106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Wonder Women
Csalodas. Ertem, hogy a csaj eddig buborekban elt es neha jol allt neki, hogy vigyorog minden uj dologra mintha bolond gombat evett volna de neha nagyon butara vettek a figurajat. Sajnal minden embert, majdhogynem megsiratja oket de semmi sulya az egesznek. Gagyi volt benne minden de vegulis szodaval elmegy.
5/10
Pirates of the Carribean Dead man tell no tales.
Na ez viszont siralmas volt. :( Full felesleges volt ezt eroltetni. Volt benne 1 resz ami poen volt a tobbi eroltetett. ( a guillotine os resz tetszett)
4/10
-
kutyakiki81 #97576 Kingsman : Az aranykör
Elég elborult néhol, kuka a sztori és túl hosszú. Látványos, poénos, de ez már kevés manapság.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elton John azért elég laza :)
4/10 -
Na ez már tetszett de a főszereplő valahogy nem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Az azért vicces, hogy a film utolsó képkockáit is belerakták a trailerbe, mert hát a két stukkeres jelenet nyilván onnan van. -
Sequoyah #97574 Bocsanat, MAJDNEM az osszes:) -
erre mondom, hogy teljes mértékben játék adaptáció. Nem csak az egyes jeleneteit, hanem minden részletében :) csak azt sajnálom, hogy Aliciát nem én irányítom :D
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.20. 11:28:27 -
teljesen rendben van. -
nem igazán tetszett, de néha nagyon durván megidézte a játék egyes jeleneteit...
-
Erről a lopásról a wikin is lehet olvasni némi infót (ami ugye vagy igaz, vagy nem) de ott sem említik konkrétan, hogy a film mely részeit tulajdonították el.
Van viszont egy infó arról is, hogy létezik egy 40 perces doksifilm az eredetileg tervezett befejezésről.
Persze ezen információk hitelessége még mindig vita tárgya. Nekem a film vége inkább összecsapottnak tűnik, mintha P. mester már mihamarabb túl szeretett volna lenni a forgatás okozta nyomáson.
Én mindebből a "kultuszfilmből" csak annyit szűrtem le, ha még élne Wes Craven, én dobnék neki egy olyan (fantáziám által kreált) forgatókönyvet Saló 2. címmel, brutál kőkemény és sokkoló durva jelenetekkel tarkítva,
hogy már az ősbemutató előtt betiltanák majd minden országban a vetítését
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.20. 07:42:21 -
Nem is azt írtam hogy ismernie kellene csak arra céloztam ha érdekli egy hős ez esetben WW sztorija olvassa el ennyi, de nem kötelező.
-
ez nem így működik. Ezek a filmek úgy készülnek, hogy önállóan is élvezhetőek legyenek. Valaki pedig élvezi, van aki pedig nem. Ily egyszerű. De nincs köze ahhoz, hogy ismered-e mi van a képregények lapjain...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.09.19. 23:41:19 -
Még a Catwoman is? 
-
Sequoyah #97566 Kiveve, hogy van egy rakas mas kepregenyfilm, aminek sokkal jobban tetszett a tortenete:) Gyakorlatilag az osszes... -
Ha a történet érdekel olvass képregényt, a filmek a töredékét is alig képesek visszaadni. -
Csak abból nem lenne 3. act... -
Sequoyah #97563 Szerintem nagysagrendekkel jobb film lett volna, ha ezt a tortenetfonalat, -amit egyebkent el is kezdett,- vegigviszi. Ha nem dobjak be a szuper"hos" szuperellenfelet, hanem helyette rajon hogy mindket fel hulye, es az egesz haboru szivas, es hiaba gyozi le a foellenseget, a haboru egy ertelmetlen haboru marad.
Helyette Disneyt csinaltak belole... -
A központi hatalmak üzentek először hadat, és másnap már el is kezdték bombázni Belgrádot. Valószínűleg ezért állították Wonder Woman-t az Antant oldalára. Hogy kevésbé tűnjön felelősnek, és úgy legyen beállítva, mint aki a jó ügyért harcol.
Pedig ha akkora pacifista, tönkretehette volna mindkét oldal fegyvereit és járműveit, majd pedig a két ellenséges vezetőt kioktathatta volna, miért butaság a háború.
De ez egy szuperhősfilm, ez a keret pedig kvázi lehetetlenné teszi, hogy Wonder Woman békítő szentbeszédeket tartson a fronton a könnyes arcú bakáknak. Mert a közönség pofozkodást akar, rombolást akar, szuperlassított felvételeket akar, és epic csatákat akar. Ezért ülnek be a filmre.
Ezért Wonder Woman nem lehet semleges, és nem játszhatja a békítő harmadik felet, hanem el kell őt helyezni az egyik térfélen, és a készítők értelemszerűen a "kevésbé felelős" oldalt választották. -
Gyenge érv, de azért mert úgy hitte, hogy Árész hatalma alatt állnak, így nincs értelme beszélni velük... :D -
Sequoyah #97560 Ezt en sem ertem, hogy az antant hatalmak katonait sajnalta, de kozben a kozponti hatalmak katonait a legnagyobb elvezettel gyilkolta. Pedig elvileg az egesz emberiseget szerette volna megmenteni.
Es az elso vilaghaboruban semmi oka nem volt annak, hogy a nemeteket gonoszabbnak lassuk a tobbioldalnal.
Sajnos tulsalgosan mese volt ahhoz hogy komolyan vegyuk, de nem elegge volt mese ahhoz, hogy a realitastol elvoatkoztassunk. -
Azért nem kell úgy beállítani az I.vh-t, mintha csak egy délutáni séta lett volna a kertben. Brutalitásában és értelmetlen harcokban bőven felér a folytatáshoz. Német volt német egyenruhában, nemtom mit vártál hogy nézzen ki? Annyi a különbség itt, hogy a filmben vaskereszt lóg a nyakában...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A filmben is elmondták, hogy Árész nem maga a háború okozója, csak katalizátora volt. Megteremtette a feltételeket ahhoz, hogy az emberek a legsötétebb természetét hozza elő. És pont ezért fordult el WW az emberektől, mert elvesztette a hitét bennük. -
Prof William #97558 Én inkább azon gondolkodtamel, hogy WW ártatlan igaágszerető lelkét ennyire meggyötörte az első világháború, akkor vajon mit szól majd az alig 20 év múlva kitörő másodikhoz, amihez képest áldozati arányban és szenvedésben kismiska lesz az első. Az ellen miért nem tett valamit?
Ennek fényébenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik mégsem sikerült legyőzni Árészt, hiszen 20 év múlva egy sokkal durvább háború jön majd.
Szegény németek már bármilyen háborúban szerepelnek csakis nácik lehetnek. A német parancsok is echte náci volt a II VH-t idéző egyenruhájában. -
Transformers: The Last Knight
Ez meg mi vót? Nickelodeon-os gyerekszínészekkel megtűzdelt CGI WTF. A kis Isabela egy pár év múlva jó kis bőr lesz (pedo OFF). Személy szerint, csak azért nézem meg Bay filmjeit, mert látványra-hangzásra ott vannak. Ezt leszámítva kb értéktelen.
4/10
King Arthur: Legend of the Sword
Eleve mínusz 1 ponttal indult mert középkor, meg fantasy. Viszont Guy Ritchie film, az ezzel járó minden "jó" tulajdonsággal. Badass karakterek, badass akciók a (szerintem) passzoló zenékkel, és jópofa kameranézetek. A végén a Boss-fightnál már túlzásba vitték a belassításokat, ott azért már ásítoztam. Pedig nem is volt hosszú az a jelenet. Mikor szoknak már le a filmekben arról, hogy valaki sétál/gyalogol és húzza a kardot a földön, akkor az szikrázik a köveken...
8/10
What happened to monday / Seven sisters
Ez nálam nagyon betalált. Jó volt a sztori. Noomi Rapace jól hozta a 7 különböző szerepet. Egyedül a szerelmes biztonsági őr lógott ki az egészből. Nem tudom megmagyarázni, olyan fura volt az egész figura.
9/10 -
Sequoyah #97556 Wonder Woman (2017)
Szamomra csalodas volt a film. Szintiszta iparosmunka mindenfele egyeniseg nelkul. Ritkan szoktam a klisek miatt panaszkodni, altalaban elfogadom oket, mert a legtobb film azert megiscsak uj helyzetben mutatja be a kliseket, es hozzatesz valamit. De itt ez halal unalmas volt, semmit nem tettek hozza a kilsekhez, sot, ezek adtak a tortenet magjat. Tortenete nincs is a filmnek, hanem inkabb csinaltak egy checklistet, amin minden tipikus szuperhosos karaktert, mozdulatsort es jelenetet felsoroltak, es a koztuk levo idot toltottek ki tortenettel.
A vilag korulottuk totalisan hiteltelen. A vilagon minden csak azert tortenik, mert az adott tortenetet szolgalja, de rajta kivul semmi sem tortenik, nincsen hatterben megbuvo logikaja a vilagnak. Ugy ugralnak az egyebkent nehezen megkozelitheto helyszinek kozott, mintha a kisvaros szemben levo boltjaba ugrananak at. Meg a film eleji eredettortenetet sem tudtak rendesen osszekotni a kesobbi haborus tortenesekkel...
A foellenseg olyan kisstilu, hogy mar az elejetol biztos voltam benne, hogy mi lesz a fordulat, es nem is o lesz a foellenseg. A vegso harc inkabb Dragon Ballra emlekeztetett. Miutan elgyepaltak, minden magyarazat nelkul a fohos hirtelen 10x olyan eros lesz, csakhogy a jok gyozzenek...
A csodafegyverkent beharangozott mergesgaz latszolag semmivel sem veszelyesebb, mint mas, a haboruban valoban bevetett fegyverek, amik egyebkent onmagukban egyaltalan nem voltak sorsdontoek. A posion lady pedig abszolut felejtheto.
Wonder Womantol pedig a falramasztam milyen ostoba. Persze ez legalabb logikus, mert eddig burokban elt, de az anyja igazi idiota, hogy meg egy gyors fejtagitot sem tartott neki mielott elengedte.
Az animaciok pedig az eddig megszokott szinvonalhoz kepest botranyos. A fohos minden egyes ugrasan latszott, hogy kotelen huzzak. Supermannel meg tudtak oldani hogy legalabb olyan iranyba alljon a teste, mintha valoban repulne/ugrana...
Vegig untam, es kb az elso szuperhos film az utobbi 10 evbol, amit inkabb untam mint elveztem.
4/10 -
kutyakiki81 #97555 Anyám! (2017)
Ezt nehéz feldolgozni...Meg értékelni is, mert nem igazán fogtam fel mit láttam. De olvasva a kritikákat az Imdb-n, nem vagyok ezzel egyedül. -
Katalizátor #97554 Salonak azért ilyen a vége, mert ellopták az utolsó tekercs filmet, amivel Pasolinit zsarolták. -
Bárcsak a filmek minősége is a csöcsök méretén múlna. :D -
A deszka kalandjai. -
Izgatottan várom. -
Asylum stúdió? :) -
Óvoda... -
nem, nem lesz -
Ráböktem egy amatőrre, akit berángathatsz a zöld háttér elé, és hitelesebb lesz abban a 2 órában is, mint a fiú. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!attól lehet john wiseau nőben. Akkor meg még annyit sem ér -
az egyik cosplay a másik film. az egyik egy pillanatban akarja elkapni a téma hangulatát, a másik 2 órában... -
Játékból még nem készült jó film instant bukás lesz. 
-
-
-
Hát nekem ez ilyen film+ -osnak tűnik :) -
Hidden figures - A számolás joga
Amolyan direkt Oscar-ra gyártott filmnek tartván, ami a szokásos amerikai fekete problémát meglovagolva akar díjat nyerni, nem nagyon siettem el a megnézését. De mivel fiatal koromban elég közel állt hozzám a csillagászat világa, jelenleg pedig az informatika területén mérnökősködöm, úgy gondoltam azért csak találok valami kapaszkodott a filmben, ami által a giccs tengeren át is élvezhetővé válhat majd számomra. Így hát pótoltam.
És tévedtem. Egyrészt, nincs túl erős kapaszkodó, mert egyik területben sem merül el túlzottan mélyen. Másrészt, nem is volt rá szükségem, mert bár tényleg díjszagúra romantizálták a történetet, a film teljesen megállja a helyét önmagában is. A karakterek érdekesek, a színészekre (legyen az a legutolsó mellékszereplő) nem lehet panasz. A történet végig érdekfeszítő, a korszakkép erős (és szerencsére nem túldramatizált), a szegregáción való felülemelkedés, a küzdelem és az a teljesítmény, amit elértek (beleértve az egész űrprogram résztvevőit színtől függetlenül is), egészen felemelő és példa mutató. Ebben a kicsit egyszerűsített tálalásban is.
Nem mondom, hogy ez az a film, amire 5 év múlva is emlékezni fogunk, de tudom ajánlani a megnézését, remek nézni való volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.18. 19:32:04 -
Nem gond.
-
nem... :(