106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Azt hittem már megy! :) Mondjuk véletlenül letöltött a gépem egy filet és pont ez volt az. A mozibemutatóig belenézek. -
De mikortól vetítik a magyar mozikban?? -
Ok, köszi mindenkinek, akkor nézem a Samurait! -
Nagyon jó film. Eléggé magyartalan lesz, amit írok, de "meg van csinálva".
-
Érdemes! -
Augustus Gigo #10836 ÉN láttam már a filmet, nekem teccett, de lehet , hogy azért mert szeretem a japán kultúrkört. Minden esetre jobb a film, mint bármlyik "lövöldözzünk ,oszt jól van" film. -
Sziasztok, bocsi, az offért, de.
Olyan fizetős ftp-re lenne szükségem, ahol csak dvd filmek vannak. Újjak, régiek, minden mennyiségben.
Ha tudtok ilyet, keressetek meg privátban, mert szegény dvd íróm, így kihasználatlan. Előre is köszi. -
Ramza #10834 NAGYON várom. -
Ramza #10833 Még nem láttam, annyit lehet tudni róla, hogy Magyaro-n katasztrofális, usában nagyon jó kritikákat kapott. -
bocs, ez csak: "trailer, amit most láttunk"
-
A Troy-t ha várja valaki - mint én, van egy új trailer a Hardwired-en. Egyre jobb lesz az a film! -
Tom Cruise The Last Samurai láttátok már? (nincs kedvem visszaolvasni) Érdemes megnézni? A moziban nyomták a trailert, tetszett ami abban volt. -
Ramza #10829 (plusz Schindler listája és kicsit a Ryan) -
Ramza #10828 Én sem szeretem a háborús filmeket, talán egyedül a Black Hawk Down fogott meg egyedül komolyabban. -
Ramza #10827 Az egy érdekes film, ugyanis a horror-rajongókat is igen durván megosztja, sokan végig se tudják nézni, míg mások a nyolcvanas évekbeli fénykort látják benne :) -
A Sztálingrád meg egyedi, abból aszempontból, hogy német szemszögből tárja elénk a háborút.
Na és a sólyom végveszályben?
Az első 20 percben nem lőnek, de utána végig.
Azért jó film volt. -
Ellenség a kapuknál az télleg nagyon jó.
Nagyon brutál.
Hát ennyire becsülték az oroszok a saját katonáikat. -
LOL
-
Most viszont épp az Ellenség a kapuknál-t nézem, és ez egész jó. :-)
De a Ryan...
Sztem bűn rossz. -
mochee #10822 Cabin Fever-t néztem, és igen bejött! A szereplőket sem baszták el mint sok filmben, különösen a Bart féle figura tetszett. Ehhez hasonlító filmet nem láttam még, ugyhogy szerintem egy erős alkotással állunk szemben. -
mosley #10821 S.O.S -Meg van valakinek aa (Éjszakai Rohanás cimű film DVD-n)"Robi De Niro :ha megvan Írj privibe..Előre is kösz..Mregvenném -
mosley #10820 A Kelly Hősei a king,utána pedig a Gene Hachmann(Vietnam 1978) -
Sztálingrád se gyenge, Ryan-t megeszi reggelire -
Híd a Kwai folyón is jó szerintem -
Kelly hősei & Sas leszállt -
ebből a piszkos 12-t láttam, az nem volt rossz
1. ryan közlegény megmentése
2. schindler listája
3. az sok van -
Ezek közül a Kelly hősei a nyerő nálam. -
Hát, én nem igazán szeretem a háborús filmeket. -
Kinek melyik háborús filmek tettszenek a legjobban?
Nálam ezek a legmenőbbek:
- Kémek a sasfészekben
- A halál 50 órája
- Kelly hősei
- A sas leszállt
- Piszkos tizenkettő
-
Takezó #10812 eccsém, olyat még nem pipáltam, legközelebb viszem dzsangapartiba :D
-
Augustus Gigo #10811 ja az HBO adta régebben, nekem túl lelkizQs film, olyankicsit mintha be lennél szívva , mikor nézed, olyan bensQséges -
Ramza #10810 Máshogy durva, de nagyon-nagyon kemény film. -
Irreversible - azt halottam rola hogy durvabb mint a Requirem For a Dream. Igaz ez? Mert akkor nem ma nezem meg :) -
láttam, jókat lehet röhögni rajta :) -
Augustus Gigo #10807 Amúgy az UnderworldrQl tud vki vmit, hgoy miért nem jáccák magyo-n? -
Augustus Gigo #10806 Ki nevel a végént láttátok? sztem nagyon jó film:D -
Augustus Gigo #10805 Ok meglesz:D -
Akkor a Bad Taste (Ízlésficam) legyen a következő film, amit megnézel! :) -
Augustus Gigo #10803 MOst néztem végig Peter Jacksontól a BRAINDEADET/Hullajó/ NEmmondom, ilyen véres és leginkább gusztustalan filmet még életemben nem láttam. De ez a jó benne, a végére már csak röhögni lehet rajta, annyira undorító, egyszerqen meg kell nézni! qrva jó! -
Fullos az a múvi az elejétől a végéig!