[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #9209 Filmnézős hétvégém volt, az "élmények":
Spy Kids 2:
ez volt az első Kémkölykös filmem, azt hiszem az utolsó is. Ecsém, ekkora fost :( Hol van ez gyerekkorom Goonies-ától? Meg vagyok győződve, hogy lehet nézhető gyerekfilmet csinálni, de ez nem ilyen. 4/10, jóindulattal...
Uzumaki (Örvény):
horror-szerűség, nagyon beteg, nagyon elvont és nagyon japán :) Ezzel mindent el is mondatam róla, aki szereti az ilyen filmeket, az nézze meg, nagy élmény :) Aki nem szereti az ne is nézze, mert csak teliköpködi majd utána a fórumot. 7/10, jár neki, nem kérdéses.
A tale of two sisters:
na ez meg egy koreai horror, bár nem a véres fajtából. Sokkal inkább hasonlít a Másvilághoz. Nem akarok túl sok mindent elárulni, de az biztos, hogy a készítők túl sokszor nézték meg a Hatodik érzéket és a Másvilágot... Jó film amúgy, össze van rakva, csak hamar megfejti a gyakorlott néző a titkok egy részét, így a vége nem üt akkorát mint az említett filmek. 6/10, kevesebb plagizálás esetén lehetett volna több is, mert amúgy hangulatilag rendben van...
Anatómia 2:
az első része egy eléggé nézhető német thriller volt itt-ott horrorba oltva, ez egy egyszerű kórházi krimi minden extra nélkül. Unalmas, kevés új ötlet, nulla vér, nulla csattanó - hatalmas nagy del-t nyomtam a végén. 4/10.
X-tro:
a hétvége fénypontja :D Utánaszámoltam, 14,5 éve láttam utoljára ezt a csodás angol horrort, ami abból az időből származik, amikor még tudtak ilyen filmeket csinálni. Persze mai szemmel nézve itt-ott gáz, de összességében bejött, visszajöttek a régi szép élmények :) Csúcspontok: egy felnőtt férfi megszülése (erős jelentet...) és egy bebábozódott néni "tojás-tojása" a fürdőkádban :D
8/10 pontot ér nekem.