[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gondolom ez a név neked nem mond semmit.... Mary Jane Watson Parker.... Peter elveszi feleségül M.J.-t igaz valami 200. füzetben:).... Persze Raimiéknál már az első részben is lehetett érezni, hogy hiányosak az okosságaik Pókember világát illetőn.. Lehet, hogy az Arab világba nem jutott el a képregény??? JA és ami borzalmasan zavar az a Parkert játszó színész idétlen vigyora és a kreténekhez illő orrhangja.... Valami borzalmas... Mint egy 14 éves tinié....
Más: Freak a punisher képregényadqaptáció.... Nézd meg... Istenkirály... Nincs hülye hacuka csak egy póló amit a fiától kapott meg egy hosszú bőrkabát és egy tuningolt GTO:) Jahh meg annyi töltény amivel meg lehet védeni az USA keleti partot egy partraszállástól:)
HULK hát egy überbéna gagyi szar...... Ahogy lepattogzanak a golyók Hulk bőréről, meg ahogy gumimaciként ugrál... Már csak az idióta vigyor hiányzik a fejéről meg a gumibogyesz szörp.... Azzal az összevágott képes mizériával meg nem vagyok kibékülve....
X2 a legjobb amit eddig láttam képregény feldolgozást.... Storm és Wolverine extrán jó sikerült... Amit sajnáltam, hogy Mysticnek rövid a haja:) De ő sem rossz nő és Ian Mckellen nél jobb magnetó és Patrixknál jobb Xavier sem kell sehova:)