106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én csak a "jó" részeket néztem..
de ez a film..
[csalódott] -
Láttam múltkor a Tróját... Hát nagyon szar volt. Patrokloszt alakító "színész" nagyon szarul játszott, mintha a Barátok köztöt látnám.
4.5/10 -
Az a nitroglicerines? Vagy az az amikor a mocsárban rámegy a csávóra a teherautóval, mertha megáll, akkor soha többet ki nem jön onnan? Mindkettő király film, de sajna egyiknek sem tudom a címét. -
Naná öcsém Terry Gilliam! 
-
COOOOOOL ZSIR A FILM!!:))))))))))))))) -
régebben igen. nekem teccett :) -
Direkt. :-) -
Látta valaki a Konvoj című 25 éves filmet ?
mert láttam egy DVD magazin mellékletében.
Szóval érdemes megnézni ? -
Én ma láttam a Holnaputánt. Annak ellenére hogy utálom a katasztrófafilmeket tetszett. Jó film!
-
-De az egész katasztrófa, hogy vírussal fertőzik meg a terroristák a világot,
végülis a Brúsz Willisz hibája, mert nem tudta elkapni a terorristát,
elbaltázta, mert egy kicsit nem volt ki a négy kereke. -
FAXOM:) most akkor mivan??? megis jol sejtem?? tehat az direkt ul ott vagy veletlen? -
Nem félek
Sztem ez egy nagyon jó film. Kicsit félelmetes is, szép képek vannak benne, az egész jó úgy ahogy van.
9/10 -
lol
Akkó' majdnem kipusztul:P -
Scary Movie 3
Kicsit lapos-langyos, de már legalább van stílusa, nekem tetszett :) -
Betörő az albérlőm
Semmi különös, kb pont azt kaptam amit vártam: egy kellemes kis vígjátékot. Bár sajnálatos módon ez a film nem hozza a Coen testvérek színvonalát.
6,5/10
Titkos ablak
Hát ez elég gagyi volt. Már az elején sejtettem mi lesz a csattanó. Be is jött. Ez a film már jó párszor el lett lőve. AZért Depp nem volt rossz.
4/10 -
Nem pusztul ki, mert ott volt a csajszi a jövőből a gépen. -
Miva'??:)))

-
nah akkor csak jol gondoltam... csak a vegen odatettek azt akit es igy nem volt tiszta a dolog... marmint tiszta volt csak kicsit basztatta a tudatom hogy akkor most azt miert???
-
lál
Mitnem értessz:))
SPOILER
Nem kapják el a terroristát-kipusztul a föld..:((
Az egyik kedvenc filmem
-
nah.. ize..
12 majom....
(spoileres!!)
hat.. anno 8-9 eve lathattam..eleg fiatal voltam egy ilyen filmhez.. bar ha jol emlekeztem anyamnak se nagyon tetszett akkoriban..viszont en nagyon kivancsi voltam ra..htha csak nem ertettem akkori fejjel.
leszedtem megneztem es kellemesen csalodtam! megertettem felfogtam es nagyon tetszik a film!
nagyon szeretem az ilyen kapcsolatokat mint mikor csaj felhivja a szamot es aztan bruce bratyo meg visszamondja a csajnak:)
amugy sajnalatos modra (ne nevessetek:)
igy se tiszta minden...
a legeslegvegen felszall a csoka a gepre es amelle a csaj melle ul aki a jovobeli bizottsag egyik tagja.. nahmarmost..ez tok veletlen es semmi kul nem tortent.. jol elbeszelgettek a repcsin aztan mekovetkezett aminek nem kellene
vagy a csaj azert volt ott szemelyesen a jovobol hogy o tegye tisztaba a dolgokat???
vegulis nem erzem magam hulyenek..egyszeruen csak nem valami tiszta a dolog...
nekem ugy tetszett volna hogy a csaj elorant egy pisztolyt egymas szemebe neznek.. kamera a pisztolyra.. sotet kep.. nagy dorrenes..es stablista:) -
Meg a vonat tetején?....lol
Végig se néztem azt a sz.rt...:/ -
Ramza #13583 Tudom, hogy senki nem vitatja, de azért leírom, hátha valakit érdekel: a filmben szereplő gladiátor és császár "tevékenykedése" között jó tíz év különbség volt, azt hiszem még uralomra sem jutott a cézár, amikor a nagy harcos már halott volt (vagy fordítva? már nem emlékszem :) -
khmm
és amikor az erdőbe mennek ?
no comment.. -
Nem gondoltam volna,hogy ilyen vitát szít a #13529-es hozzászólásom... 

-
AZért nem kell kiforgatni a szavaimat. :-D -
senki nem kotekedett a G valosagaban..pont azert mert annyira isten film hogy ilyenekkel az ember nem is foglalkozik.. majd persze a szenator majd odamegy megrugdosni a gladiator holttestet hogy degeci:))))))))) lol.. no mindegy.. nekem mindketto a top ban van..bar top10 et nem biztos hogy fel tudnek allitani hiszen annyi kedvenc film van hogy jujj.. alien sorozat meg a vissza a jovobe sorozat mar marjdnem egy top 10:) -
innentől kezdve az is lehet, hogy elkaparták mint egy egeret
gondolj bele, megspóroltak egy puccsot, a császár 8-10 lojális testőrét felgyújtották, a többiek bölcsen hallgattak, rengeteg ilyen sztori volt Rómában
ezzel nem azt akarom erőltetni, hogy mennyire reális film a G., mert nem az, de a világ filmjeinek, könyveinek 90%-a nem valós alapú, talán pont ettől jobbak
a lényeg, hogy a fizika törvényeit tiszteletben tartja, vagyis akár igaz is lehetne :) -
Az lehet, hogy utálták. :-D -
most akkor lehet vagy nem? -
AZ lehet, de ilyen régen akkor sem lehetett. -
Nero is művelt ilyesmit amikor kicsit sokat bulizott, és elszakadt a cérnája, ha jól tudom :) -
de skacok én egy szót sem ejtettem a két film valóságalapjáról
akkor is "romantikusabb" a R., ha minden perce igaz (pedig nem), és nyersebb, hidegebb, szerintem felkavaróbb a G., mert egy adott ember sorsát, reménytelen küzdelmét mutatja meg, amibe könnyebben beleélem magam, mint egy félisten hadvezér életébe
"Pl nem hiszem, hogy valaha is megtörténhetett volna olyan, hogy egy gladiátor megöli a császárt, aztán meg a gladiátor holttestét tisztelegve kiviszik úgy, hogy a volt uralkodójukat le se szarják"
Hát ha jól tudom, voltak időszakok, amikor sűrűn váltogatták egymást az önjelölt "császárok", és nem hogy a nép, de a szenátus (vagy mi) sem volt mindig tisztában vele, hogy most kinek is kell fejet hajtani, és kit kell felakasztani az első fára. Ha jól emlékszem, a filmbeli uralkodó sem egy jól bevált, népszerű vezető volt, csak egy kellemetlen átmeneti "állapot". -
Nyiri #13572 Ez erdekes en igy olastam egy konyvben meg ahol a Colosseum-rol volt szo. Majd utana nezek ujra. -
Nem pont így történt: egy Narcissus nevű atléta fojtotta meg, mikor a fürdőben volt. Egybként tényleg nem volt egy hétköznapi pali.
-
hat a rettenthetetlen valosagosabb mint a gladiator...
a cim meg nekem kifejezetten tetszik.. no mindegy -
csudaszep mind a ketto...
sephinek spoiler:
szoval az egyiket kivegzik es konyoruletert rimankodnak de nem mondja ki..es ott van minden regi bajtarsa es nezik ahogy megdeghlik aztan meglatja a regi asszonyat es.. bumm:(( gyonyoru... mig a gladiatorban az volt zsir hogy nagyon csatarozik.. hatranybol is gyoz.. majd elmondja hogy mit akart marcus majd osszeesik es az egyik koztarsasagi csako odalep hogy ki segit kivinni ot.. :(( gyonyoru mindketto....
-
Nyiri #13568 hancolt=harcolt -
AZt én is tudom, csak arról beszéltam, hogy le se szarják. -
Nyiri #13566 Utana olvastam a Gladiator megnezese utan. Feljegyzesek alapjan volt egy csaszar - akit mellesleg Commodusnak hivtak -, aki ugy akart imponalni a nepnek, hogy O is harcolgatott gladiatorok ellen, termeszetesen o full eles cuccal hancolt a gladiatorok pedig kitompitott vagy fa szarokkal. Egy ilyen harcban egy gladiator olte meg ugy hogy megfojtotta. Van egy kis tortenelmi alapja a Gladiator-nak is, de persze picit szinesitve lett a filmben. -
na mindegy, lényeg, hogy nem kell történelmi hűséggel vádolni egyik filmet sem :))