[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miféle "arab" világról beszélsz te? Ja, hogy Raimi nevéből következtetsz erre? Hát, Sam Raimi tősgyökeres amerikai, ott is született, ott is élt és azóta is ott dolgozik, a felesége és a gyerekei is azok, semmi köze az arabokhoz.
Saját bevallása szerint is nagy Spiderman fan, de ha ismered a képregényt, tudhatnád, hogy nem lehetne emberi idő alatt filmre vinni minden történést. Ráadásul ott a másik probléma is ezzel: melyik sorozatot vigyék filmre? A klasszikus Amazing-et, ami kb. a '70-es évekig tartott? A Spectacular Spiderman-t? Az újabb Amazing Spiderman-t? Vagy a legfrissebb, alig pár éve újra elkezdett és átgondolt változatot? Nem, zanzásítani kellett úgy, hogy minden lényeges elem megmaradjon és ez lett belőle. Lehet, hogy egyes kifinomult műítészeknek nem tetszik, mert "a képregényben ez sem így volt, ez sem így volt, meg ez sem így volt", de attól még világszerte milliók hagytak ott rendes összeget a mozipénztáraknál. Az első résztől én sem voltam annyira elájulva, néhol teljesen nevetségesen gagyinak láttam és engem is zavartak bizonyos eltérések, de azért egynek elment. Ja, és nekem igazából semmi bajom nem volt Tobey Maguire-rel. Szerintem ő az a tipikus lúzer figura, amilyen Parker volt a sorozat elején. Gyíkhang, idétlen vigyor, szódásszifon szemüveg, estébé. :)
Természetesen mindenütt szvsz értendő.