1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    de skacok én egy szót sem ejtettem a két film valóságalapjáról

akkor is "romantikusabb" a R., ha minden perce igaz (pedig nem), és nyersebb, hidegebb, szerintem felkavaróbb a G., mert egy adott ember sorsát, reménytelen küzdelmét mutatja meg, amibe könnyebben beleélem magam, mint egy félisten hadvezér életébe

"Pl nem hiszem, hogy valaha is megtörténhetett volna olyan, hogy egy gladiátor megöli a császárt, aztán meg a gladiátor holttestét tisztelegve kiviszik úgy, hogy a volt uralkodójukat le se szarják"

Hát ha jól tudom, voltak időszakok, amikor sűrűn váltogatták egymást az önjelölt "császárok", és nem hogy a nép, de a szenátus (vagy mi) sem volt mindig tisztában vele, hogy most kinek is kell fejet hajtani, és kit kell felakasztani az első fára. Ha jól emlékszem, a filmbeli uralkodó sem egy jól bevált, népszerű vezető volt, csak egy kellemetlen átmeneti "állapot".