[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Transformers: The Last Knight
Ez meg mi vót? Nickelodeon-os gyerekszínészekkel megtűzdelt CGI WTF. A kis Isabela egy pár év múlva jó kis bőr lesz (pedo OFF). Személy szerint, csak azért nézem meg Bay filmjeit, mert látványra-hangzásra ott vannak. Ezt leszámítva kb értéktelen.
4/10
King Arthur: Legend of the Sword
Eleve mínusz 1 ponttal indult mert középkor, meg fantasy. Viszont Guy Ritchie film, az ezzel járó minden "jó" tulajdonsággal. Badass karakterek, badass akciók a (szerintem) passzoló zenékkel, és jópofa kameranézetek. A végén a Boss-fightnál már túlzásba vitték a belassításokat, ott azért már ásítoztam. Pedig nem is volt hosszú az a jelenet. Mikor szoknak már le a filmekben arról, hogy valaki sétál/gyalogol és húzza a kardot a földön, akkor az szikrázik a köveken...
8/10
What happened to monday / Seven sisters
Ez nálam nagyon betalált. Jó volt a sztori. Noomi Rapace jól hozta a 7 különböző szerepet. Egyedül a szerelmes biztonsági őr lógott ki az egészből. Nem tudom megmagyarázni, olyan fura volt az egész figura.
9/10