106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Norman Osborne:)
  • Loál János #14126
    Na és az Árnyék, Dredd bíró? Meg mintha lett volna még pár képregény alapú film.
  • Alien
    "tényleg leleplezik spidermant?"

Spoiler

Lesz egy jelenet, amikor segít egy csomó embernek, és ott elhagyja egy időre a maszkját, és ott bizony kiderül, hogy ki is Spiderman. Illetve M.J. is megtudja, hogy ki az, valamint Peter barátja is (nem tudom a nevét)
  • Alien
    "HULK hát egy überbéna gagyi szar...... "

Egyrészt az eleje borzalmasan unalmas volt, és az a képi világ, meg a vágások... nekem sem jött be. Na jó, többet nem szidom a filmet :)
  • Alien
    "Hulk? Az a vilag egyik legszarabb keprageny adaptacioja volt. Az a film szamomra nulla"

pontosan így gondolom én is
  • Tikal #14122
    bbc-n vagy hol egy mozimusorban épp a rendező áradozott az uj pokember filmrol és elmondta mennyire fantasztikus az uj torténet, pokember vivodik hogy hős legyen vagy ne legyen az stb... ( ezt szerintetek az amcsiknak tetszik? kb minden második rész errol szol a cartoon network spidermanben :DDD) ennél még egy ovodás is nagyobb sztorit dob össze mivel kb errol szol minden képregény figura lelki világa :DD

tényleg leleplezik spidermant? áááá akkor meg sem nézem :D
  • Tikal #14121
    bbc-n vagy hol egy mozimusorban épp a rendező áradozott az uj pokember filmrol és elmondta mennyire fantasztikus az uj torténet, pokember vivodik hogy hős legyen vagy ne legyen az stb... ( ezt szerintetek az amcsiknak tetszik? kb minden második rész errol szol a cartoon network spidermanben :DDD) ennél még egy ovodás is nagyobb sztorit dob össze mivel kb errol szol minden képregény figura lelki világa :DD

tényleg leleplezik spidermant? áááá akkor meg sem nézem :D
  • PetruZ
    Miféle "arab" világról beszélsz te? Ja, hogy Raimi nevéből következtetsz erre? Hát, Sam Raimi tősgyökeres amerikai, ott is született, ott is élt és azóta is ott dolgozik, a felesége és a gyerekei is azok, semmi köze az arabokhoz.
    Saját bevallása szerint is nagy Spiderman fan, de ha ismered a képregényt, tudhatnád, hogy nem lehetne emberi idő alatt filmre vinni minden történést. Ráadásul ott a másik probléma is ezzel: melyik sorozatot vigyék filmre? A klasszikus Amazing-et, ami kb. a '70-es évekig tartott? A Spectacular Spiderman-t? Az újabb Amazing Spiderman-t? Vagy a legfrissebb, alig pár éve újra elkezdett és átgondolt változatot? Nem, zanzásítani kellett úgy, hogy minden lényeges elem megmaradjon és ez lett belőle. Lehet, hogy egyes kifinomult műítészeknek nem tetszik, mert "a képregényben ez sem így volt, ez sem így volt, meg ez sem így volt", de attól még világszerte milliók hagytak ott rendes összeget a mozipénztáraknál. Az első résztől én sem voltam annyira elájulva, néhol teljesen nevetségesen gagyinak láttam és engem is zavartak bizonyos eltérések, de azért egynek elment. Ja, és nekem igazából semmi bajom nem volt Tobey Maguire-rel. Szerintem ő az a tipikus lúzer figura, amilyen Parker volt a sorozat elején. Gyíkhang, idétlen vigyor, szódásszifon szemüveg, estébé. :)
    Természetesen mindenütt szvsz értendő.
  • Bandew
    Nekem az X-Men 2 nagyon nem tetszett. Amikor a csajszi komoly arckifejezést vágott, aztán meg drámaian bejelentette, hogy "Szörnyű dolog fog történni"...
    Hát blöööááh!!!
  • Bandew
    Öööö...
    De én a Hulkról beszéltem nem a Bellevilleről. :-D
  • Bucser
    Azt hittem fórumon ha nem idéz potosan valahonnan az illető mindenhova oda kell képzelni, hogy SZVSZ... Nem fogom minden mondatomat SZVSZ-el kezdeni.. IMO ez evidens...
  • Glpetyus
    azért néhány "szvsz" elfért volna :P
  • Bucser
    Gondolom ez a név neked nem mond semmit.... Mary Jane Watson Parker.... Peter elveszi feleségül M.J.-t igaz valami 200. füzetben:).... Persze Raimiéknál már az első részben is lehetett érezni, hogy hiányosak az okosságaik Pókember világát illetőn.. Lehet, hogy az Arab világba nem jutott el a képregény??? JA és ami borzalmasan zavar az a Parkert játszó színész idétlen vigyora és a kreténekhez illő orrhangja.... Valami borzalmas... Mint egy 14 éves tinié....

Más: Freak a punisher képregényadqaptáció.... Nézd meg... Istenkirály... Nincs hülye hacuka csak egy póló amit a fiától kapott meg egy hosszú bőrkabát és egy tuningolt GTO:) Jahh meg annyi töltény amivel meg lehet védeni az USA keleti partot egy partraszállástól:)

HULK hát egy überbéna gagyi szar...... Ahogy lepattogzanak a golyók Hulk bőréről, meg ahogy gumimaciként ugrál... Már csak az idióta vigyor hiányzik a fejéről meg a gumibogyesz szörp.... Azzal az összevágott képes mizériával meg nem vagyok kibékülve....

X2 a legjobb amit eddig láttam képregény feldolgozást.... Storm és Wolverine extrán jó sikerült... Amit sajnáltam, hogy Mysticnek rövid a haja:) De ő sem rossz nő és Ian Mckellen nél jobb magnetó és Patrixknál jobb Xavier sem kell sehova:)
  • Mentol
    Nekem meg a Hellboy tetszett most. Mondjuk egy kicsit jobban kidolgozhatták volna a karaktereket(háttér), de aki a képregényt látta, az biztosan mindent értett.
    Jól nézett ki, kikapcsolt, élveztem.
  • Glpetyus
    Na nem azt mondom,hogy a legnagyobb film,de még felnött fejjel is szórakoztató volt:))
  • Glpetyus
    Sztem jó kis film a HULK :/
  • Sephi
    Bemutatta hogy mire kepes egy nagymama a egyetlen unokajajert. Bemutatott egy alternativ vilagot. Bemutatott ugy egy olyan vilagot ahol tok normalis dolog egy vizibiciklivel atutazni az oceant es nem nezet ki bromsagnak vagy tulzasnak. sokat lehet mg errol irni!
  • CSOCSO
    sztem is jo film volt!
  • FREAK
    kihát :)
  • Blasta
    Kidumáltad :-)
  • Bandew
    Nekem nagyon tetszett. Jó volt, hogy kiemelte milyen érzés lehet ilyen erősnek lenni. Sztem egy teljesen jó film volt.
  • FREAK
    és? egészítsd ki: "az Xmen CSOPORT meg azér száx mert nincs lézernukleáris retinaprotekta"
  • Sephi
    Singing Belleville randevuuuuuuuuuuu :))))
  • Blasta
    az Xmen meg azér száx mert nincs lézernukleáris retinaprotektorUK

akkormá!
  • Sephi
    Hulk? Az a vilag egyik legszarabb keprageny adaptacioja volt. Az a film szamomra nulla.

Batman 1 es 2 nekem rulaz a harom se rosz de a negy baromsag.

X-Man mind a ket resz teccet azt eltalatak.

Spine' Man elso resze nekem teccet ugy kb a felejig a kettot meg nem lattam

Punisher nekem nagyon benjott muvi.
  • FREAK
    én a csoportra céloztam ám, kiscsávó!
  • Blasta
    Csíra vagy, az XMEN az egy csoport! :-D
  • FREAK
    na de Hulk anyján rúgja Batmant, az Xmen meg azér száx mert nincs lézernukleáris retinaprotektora

vagy tévedek?
  • Blasta
    rulez logó :-DDDD
  • Bandew
    Nekem eddig:
    Batman 1-2
    Hulk
    X-Men 1 még elment 2 már nem.
  • Ramza
    Én se nagyon rajongok az amerikai képregényekért :(
    Tulajdonképpen a Batman 1-en és az X-men 2-n kívül nem tetszett eddig semmi.
  • FREAK
    ja

de PÓKENBER gááááááááááááááááz :D

meg zuperenber és ikszenber is de nagyon :DDDDDD

meg az összes infantilis képregény baromság, amik között csak a szuperhős kicsit sem ciki ruhája a különbség :)
  • Blasta
    Semmi köze a felnövéshez, kinek mit fogad be a gyomra és kész.
  • FREAK
    áh nem tudnék utána tükörbe nézni :)
  • Alien
    Inkább nézd meg te is, hátha tetszik :DD
  • Alien
  • Kolbasz
    Megnéztem ma A hollót. Szutyok. Emberünket és csaját kinyírják a csúnya, rossz, gonosz bácsik, erre egy évvel később föltámad, és elkezd szépen bosszút állni. Teszi mindezt nagyon faszás, és gizda sminkben, mert gyilkolni csak úgy lehet. Itt-ott elpattint egy két igazságot, közben összefut egy "mindig jó, okos, ügyes, segítőkész és sok köcsög kollégája van" fekete rendőrrel, aki segíti. A film végén még a szájunkba rágnak valamit a szeretetről - hű de eredeti baze....
  • FREAK
    pfffff nőjetek már fel!!
  • Alien
    Én is épp ma néztem meg, ahogy mondod kicsit lassabb az eleje, a sztori is másabb az első részhez képest, de összességében tetszett. Mondjuk abban van vmi amit a spoiler után mondasz.
  • Blasta
    Na megnéztem a pókmen kettőt.

Az eleje lassu, a sztori valahogy keményebb mint az elsőben volt és Dok Ok is komolyabb ellenfél mint a zöld manó volt.

S P O I L E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Viszont kurva nagy faszságnak tartom, hogy kiderül benne a pókember személye, ráadásul majd mindenki elött!!!
    Baromság, ez már a "mítosz" megcsúfolása, ahogy az is, hogy Mary Jane Őt választja és lényegében szerelmes belé, ami szinte sosem történt meg!!!!!

Ez a fordulat nagyon lehúzza a szememben ezt a részt!!

A végső csata meg olyan pókemberes, se rossz se túl jó.
    Közepest érdemel, talán kicsit kevesebbet mind a Marvel adaptációk mind az akciófilmek palettáján...