1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Ahm szal. ..

House Of 1000 Corpses - ekkora baromsagot pontosan par napja nem lattam mar. Ez talan egy ket fokkal jobb mint a House Of The Dead a jelmezek es a szereplok miatt de maga a film minden egyes jelenete kiszamithato volt , egyszer sem ijedtunk meg es a zene az kozepes volt.

Maga a tortentett lelotek mar egyszer 1984-ben a Dr.Satan : Chronicles -ba amit Antony Farlen irt szal en mar az elejen tudtam mi kene legyen a vege. Baby , Otis , Tiny , az anyuk es Hugo mesze nem Rob Zombie kitalacioi hanem Edward G. Koral szulemenyei.

En nem tudom mit irjak ki hogy A Rob Zombie irta es rendezte mert vegulis az o otlete az a benzin kuti dolog csak es a tobbi mint koppintas.

Tehat Rob Zombie oszerakott egy filmet ket masik iro konyv alapjaira. Es egybkent is a film tul puhany ha mar horror akkor legyen horror a picsaba. Volt benne egy ket ijeszto jelenet de ennyi.

Borzalmas.