[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nah.. ize..
12 majom....
(spoileres!!)
hat.. anno 8-9 eve lathattam..eleg fiatal voltam egy ilyen filmhez.. bar ha jol emlekeztem anyamnak se nagyon tetszett akkoriban..viszont en nagyon kivancsi voltam ra..htha csak nem ertettem akkori fejjel.
leszedtem megneztem es kellemesen csalodtam! megertettem felfogtam es nagyon tetszik a film!
nagyon szeretem az ilyen kapcsolatokat mint mikor csaj felhivja a szamot es aztan bruce bratyo meg visszamondja a csajnak:)
amugy sajnalatos modra (ne nevessetek:)
igy se tiszta minden...
a legeslegvegen felszall a csoka a gepre es amelle a csaj melle ul aki a jovobeli bizottsag egyik tagja.. nahmarmost..ez tok veletlen es semmi kul nem tortent.. jol elbeszelgettek a repcsin aztan mekovetkezett aminek nem kellene
vagy a csaj azert volt ott szemelyesen a jovobol hogy o tegye tisztaba a dolgokat???
vegulis nem erzem magam hulyenek..egyszeruen csak nem valami tiszta a dolog...
nekem ugy tetszett volna hogy a csaj elorant egy pisztolyt egymas szemebe neznek.. kamera a pisztolyra.. sotet kep.. nagy dorrenes..es stablista:)