint az említett filmek. 6/10, kevesebb plagizálás esetén lehetett volna több is, mert amúgy hangulatilag rendben van...

Anatómia 2:
    az első része egy eléggé nézhető német thriller volt itt-ott horrorba oltva, ez egy egyszerű kórházi krimi minden extra nélkül. Unalmas, kevés új ötlet, nulla vér, nulla csattanó - hatalmas nagy del-t nyomtam a végén. 4/10.

X-tro:
    a hétvége fénypontja :D Utánaszámoltam, 14,5 éve láttam utoljára ezt a csodás angol horrort, ami abból az időből származik, amikor még tudtak ilyen filmeket csinálni. Persze mai szemmel nézve itt-ott gáz, de összességében bejött, visszajöttek a régi szép élmények :) Csúcspontok: egy felnőtt férfi megszülése (erős jelentet...) és egy bebábozódott néni "tojás-tojása" a fürdőkádban :D
    8/10 pontot ér nekem.
  • Sephi
    Esetleg meg leirhattam volna ugy hat nyelven de mennem kell meloba :( Remelem ertheto volt! :*****
  • Sephi
    Draga uram!

Menyen ma' ide mert ott van a Nagyon Halnak a traijlerje.

Egy gyonyoru napot onnek!

(a kockazatok es melleghatasok elkereulesse veget kerem ne egyen sok tonhalt)
  • Sephi
    Mein liebe herr !

Gehen zie hier und da hanez zie die traileren zie fur die Grosse Halacska.

Ein wuderba tag fur dich!

(Zu risiken und die pakungbeischalge bitte schalgen zie die apoteker und kaufen zie eine aftershave)
  • Tikal #9205
    the italian job
    3,5/5
    mokás, egyszer nézhető

kegyetlen játékok az zeta jones-os? :)
  • mochee
    Sztem is. Ha gépen nézted, akkor meg tudnád mondani, honnan szedted le?
  • hen-tes
    kegyetlen játékok
    nagyon jó film sztem
  • mochee
    Megnéztem a Kill Bill-t a napokban, és rájöttem, hogy ennél többre számítottam. Brutális volt, meg minden, de elég átlagos színvonalú.
  • Sephi
  • DarkHorSe
    sztem dc-n fent van
  • Tikal #9199
    james bond izét nézem éppen a tv-ben, és nem értem miért lesz vki attol erősebb hogy az agyában az érző idegek tönkrementek, attol még ha tökön rugom ugyanugy megsérul a zacskoja, attol még hogy ő nem érzi, ekkora hulyeséget mint ezek a james bond filmek...pff
  • Adi
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok olyan ftp-t(NE ajánlja nekem senkise a dc++, mert senkinek sincs kibazsott slotja) ahol megvan a "A Nightmare On Elm Street 3"??
  • Tikal #9197
    out of time
    3,5
    jo kis film...

once upon a time in mexicot is meg kell lesnem ezek után

• Tikal #9196
    szövetség is ezekhez a mocskokhoz tartozik, végig sem birtam nézni... CA2-nek is kétszer futottam neki, másodszorra is csak hogy megnézzem demi moore-t
  • Ramza
    Még mindig nem tudom mi bajotok van a Szövetséggel abban az évben, amiben olyan filmek jöttek ki, mint a Bad boys 2, a 2F2F, A Nemzetbiztonság bt, a Dumb & Dumberer, a Daredevil, a Hulk, A Charlie angyalai 2, A Dr. Szöszi 2, A Darkness falls...és még sorolhatnánk.
  • The Garrett
    Huha ismét csak Hardwired de most a
    The Village c. film
    PARA!
  • The Garrett
    ezt még beteszem ha nembaj :D
  • The Garrett
    A történet szerint valami őrült tudós a jövőből küldött vissza néhány ilyen modern cuccot hogy megöljenek valakit.
    A hangulatát meg ugy lehetne kb jellemezni mint az első sci-fi filmeknek. Engem nagyon megfogott kíváncsian várom.
    Hardwireden a fórumában van 1-2 info még érdemes meglátogatni.
  • Bandew
    AMúgy hol van trailer?
  • Bandew
    Szal nagy halat fog? :D
  • Sephi
    Ne izgujj!! Most keszul a Big Fish ami Burton mu lesz es mar a trailerbol kiveheto hogy baszott nagy sikert fog aratni!!!
  • Bandew
    Szvsz ez nem új keletű találmány, és direkt olyan hatású, mint egy képregény. Különben is nekem tetszik, hogy nem szuperszónikus robotok vannak benne, hanem látszik rajtuk, hogy a II. világháború táján járunk. Akkor szarnák be, ha arról szólna, hogy ezeket a robotokat az oroszok küldték, és a hős amerikaiak megmentik a hazájukat, vagy ami még jobb, a Földet. Hát én ebből nem kérnék, köszönöm.
    AMugy első látásra azt hittem Tim Burton film. Annak örültem volna, de hát sajna nem ő rendezi, pedig ő ért a sötét cyberes noir hangulat megteremtéséhez.
  • Sephi
    En is most neztem meg a trailert es hat fura volt az a vilag benne. Idegesit az a dominalo szurkeseg es nem tartom tul latvanyosnak azokat a hulye robotokat is. Mintha egy kepregenyt neznek. A szereplogarda nem rosz de hat nem tudom mit varjak el ettol a filmtol oszinten. Valahogy nem illik be a kepbe az a masodik vilaghaborus repcsi ahogy azok ellen az ultra modert repcsik ellen harcol hulye golyokkal.. paaah... ez tudod mit jelent? hogy mar nem tudnak mit kitalani. Mostanaban mar nem arra megy sajnos egy film hogy milyen jo storyja legyen hanem minnel latvanyosabb legyen....
  • Bandew
    Igen nekem is az LXG jutott eszembe róla, de úgy gondolom annyira szar filmet nehéz mégegyszer csinálni. Amúgy pedig szerintem egész jók azok a robotok, olyan mint valami képregény.
  • Blasta
    Hát ez a sky captain valahogy erősen lol kategóri nálam...
    Extrémnek extrém, meg a kép világ is cool, dehát akkor is. Második v.háborús repcsik, meg thompson gépistván, aztán ezek a lépegető robotok, meg a vadászgépek...
    Olyan összekutyult faszság lesz mint az LXG volt. Mondjuk szórakoztató még ettől lehet...
  • cSuwwi
    Ja, most láttam a reklámban, hogy a Spykidsre piros-kék szemüveg van. Nekem piros-zöld van. Nembaj, azért elviszem, hátha nekem 4 dimenziós lesz...
  • Takezó
    Majmok bolygója 3 megalol :) de az előzőeknél jobb... a leggázosabb sztem a 2 volt azokkal a maszkos csákókkal :))))
  • mochee
    Jobb mint az előzőek? Azokon szétszakadtam a röhögéstől.
  • mukika
    Ja Ja.