106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Voltan
    Hm.. Hát most felvilágosodtam egy-két dologban... Nem is tudtam, hogy a sztorit már korábban ellőtték...
  • Ramza
    House of the dead - most fejeztem be, és felmerült bennem, hogy van-e még lejjebb a filmgyártásban? :(
    Szépen elteszem a Ringu 2 és a Darkness falls mellé.
    2/10
  • Ramza
    Végülis a hozzászólásod nagy részével még egyet is tudok érteni, az a sajnálatos, hogy olyan gyalázatos minőségű horrorokat készítenek manapság, hogy az ilyet is meg kell becsülni valamelyest.
    Amivel nem teljesen: lehet, hogy 84-es film volt az alapja, de akkor azt meg a Taxasi láncfűrészesről csenték :)
    Ami az ijesztgetést és a horror-elemeket illeti: ez a film egy rendkívül beteg világot mutat be, néhol erőteljesen eltúlozva, néhol naturalisztikusan ábrázolva: nem célja az, hogy ömöljön a vér a falakból, sem az, hogy ijesztgetni lehessen vele (amúgy egy személyes megjegyzés: szerintem egy horror akkor rossz, ha rámondják, hogy "ijesztő" - brrrr... megijedni általában hatásvadász jeleneteken szoktak az emberek, a jól összerakott horror nem ijedtséget vált ki, hanem szorongást, mély félelmet, rossz hangulatot, stb...).

Egyébként az abszolút közepes TCM 2003 is jobb ennél, szóval tényleg nem egy jó film :D
  • Blasta
    "Tiéd a pálya, öcsi!".

Ha másért nem is, de azért a jelenetért érdemes volt megnézni :-DDDDD
  • a.carkey
    Tegnap megnéztem az Amazonas kincse című filmet (Rundown). (The Rock, Sean-William Scott, Christopher Walken stb.)

Megvan Swarzi utóda. Ez a pasi tehetséges. A Skorpió kiály után - ami irtó szar film volt - nem reménykedtem benne, hogy van esélye. De most, a film után, ami szintén nem egy dirr-durr, azt mondhatom, hogy van benne valami. Kb., mint Arnoldban volt. Amúgy utalnak is rá rögtön az elején. "Tiéd a pálya, öcsi!". :)

Borzasztó nagy hülyeség a forgatókönyv, logikátlan a sztori is, de 1x nézhető. Mint akciófilm, megállja a helyét. Semmivel nem rosszabb, mint a tűzoltós Swarzi film, egy Eraser vagy akármelyik legutóbbi Swarzi film ...

Ezek mind voltak benne. Főleg a .
  • a.carkey
    Kiadták DVDn ...
  • Blasta
    Csocso.
    Mondtuk, hogy nem neked készült. Kicsit mélyebb mondanivalót kéne látnod a filmben, mint egy gyilkolászós akciófilmet ami -szerinted- el van kúrva. Há nincs elkúrva. Mert ez nem egy gyilkolászós akciófilm, tele frankó hálivudi klisékkel, amiket Te ajánlottál.
    Nem erről szól, de már csakazértsem fogom Neked elmagyarázni, hamár voltál olyan láma, hogy egy ilyen szar verziót nézz végig és semmit nem vágtál az egészből...

Sorry, nem bántani akarlak, csak az ilyen vélemény egyszerűen NEM objektív vélemény.
    Ez kb olyan, mintha azt mondanád a 20 évvel ezelött felvett Hófehérke és 7 törpére (a VHS fekete fehér már a sok másolástól és 50%-ban nincs hang :-DDDD), hogy ebből lehetett volna egy fasza horrorfilmet csinálni, csak elbaszták a törpékkel mag a hülye állatokkal meg a nyáladzással a végén.... :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    Ahm szal. ..

House Of 1000 Corpses - ekkora baromsagot pontosan par napja nem lattam mar. Ez talan egy ket fokkal jobb mint a House Of The Dead a jelmezek es a szereplok miatt de maga a film minden egyes jelenete kiszamithato volt , egyszer sem ijedtunk meg es a zene az kozepes volt.

Maga a tortentett lelotek mar egyszer 1984-ben a Dr.Satan : Chronicles -ba amit Antony Farlen irt szal en mar az elejen tudtam mi kene legyen a vege. Baby , Otis , Tiny , az anyuk es Hugo mesze nem Rob Zombie kitalacioi hanem Edward G. Koral szulemenyei.

En nem tudom mit irjak ki hogy A Rob Zombie irta es rendezte mert vegulis az o otlete az a benzin kuti dolog csak es a tobbi mint koppintas.

Tehat Rob Zombie oszerakott egy filmet ket masik iro konyv alapjaira. Es egybkent is a film tul puhany ha mar horror akkor legyen horror a picsaba. Volt benne egy ket ijeszto jelenet de ennyi.

Borzalmas.
  • CSOCSO
    a dizsis jelenetnel mi a faszom tortenik? a csavi bemaszik a lyukba.. a lany hol marad kozben megy vmi beszelgetes mert kuss vana filmben aztan meglat valakit elkezd sikitozni aztan ennyi.. kamera vag es mar tok mas megy..... szal ez mi a csocs volt?
  • CSOCSO
    hat ne is mondd.. a fel filmben kuss volt:(( szal mar az elegge felkurta az agyam..no mindegy.. neha voltak jo poenok azok tetszettek... de amugy szerintem... ebbol a gyilkolaszos dologbol ki lehetett volna hozni egy KURVAJO magyar akcio filmet.. jol volt megcsinalva az aknakba lokes meg kiraly volt mikor csoveztek aztan kihuzta az egyik a masikat.. ezek mind kiralyok voltak..stb stb stb.. aztan lehetett volna csavarni a dolgon hogy mondjuk a csaj apja a gyilkos meg ilyenek mert mondjuk a csavonk epphogy fel tud ugrani a peronra erre a gyilkos leveszi a kapucnijat nyujtja a kezet meglatja a csaveszunk hogy ez a csaj apja .. nyulna erte es elviszi a metro.. stb.. szal szerintem ki tudtak volna belole hozni egy faszanyos akcio filmet.. kar erte.. talan meg tetszett volna is.. merthat az europa ezpress eleg lol ..
  • Blasta
    Csocso legyen elég annyi, hogy:
    a. szar zene nélküli vhs verziót láttál. 50%-ot elvesz az élményből!!!!!!!!!
    b. ha nem vágod le a látottakból, hogy miről is szól a film, és hogy mekkora poénok vannak benne, akkor sorry

téynleg nem neked készítették!

Javasolnám, hogy nézd meg moziban, de ezek után nem nagyon élveznéd, lévén előítéletekkel tele ülnél be rá.

Legyen elég annyi, hogy VILÁGVISZONYLATBAN egy nagyon nagyon jó fil a Kontrol!!!!!!!
  • Alien
    Egyet értek, valóban egy pocsék film!
  • Alien
    Borzalmasan rossz film!!!!! Szerintem ne nézzétek meg! Nekem legalábbis nagyon nem tetszett. Egy erőltetett marhaság az egész.
  • CSOCSO
    fasza.. szerintem egy ket jelenettol eltekintve amik valoban jol sikeredtek nagy rakasz szar.. bar biztos kozrajatszott hogy zene nelkuli verzio van meg.. mert igy neha szenvedes volt nezni..stallone filmek??? azet ezt mar anyazasnak lehetne venni:)))
  • Loál János #10429
    Má rég van DVD-n.
  • fifi
    Nagyon király kis film ez igaz. Meg a Szőke-Badár duó eleve ilyen kreténségekre termett 2 úriember sztm. SENKI nem tudta volna jobban eljétszani. Ja meg improvizálni/mikor Szőke túszul ejti a nőjét pl./
    The salton sea/Igazság helyett/ látta vki? vagy csak nekem új???
  • Laalee
    roncsfilmet kiadhatnák digitálisan is, megérdemelné. sajnos csak vacak vhs rip van belőle.
  • harakiri
    Szerintem alap...könnyesre röhögöd magad, de igazából sírni kellene rajta, szóval elég magyar, nagyon jól játszanak benne a színészek, és látni kell...!
  • Loál János #10425
    A Roncsfilm fergetegesen jó. Tipikus magyar valóságkép a 90-es évek 8. kerületéről.
  • Sephi
    Amig nem lattunk szvsz ne itelkazzunk bar nekem eleg nagy marhasagnak tunt igy oszinten.

A Rocsfilm az memnnyire jo szerintetek?
  • Laalee
    a bemutató a filmzene a történet alapján szar :D filmkritikát nem olvastam róla, de ugytudom ott is lehuzzák nagyon
  • rage
    Ez a Magyar vándor milyen lehet ?
  • Voltan
    Igen. Ezért elmebeteg a hangulata. Amúgy nekem bejött. Van egy adag Texas Chainsaw Massacre ize. Nagyon elfajzott, beteg film, de szerintem pont ilyennek kell lennie egy Rob Zombie- filmnek.
  • Voltan
    Hát az egy se volt jobb...
  • Laalee
    igen ez a film nem neked készült :D maradj a sztalone filmeknél ot van gyilkos dolog meg akció.

a film legnagyobb baja hogy probálták keverni a populáris filmek és a művészfilmek stílusjegyeit, ez nemigazán jött össze, de ettöl eltekintve egy igazán jó film.
  • CSOCSO
    ha nekem szol akkor en csak azt mondtam hogy a gyilkos dologbol jo filmet lehetet volna kihozni.. mert ez a nyomott ember aki vegre a vegen felmegy a vilagossagba nagyon gyenge.. mindegy... lenyegtelen..szar neha unalmas... a gyilkos dologbol jot lehett volna kihozni.. neha meg poen is volt..
  • Laalee
    nekem lényegesen jobban tetszett a 3. rész mint a második. az csak vulgáris poénokkal volt teli, az meg számomra nem igazán jön be.
  • Laalee
    látom felfogtad a mondanivalóját a filmnek :D
  • CSOCSO
    KONTROLL
    hat. jo szar vol..sajna valami zene nelkuli videot szedtem le szal egesz vegig a filmben a szovegen kivul nemsok volt:(
    de lenyegtelen..voltak erdekes pillanatok..ugy erzem hogy kibaszott szarul csinaltak meg a filmet.. a sztori alap5lete nem is lenne szar.. de ez a rendezo egy fosadek.. semmi manibol is 3 szor jobb filmet lehett volna csinalni..csak jobban ra kellett volna gyurni a gyilkossagokra meg az uldozosre mert egy csomo jelenet jo volt.. igaz mindegyik sokkal jobban lehetet volna megcsinalni.. amin csak azt ertem hogy komolyabb operatori munkaval vagasokkal stb.. ami nemhiszem hogy tobbe kerulne mint igy.. no mindegy..szar sajnos
  • Sephi
    Juuj en leestem az agyarol es vagy 10 percet intenzive rohogtem :)))

But please! God , but she's a girl !

Ahahahahahaha!
  • QuippeR
    mozivászonról kamerával felvett. de ahhoz képest nem is olyan rossz. bár a 3 cd-s mérete nem tükrözi a minőségét.
  • FtranX
    Scary Movie 3.
    Vannak benne jó részek, de az 1., 2. rész sokkal jobb volt.

(a dzsekós jeleneten viszont feküdtem... :DDD)
  • zaki
    milyen verzió van belőle a neten? gondolom nem vmi jó...
  • QuippeR
    Az utolsó szamuráj... nem rossz-nem rossz
  • PResident Evil
    Mimic 2 ... khm ... lol :D
  • Ramza
    De igen.
  • fifi
    ezt a filmet Rob Zombie rendezte nem???
  • Ramza
    Mégis mire számítottál egy elsőfilmes rendezőtől?
    Az amatőrizmus szvsz éppenhogy előnyére válik, az elmebetegség meg pláne. Egyik sem jellemző az utóbbi évek tinihorrorjaira.
  • LezLee
    Húú a House of 1000 Corpses nagyon gagyi, ha rám hallgatsz kihagyod, nem veszítessz semmit. Nekem nagyon nem tetszett, szerintem amatőr, és elmebeteg a film.
  • Ramza
    Csak az utolsót ismerem, azt végülis tudom ajánlani horror-rajongóként :)
    Texas chainsaw összekeverve ezer más filmmel, amolyan közepes alkotás, de az utóbbi évek szánalmas horror-termését nézve elmegy.